Inglot AMC Face og Body Illuminator # 61 Review

Jeg pleide å lure på å se nærmere på nærbilder av kjendiser av hvordan glødende og sunt hud så og så veldig feilfritt. Jeg drømte om å ha hud som dem, men på en eller annen måte fikk jeg aldri de ønskede resultatene, uansett hvor godt jeg tok vare på huden min. Så ble jeg kjent med noen produkter som er kjent som hudbelysning som gir strålende glød til kjedelig hud. IMBB har vært fakkelbæreren for min opplysning i verden av skjønnhet og sminke. Jeg hadde hørt mye om Benefit High Beam illuminator, men siden det ikke er tilgjengelig i India, måtte jeg lete etter andre alternativer. Det var et stort antall valg fra Revlon, Colorbar, MAC etc., men jeg nullet på Inglot AMC Face and Body Illuminator # 61.

Produktbeskrivelse:

Lett strukturert, oljefri væskebelysning som inneholder perlemorøse molekyler. Skinner og shimmers hvor du bruker den, og gir definisjon til kroppens konturer. Perfekt egnet for bruk i en airbrush maskin. Parabenfri formulering, ikke testet på dyr.

Pris:

INR 1350 for 15 ml / 0,51 US Fl Oz.

ingredienser:

emballasje:

Dette kommer i en hvit pappeskeemballasje med alle detaljer skrevet på den og inne i esken inneholder en pumpe dispenser og gjennomsiktig flaske produktet som ser ut som en væskeformet perle.

Min erfaring med Inglot AMC Face and Body Illuminator # 61:

Jeg er en helt ny til denne belysningen tingen * hihi *, men jeg prøver å lære mer å være en proff. Nylig har jeg eksperimentert med noen få sminkeprodukter med noen få treff og et par savner. Da jeg var på jakt etter konturering av ansiktet med sminke, kom jeg til å vite om utheving, det var da jeg søkte etter en belysningsapparat begynte. Siden jeg var i favør av en væskebelysning, følte jeg ikke engang å prøve pulverene som er tilgjengelige. Jeg var så ivrig etter å kjøpe Benefit High Beam, men det er ikke tilgjengelig i India, og det er ingen jeg vet om hvem som besøker USA, så jeg måtte se etter alternativer i min egen nærhet. Etter mye Googling og søker, lærte jeg om Inglot AMC Face og Body Illuminator som kommer i 7 nyanser (er ikke så bra ?!). Så, mitt dilemma var å kjøpe hvilken nyanse som # 61 var hvit og # 63 lys rosa.

Jeg ble fristet til å kjøpe begge, men på grunn av prisfaktoren fikk jeg bare en. Det er ganske dyrt på Rs. 1350 for bare 15 ml av produktet. Nå kommer jeg til bruk, jeg bare dab og lett blander det på pannen min og høy poeng av kinnene mine etter at jeg er ferdig med fundamentet og concealer. Denne kan brukes til å fremheve armene eller benene blandet med lotionen, da det gir en subtil og sunn glans, og den er så lett og ikke-klebrig.

Dette kan også blandes med grunnlaget for en over ansiktet søknad for å gi huden din en dugg glød. Ett ord av forsiktighet skjønt - vennligst ikke trykk på full pumpe, da det ville dispensere mer enn du trenger, og dette vil etter hvert føre til produktspild. Jeg hadde et inntrykk av at ansiktet mitt ville se ut som en glitterball med dette, men jeg ble ganske overrasket over den sunne gløden det gir til kjedelig hud.

Dette legger til mer glans og glød til huden og ingen glitter i det hele tatt, prøv det ut damene, ha det gøy !!!

Pros av Inglot AMC Face og Body Illuminator # 61:

  • Gir en sunn glød til ansiktet.
  • Pumpe dispenser.
  • Uten parabener.
  • Grusomhet fri.
  • Syv fantastiske nyanser å velge mellom.
  • Lett og ikke klebrig.

Cons av Inglot AMC Face og Body Illuminator # 61:

  • Pris.
  • For mye blanding gir ingen resultater i det hele tatt, som om du ikke har brukt noe.
  • Nyanser har ingen navn.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for den bratte prislappen).

Ville jeg tilbakekjøp Inglot AMC Face and Body Illuminator # 61?

Ja jeg ville. Jeg tenker allerede på # 63. La håret ditt komme ned og legg litt glød til ansiktet ditt med dette fantastiske produktet, du vil elske det, jeg er sikker på.

Inglot AMC Face Blush & Inglot Face Blush Inglot AMC Face Blush # 55 Inglot AMC Cream Blush # 81 Inglot AMC Liquid Face Blush 82 Inglot AMC Øyenskygge # 29 Inglot AMC Face Blush # 55 Inglot AMC Pure Pigment-Shade 22 Inglot AMC Face Blush # 65 Biotique Bio Aloe Vera Face & Body Sun Lotion SPF30 Hjemmelaget Papaya og Oats Face og Body Scrub Fab India Neem Tulsi Face and Body Gel Scrub Bio Skincare Exfoliating Strawberry Face og Body Scrub Hjemmelaget 3-i-1 nærende ansikt og kroppspakke Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Clinique Up-Light Liquid Illuminator-Natural Estee Lauder Idealistisk Selv Hud Tone Illuminator Revlon Age Defying Spa Face Illuminator Revlon SkinLights Face Illuminator L'Oreal Double Extend Eye Illuminator Eyeliner - Svart Kvarts

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: