Hei jenter,

Jeg er ikke en fan av pinne øyeskygger; Jeg mottok dette som en gave. Siden fargen var anstendig og brukbar, var jeg ivrig etter å prøve den ut. Hvis du tror at pinneformen hjelper deg med lett søknad, les videre videre for å vite om dette fungerer på den måten.

Pris: INR 850 / - for 1,4 gm. Produktbeskrivelse: Denne ultramoderne øyenskyggepinnen glir som fløyel, har fjærlette applikasjon og varer i 8 timer uten krølling, flak eller fading! Å bruke perfekt øyeskygge vil ikke lenger være en vanskelig jobb med ColorBar All Day Waterproof Eyeshadow Stick. Bli forelsket i denne blandbare og høypigmenterte gjør-det-alle øyeskyggepinnen, som også dobler seg som eyeliner. Skarp spissen med en avtagbar spisser (festet på baksiden av staven) for presis søknad og bruk den til å skygge, definere, røyke opp og høydepunkter. Den fløyelspulverte, lette teksturen er flekkbestandig og gir ikke overføring på øvre øyelokk. Konserveringsmiddel og mineraloljefri. Dermatologisk og oftalmologisk godkjent.

Min erfaring med Colorbar All Day Vanntett øyenskygge Stick Sundown:

Denne øyeskyggen kommer i vridd pennestil, som definitivt er den minste rotete skyggen å ha. Kulen er tykk, og er lett å påføre presist eller til og med dekke lokket med denne skyggen.

Jeg tror dette er flekkfast, men for mine oljede lokk, tror jeg det smelter i løpet av dagen, derfor vil jeg kalle det smudgeproof. Ja, det stilles etter applikasjonen som gjør den ideell til en base for andre skygger. Du vil elske fargen "Sundown" som det er en ferskenskygge med litt glimmer av gull i den.

Du kan lagre denne skyggen, men da blir flere rosa toner lagt til det. Ja, det er lett å bruke og et mindre masete produkt uten å falle ut. Det er en fin farge for nybegynnere eller jenter som har det travelt med å gjøre seg klar. På meg holder denne skyggen i minst 5 timer, men for tørre øyelokk kan oppholdskraften være mer.

Pros av Colorbar All Day Vanntett Øyenskygge Stick Sundown:

  • Enkel og enkel å bruke emballasje.
  • Ingen børste eller applikator påkrevd.
  • Ingen shimmer fallout.
  • Slitesterk ferskenfarge for de fleste av oss.
  • Smudgeproof i ganske grad.
  • Oppholder seg lenge nok hvis du ikke har oljede lokk.
  • Ingen irritasjon for linsebærere som meg.

Cons av Colorbar All Day Vanntett Øyenskygge Stick Sundown:

  • Dyrt vurderer mengden som tilbys.
  • Jeg skulle ønske det var veldig smuss motstandsdyktig, heller enn smudgeproof.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Colorbar All Day Vanntett Øyenskygge Stick Sundown? Ikke egentlig, jeg tror jeg liker intensiteten. Jeg vil gjerne bruke den som en base for andre skygger. Dette er en god naturlig nyanse for dagslitasje hvis du har bare ett lag skygge.

Colorbar Blush All-Day Waterproof Eyeshadow Stick Colorbar Satin All-Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Fairy All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Ornament All-Day Waterproof Eyeshadow Stick Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick Colorbar Mulberry All Day Vanntett Øyenskygge Stick Estee Lauder 08 Charred Plum Magisk Smoky Powder Shadow Stick Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze Rimmel Scandaleyes Bootleg Brown Eye Shadow Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020