Hudton: Dusky med varm undertone

Hei alle sammen,

Jeg eksperimenterer mye med leppestift nyanser nylig. Jeg har hakket noen fioler og blues de siste månedene. Jeg planla å kjøpe en lilla leppestift for lenge. Denne nyansen fra NYX så ut som en eksakt dupe av MAC Heroine til meg, så jeg tok denne med to andre leppestifter fra NYXs matte utvalg. Les videre for mer informasjon om denne leppestiften.

Pris: INR 600 for 4 gm. Produktbeskrivelse: Kles leppene dine i dekadent farge med NYX Professional Makeup Velvet Matt Lipstick-en luksuriøs ny leppefarge som glir rett og aldri føles tørr. Innredet i et elegant bløtkoffertui, er hver standout-nyanse en moteoppgave i seg selv.

ingredienser: Octyldodekanol, Kaolin, Mikrokrystallinsk Voks / Cera Mikrokrystallin / Cire Mikrokristallin, Isononyl Isononanoat, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Silika, Parafin, Bariumsulfat (CI 77120), Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks / Candelilla Cera / Cire de Candelilla, Stivelse Aluminium Octenylsuksinat, Bivoks / Cera Alba / Cire d'Abeille, Vann / Aqua / Eau, Butyrospermum Parkii (Shea) Smør, Tocopherylacetat, Alumina, Fenoksyetanol, Fragrance / Parfum. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Glimmer, Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Rød 6 (CI 15850), Rød 7 (CI 15850), Red 28 Lake (CI 45410).

Min erfaring med NYX Kosmetikk Matte leppestift Aria:

emballasje: NYX Velvet Matte leppestift rekkevidde kommer i et svart rør som har en fin fløyelsaktig tekstur og det er en klar ring over røret. På grunn av den gjennomsiktige hetten, kan du lett merke fargen selv når den er lagret i leppestiftet ditt. Det er en fin lettvektsemballasje og reisevennlig også. Men ifølge prisen er det litt billig. Jeg ventet at den skulle ha en metallisk overflate og en ytre eske. Produktet kan også smelte litt i varme, og du får se flekker i røret når du vri ned produktet og det er synlig utvendig på grunn av gjennomsiktigheten. Jeg er ikke en stor fan av dette rotete synet i det hele tatt.

Skygge:"Aria" ser en dyp fiolett-lilla i kulen, men når du bruker den på leppene, blir den en levende orkidélilla. Jeg har sett fargeprøver av den mye ravete om "MAC Heroine" leppestift, og jeg tror dette er den perfekte dupen for det. Hvis du vil at dette skal være mer fiolett, kan du bruke en blå eller fiolett leppe blyant under. Det lyser opp ansiktet øyeblikkelig, og det er en slik farge som du kan bruke uten noen annen sminke på. Det vil se bra ut med frisk rosa sminkeutseende, og jeg vil ha det mest på vinter og vår.

Tekstur og kvalitet: Denne leppestiften har en myk og jevn tekstur som glir godt og jevnt over leppene mine. Den har en fantastisk dekning, og mine kraftig pigmenterte lepper trenger bare en sveipe av denne leppestiften. Det føles veldig lett og behagelig. Jeg liker denne formelen, og den har en vakker, ikke-tørking som passer til alle hudtyper. Den blir ikke til en tørr matt skygge, men i stedet forblir den kremaktig matte lenge. Formelen føles ikke flekkete eller tørre på leppene. Faktisk gir den god hydrering til dem og holder dem myke lenge. Men som det er en kremaktig leppestift, overfører den først, men det påvirker ikke fargeintensiteten skjønt.

Forbli kraft: Denne fargen forblir satt i 7-8 timer. Det fades litt om du drikker eller spiser noe, men det påvirker ikke fargen mye. Den lille fading fra midten ser ikke plagsom ut. Også, når det forsvinner helt, forlater det en god flekk bak. Jeg elsker den fargen og vil ikke klage over det i det hele tatt.

Totalt sett er jeg en stor fan av denne leppestiftskyggen. Denne fargen var i min ønskeliste for lenge, og jeg er glad for å krysse det av!

Pros av NYX Kosmetikk Matte leppestift Aria:

 • Fin, lett og reisevennlig emballasje.
 • Rimelig.
 • Nydelig orkidé lilla skygge for alle hudfarger.
 • Sterkt pigmentert.
 • Myk, jevn tekstur som glir lett på leppene.
 • Føler seg komfortabel og lett på leppene.
 • Ikke-tørrende formel føles ikke flekkete eller tørre.
 • Gir god hydrering og holder leppene myke.
 • Varer lenge med minimum fading.
 • Ikke bosette seg i fine linjer eller krone.

Cons av NYX Kosmetikk Matte leppestift Aria:

 • Emballasje ser litt billig ut av prisen.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Kosmetikk Matte leppestift Aria? Dette er et must-ha for meg! Gi det en prøve, og du vil ikke bli skuffet.

NYX Siren Matte leppestift NYX Matte leppestift målgraver NYX Velvet Matte Lipstick Volcano NYX Matte leppestift pisket kaviar NYX Perfekt rødmatte leppestift NYX Matte leppestift i Merlot ColourPop Goal Digger Lippie Stix Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Elle 18 Color Pops Matte leppestift Kirsebærvin Stila Aria 04 Hold hele dagen flytende leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: