Jeg har gjennomgått ganske mange leppestifter fra Colorbar's Velvet Matte-serien nylig - Sjekk Mate, Way Beyond, Mysterious Ways, Raise Ur Glass, Glancing Stare, etc. Disse leppestifter er priset til INR 325 hver. Selv om Colorbar har kommet opp med ny nyanser, forblir spørsmålet om "rosa flekk" det samme. "Dance Wid Me" er en vakker maroon leppestift med noen brune toner til den. Ta en titt:

Pris: INR 325 Produktbeskrivelse: For en rik leppefarge med kremaktig glans, kan Velvet Matte Lipstick, som er tilgjengelig i fantastiske nyanser, tilsette leppene med livsstil. Den unike 2-i-1-formuleringen gir leppene en kremaktig, men matt finish. Et unikt produkt i India, det har supermykningsmidler som gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de blir næret med vitamin E. Opptil 5 timer på applikasjonen kan Velvet Matte Lipstick bli ytterligere accentuert med leppe glans og lip liner.

Min erfaring med Colorbar Velvet Matte Lipstick Dance Wid Me:

Dette er en fin og tykk kremaktig matt leppestift, og det er en maroon murstein brun skygge. Hvis du lagrer det, kommer flere brune toner fram.

I ett lag gir denne leppestiftene leppene dine lett i en dyp mursteinskygge. Jeg finner dette veldig bra for høst / vinter. Det kan også lett gjemme lip pigmentering også. Jeg ville ikke kalle det en veldig jevn leppestift, men ja, det er godt nok i ett eller to strøk som det smelter med varmen av påføring.

Lippestiften vil vare deg veldig lenge. Det er ikke rent eller glatt, og dette er grunnen til at det forblir uten å smette mye. Fargen er slik at den ser vampig ut, men lyser opp ansiktet oppe. Jeg vil anbefale denne nyansen til 25 + jenter fordi det er litt for mørkt for yngre jenter. Igjen, i likhet med andre fløyelsmatte leppestifter fra Colorbar, har dette også et fargeproblem.

Det flekker dårlig, og selv om du bruker en bi-faset fjerner, holder flekken tilbake. Jeg vet ikke hva forferdelig kjemikalie blir brukt i leppestiftfremstillingsprosessen som forlater en slik flekk bak.

Pros av Colorbar Velvet Matte Lipstick Dance Wid Me:

  • Glatt, tykk, halvmattet tekstur.
  • Fin dyp høst vinter skygge.
  • Varer godt på meg.
  • Bløder ikke siden det er tykk nok.
  • Ikke for tørking.

Cons av Colorbar Velvet Matt Lipstick Dance Wid Me:

  • For dypt og mørkt for yngre kvinner eller de som ikke kan bære en mørk leppestift.
  • Ikke fuktighetsgivende nok for tørre lepper.
  • Kunne vært mer kremaktig eller matt som navnet antyder.

Vil jeg anbefale Colorbar Velvet Matt Lipstick Dance Wid Me? Det er en vakker nyanse av murstein maroon toner, men det gir en flekk. Det har fordelene med å ha en mørk farge også, så jeg anbefaler det for skyggen, ikke for kvaliteten på leppestiftet. IMBB Rating: 3.5/5

Colorbar Velvet Matt Lipstick Dance Wid Me Colorbar Velvet Matt Lipstick Way Beyond Colorbar Velvet Matte Lipstick Mystiske måter Colorbar Velvet Matt Lipstick Raise Ur Glass Colorbar Velvet Matte leppestift Glancing Stare 6 Colorbar Velvet Matte Lipstick Bilder, fargeprøver Colorbar Velvet Matte leppestift - hjerter og tårter Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick - Hot Hot Hot L.A. Girl Snuggle Matte Flat Velvet Lipstick Lakme 9 til 5 Blush Velvet Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color Alle Lakme 9 til 5 Primer + Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver Urban Decay 24/7 Glide på Lip Pencil Checkmate, Streak

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020