Hudton: medium med varme undertoner Hudtype: kombinasjon, akne utsatt

Hei skjønnhet,

I dag er jeg her igjen etter en lang pause med enda en annen. Det er hudprodukt. Jeg har vært forelsket i dette merket helt siden jeg kjøpte sitt første produkt, og jeg skal definitivt prøve mange av dem i fremtiden. I det siste har huden min opplevd seg veldig rar, og det føltes så elastisk og tørr, og det var da dette produktet kom som redningsmann til meg på dette tidspunktet. La oss komme inn i anmeldelsen for å vite om detaljene i dette miraklet i en flaske!

Produktbeskrivelse: Det er hud tar hudpleie teknologi til neste nivå. Med sterk vekt på klinisk utvikling og vitenskapelig forskning, kombinerer huden hudkvalitet ingredienser i optimale forhold og utvikler funksjonelle hudpleie løsninger for å møte dine individuelle behov. Det er hud forstår endringene og problemene huden din kan møte - fra stress, miljø, kosthold - og skape løsninger for dem. Basert i Korea, er deres filosofi enkel. Ta godt vare på huden din, og skjønnhet kommer fra innsiden! Pris: INR 900 for 40 ml.

Produktbeskrivelse: Hyaluronsyre gir rikelig med fuktighet i huden og styrer sunn hud, inkludert natriumhyaluronat med hudpleieffekt. Det etterlater huden fuktighet og gir tydelig hud til deg. Arbeid for alle hudtyper. En viktig løsning av ren og uberørt natur for alle hudtyper. Det innser hudens vitalitet med grunnleggende og ultimate skjønnhetsløsning skapt av skjønnhet i naturen. Fritt fra: talkum, propylenglykol, kultjære, mineralolje, parabener, formaldehyd, te, peg, mit, silikoner, alkohol, formaldehydfrigjøringsmidler, fargestoffer, natriumlaurylsulfat, sulfater og triclosan.

ingredienser:

Veibeskrivelse: Påfør en tilstrekkelig mengde produkt i hånden og masser forsiktig over ansiktet og nakken med lette sirkulære bevegelser.

Min erfaring med det er hud hyaluronsyre fukteserum:

Serumet kommer i en glassflaske, som er hvit i fargen med en lyseblå pumpepumper over den. Flasken har navnet på produktet som er trykt over det. Flasken har en god pumpe, som gir riktig mengde produkt som kreves. Hetten på flasken er ganske solid. Flasken kommer i pappemballasje som inneholder all informasjon om serumet.

Serumet kommer ut helt hvitt i fargen som blir gjennomsiktig når du begynner å blande. Den har en veldig myk tekstur og det er veldig lett å blande. En pumpe av dette serumet er nok for hele ansiktet. Konsistensen av produktet er veldig lett, det er heller ikke tungt rennende. Det blir absorbert vakkert i huden. Det føles veldig mykt på ansiktet og gir en umiddelbar glød så snart den berører huden. Gløden forblir der og huden din blir bare bedre når dagen går videre. Det er nesten duftfritt med bare små toner av kald krem ​​til det, noe som gjør det bra for akne-utsatt hud.

Jeg skal definitivt bruke dette serumet til siste dråpe. Det smelter vakkert og er flott å bruke under solkrem eller sminke. Det er flott å bli brukt i din hudpleie rutine i natt; Men hvis du ønsker å bruke et produkt med hyaluronsyre i løpet av dagen, bør man bruke solkrem religiøst. Dette produktet er veldig fuktighetsgivende på egenhånd, men man kan bruke krem ​​over det for ekstra fuktighet og det kommer ikke til å plage huden din i det hele tatt. Hyaluronsyre har også anti-aging egenskaper i den.

Jeg kan definitivt se endringer i tekstur av huden min fra bare første dagers bruk. Det har gjort huden min så myk og synlig glatt, og den totale hydratiseringen som er gitt av dette produktet, varer også selv om jeg hopper over det for en dag eller to som er nok til å bevise effektiviteten. Jeg kan også se at porene mine krymper og huden min er så mye mer klumpete. Jeg bruker dette to ganger om dagen, og man kan også gå opptil tre pumper med dette produktet, og det vil ikke gjøre huden din greit i det hele tatt. Ta deg en flaske, du vil være glad du gjorde!

Fordeler med det er hud hyaluronsyre fukteserum:

 • Elegant emballasje.
 • Stukklokke og pumpe.
 • Pumpen disponerer riktig mengde produkt, slik at det ikke blir spild.
 • Veldig jevn tekstur.
 • Absorberer raskt inn i huden.
 • Passer for sensitiv hud.
 • Gjør ikke huden fet.
 • Kan virke som en god fuktighetskrem også for normal til fet hud.
 • Øyeblikkelig gir glød til ansiktet.
 • Holder huden frisk og plump hele dagen lang.

Ulemper med det er hud hyaluronsyre fukteserum:

 • Dyrt (men verdt hver krone).
 • Gets brukt opp veldig fort (bare fordi du kommer til å elske det).

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale det er hud hyaluronsyre fukt serum? Ja til begge deler.

Det er Skin Collagen Nutrition Cream Det er Skin Strawberry Macaron Lip Balm Hyaluronsyre for myk og smidig hud Innisfree Hyaluronic Acid Skin Clinic Mask Tony Moly Master Lab Intensive Hydrating Hyaluronic Acid Mask Sheet Derma E Hydrating Night Creme med Hyaluronsyre Kroppshandelen Vitamin E Fukt Serum Aviance Hydra Balance Moisture Infused Avansert Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: