Hudtype: Kombinasjon, fet og akne utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei peeps,

I dette innlegget vurderer jeg Essence The Velvets Eyeshadow i skyggen "Bahama Mama." Les videre for flere detaljer.

Produktbeskrivelse: Som fløyel! Den nye fløyelsskyggen har en myk, spesielt smidig tekstur i farger som hvit, beige eller grå for å legge fokus på øynene. med en trendy, rutet preg på overflaten. Pris: 149 PHP eller 200 INR ca.

Min erfaring med essens Velvets Eyeshadow 09 Bahama-Mama:

Ved å starte gjennomgangen som beskriver emballasjen til produktet - kommer øyeskyggen i vanlig øyeskyggeemballasje. Det er en gjennomsiktig plastpanne med en etikett på basen som angir skyggenavnet, nummeret og andre detaljer.

Det klare dekselet lukker sikkert og gir en hørbar klikklyd som gjør den egnet til å bære rundt. Det gjennomsiktige dekselet bidrar til å lete skyggen i sminkebrettet. Merkets tagline er trykt på det i enkle, svarte skrifttyper. Det kommer ikke med noen applikator, men dette er egentlig ikke en con for meg, da de små svampapplikatorene som er utstyrt med slike skygger, er ganske ubrukelige. Samlet sett er emballasjen bra, og jeg har ingen klager med det.

"Bahama Mama" er en myk baby blå nyanse med en myk glans på den. Skyggen er veldig myk, subtil og perfekt for somre. Den subtile glansen i øyeskyggen ser veldig pen ut. Det er finmalet mikrosjimmere som lager en myk glans, men denne øyenskyggen ser ikke ut som en typisk skinnende øyeskygge. Det er mer som en matt farge.

Pigmenteringen av denne øyeskyggen er anstendig og lett byggbar. Opacity av denne skyggen er bemerkelsesverdig. Det viser seg bedre med en øyenskygge primer under. En fargeintensiverende base er et godt valg å bli brukt under slike lyse farger for å hjelpe dem til å fungere pent. Det ser nydelig ut som et lokkfarge.

Teksten i denne øyeskyggen er myk og slags fløyelsaktig glatt som taglinjen antyder. Det føles ikke kalkaktig eller pulveraktig under påføring. Det gir en liten nedfall. Kvaliteten på produktet er anstendig. Det er ingen store fallouts og ingen chalkiness i tekstur. Det glir lett på øynene, og det blandes uten problemer.

Det har ingen tendens til å øke. Øyenskyggen er ikke vanntett og svimper lett. Øyenskyggenes levetid er gjennomsnittlig, rundt 3 timer på øyelokkene mine. Det samme kan bli utvidet til 4-5 timer lett med en øye primer under. Samlet sett er dette en vakker sommeraktig nyanse.

Pros av essens Velvets Eyeshadow 09 Bahama-Mama:

 • Hyggelig emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Fin mikro-glimmer i skyggen.
 • Ser nesten matte ut.
 • Super myk og jevn tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Lett å blande.
 • Perfekt til daglig bruk.
 • Anstendig pigmentert.

Ulempene i essensen Velvets Eyeshadow 09 Bahama-Mama:

 • Ikke vanntett.
 • Ikke veldig langvarig.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence The Velvets Eyeshadow 09 Bahama-Mama? Ja.

Essens The Velvets Eyeshadow 05 Taupe Secret Essens Velvets Eyeshadow Nesten Peachy Essens Velvets Eye Shadow 04 Du er The Greytest Essens Min Must Haves Øyenskygge 03 Frøken Foxy Roxy Essence 16 Gå Glam Shimmer Effect Mono Eyeshadow Essence Metallic Effect Mono Eye Shadow i 26 Disco Queen Essence Quattro Over Taupe Eyeshadow MAC Satin Taupe Eyeshadow Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge - Taupe L'Oreal Paris Bronzed Taupe Infallible 24 HR Eyeshadow The Balm Bahama Mama Bronzer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: