Hei damer!

Jeg har nylig kjøpt over 20 arkmaskere fra The Face Shop og Kjære Packer. Jeg liker ingrediensene og varianter av Kjære Packer, da disse pakkene er spesielt laget for den indiske huden. I dag skal jeg vurdere Kjære Packer Home Remedy Mask Cinnamon + Honey.

Pris: INR 100 for 1 ark Produktbeskrivelse: Få yngre, glødende hudfarge! Dette er en utmerket anti-inflammatorisk arkmask som lindrer huden sammen med antioksidantegenskaper som gir nok ernæring til huden din. Lakkemasken forhindrer også huden i å bli eldre og skader fra UV-stråler, noe som gir deg en jevnere, forynget og sunnere hud. • Anti-inflammatorisk, hudrensende og beroligende egenskaper • Holder huden myk, glatt og glødende • 100% Pure Cotton Made Mask Sheets • Spesiell konsentrert løsning for ansiktet ditt • 5 gratis - ingen paraben, ingen mineralolje, ingen talkum, ingen triclosan, ingen trietanolamin • Viktige ingredienser: Kanel og honningekstrakter

Min erfaring med Kjære Packer Home Remedy Mask Cinnamon + Honey:

Kjære Packer Home Remedy Mask kanel + honning kommer i en søt lilla veske som har en unik form. Det har også noen kanel og honning trykt over den. Emballasjen er hygienisk og alle detaljer er trykt på emballasjen. Den har bare en arkmaske som er pent foldet inne i posen. Det lukter ganske veldig hyggelig og jeg elsker det. Duften avtar raskt.

Denne arkmasken er fullstendig dyppet i et klart serum eller en glatt gel som glir jevnt og føles veldig lett på huden. Mengden er nok til å dekke alle ansiktsform og størrelse og føles aldri tørr. Jeg brukte denne ekstra gelen som en massasjegel, og den ble jevnt blandet på huden. Gelen føles super glatt og silkeaktig i konsistens.

Det er en vanlig vanlig hvit maske, men den er tynnere enn de andre arkmaskene som er tilgjengelige i India. Det er faktisk en microcell maske hvor luften passerer lett og føles ekstremt lett på huden. Det forlater ingen flekk bak. Størrelsen på arket er god nok og passer til mitt ovale ansikt godt.

Så egentlig trenger jeg ikke å bruke en anti-aging maske, så mamma gav denne masken et forsøk. Hun elsker også bladmasker, så jeg kjøper alltid noe for henne også. Du må holde masken på i rundt 15-20 minutter og masser deretter gelen inn i noen minutter. Med litt massasje blir gelen helt absorbert av huden, og du trenger ikke å vaske den av.

Platen er full av fuktighetskrem som begynner å trenge inn i huden innen få minutter. Formelen er ikke klistrende og lett å skrelle av. Det gjør huden til å føle seg myk og godt fuktig. Denne masken inneholder kanel og honning. Kanel fungerer som en anti-aging ingrediens og honning er kjent som en naturlig fuktighetskrem for huden. Disse to ingrediensene er ikke bare beste for aldring, de letter også flekker og gjør huden også lysende.

Jeg personlig elsker å bruke disse to ingrediensene hjemme. Men denne arkmasken hevder å redusere tegn på aldring. Moren min har tørr hud og på henne jobbet denne masken så bra. Det ga den ønskede mengden hydrering uten å gjøre huden fettig. Formelen er god nok til alle hudtyper. Den gjemte den tørre ru tekstur og samtidig ga en mykere, mykere og sunnere hud.

Det tilførte også en fin, dugg glød til huden, noe som faktisk gjorde at huden hennes var super frisk. Det ga også huden en mer klumpete utseende. På hennes eldre hud jobbet det definitivt for å feste opp den saggy tekstur. Hennes hud føltes ganske stramt, slik at det bidrar til å opprettholde elastisiteten også. Masken er super frisk og beroligende.

Hun har et bløt øyeområde med fine linjer, men denne masken gjorde huden ganske jevn og reduserte de fine linjene litt. Men effektene vare ikke lenge. De varte bare 1-2 dager og etter det var det nødvendig med en ny påføring. Også en enkelt bruk er ikke så effektiv på rynker. Hun brukte to av disse masker og la merke til små endringer i de fine linjene på pannen hennes.

Jeg føler at vanlig bruk vil redusere rynker også. Masken forynger huden umiddelbart. Samlet sett er det en fin maske som lager opp huden godt og gir også en god mengde hydratisering.

Fordeler av Kjære Packer Home Remedy Mask Kanel + Honey:

• Super søt og hygienisk emballasje. • Rimelig. • Har en vakker, behagelig duft. • Inneholder en god mengde serum. • Ikke-fett og lett maske. • Lett å skrelle av. • Gir hydrering uten å gjøre huden fet. • Gets perfekt absorbert. • Forfriskende. • Gjør huden mykere og jevnere. • Støtter opp skinnende hud. • Legger til en dugg glød i ansiktet.

Ulemper med kjære pakker Home Remedy Mask kanel + honning:

• Resultatene varer ikke lenge. • Regelmessig bruk er nødvendig for langsiktige fordeler.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Kjære Packer Home Remedy Mask Kanel + Honey? Ja til begge deler.

Kjære Packer Black Ginseng Gold Hydrogel Mask Kjære Packer Home Remedy Mask Fenugreek + Agurk Review Kjære Packer Home Remedy Mask Charcoal Kjære Packer Lab Collection Anti Pollution and Clearing Mask Kjære Packer Lab Collection Anti-Blemish og Pore Care Mask Kjære Packer Home Remedy Mask Green Tea + Jasmine Flower Kjære Packer Home Remedy Mask Sandalwood + Rose Water Kjære Packer Home Remedy Maske Egg Hvit + Sitron Kjære Packer Gold Collagen Eye Patch Review Hjemmelaget kanelbehandling for kviser 5 hjemmelagde kanel ansiktspakker 15 beste hjemmelagde ansiktspakker med honning Gresskar kanel ansiktsmaske for glødende hud: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: