Pantene Pro-V Long Black Shampoo Review

Hei alle sammen,

Jeg er tilbake med en annen sjampoomtale fra Pantene. Jeg er forelsket i Pantene disse dager, etter å ha hatt en god opplevelse med Pantene Daily Moisture Shampoo. Denne hevder å gjøre håret langt og svart, la oss se om denne virkelig gjør hva det hevder.

Produktbeskrivelse:

Den ultimate løsningen for å oppnå nydelig, flytende mørkt hår. Daglig bruk bidrar til å styrke og reparere hårskader for en sunn glans, mørkere hver streng gjennom intens fuktighet og levere en jevn strålende sort fra røttene til tips. Denne milde pro-V-formelen trenger dybt inn med fuktig svart kompleks, renser og nærer tørr, kjedelig, bleknet hår fra rot til spiss. For mer skinnende, langt, sunt, svart hår.

ingredienser:

Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Dimethicone, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylen Sulfonate, Cocamidopropyl, Betaine, Fragrance, Citronsyre, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, EDTA, ButylphenylMethylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzylbenzoat, Panthenol, Panthenyletyleter, Benzylsalisylat, Benzylalkohol, Limon, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon.

Pris:

INR 139 for 180 ml.

Min erfaring med Pantene Pro-V Long Black Shampoo:

Jeg husker å se annonser fra Sunsilk lang og svart sjampo, og jeg pleide å bli veldig fascinert av dem og ønsket alltid å ha lang og svart sjampo. Men jeg fikk aldri sjansen til å bruke den, og en dag da jeg så at Pantene også har en slik variant, tok jeg det øyeblikkelig. Denne også kommer i en typisk Pantene lang og slank flaske, men med en svart flip top cap.

Sjampoen har tykk kremaktig konsistens, og noen ganger har jeg en tendens til å kaste bort mye på grunn av denne tekstur. Det lukter fint og duften er utholdelig. Det lammer godt, men forårsaker oppbygging på grunn av -tonene som er tilstede i den. Jeg har brukt det i løpet av de siste ett og et halvt år, men jeg så ingen endring i hårets farge og heller ikke håret mitt så skinnende. Strukturen i håret mitt er fortsatt det samme som det var før, ingen vesentlig forandring. Åpenbart vil det ikke gjøre noe for å gjøre håret mitt lenger i bare 35 dager, men ellers er det en fin sjampo, den renser godt og forlater hodebunnen ren. Dessuten forårsaker det ikke noen form for tørrhet.

Samlet sett er det en grunnleggende sjampo med fine rensende egenskaper, noe som ikke forårsaker noen større hårfjerning.

Fordeler av Pantene Pro-V Long Black Shampoo:

  • Lammer godt.
  • Rimelig og lett tilgjengelig.
  • Renser godt.
  • Fin tykk, kremaktig konsistens.
  • Ikke forårsaker tørrhet og noe større hår faller.

Ulemper med Pantene Pro-V Long Black Shampoo:

  • Legger ikke til noen glans.
  • Ingen signifikant endring i farge og tekstur av hår.
  • Inneholder mange kjemikalier.
  • Årsaker til oppbygging.

IMBB Rating:

3/5.

Pantene Lively Clean Shampoo Pantene Total Damage Care Shampoo Pantene Pro V Nourished Shine Shampoo Pantene Hair Fall Control Shampoo Pantene Pro-V Nature Fusion Shampoo-fylde og liv Pantene Daily Moisture Repair Shampoo Pantene Pro-V Hair Fall Control Conditioner Pantene Pro-V Anti Hair Fall Oil Replacement Pantene Pro V Alt i en Styling Balm Pantene Pro-V All Day Glatt Miracle Vann Pantene Pro-V Nature Fusion Intensive Restoring Hair Mask Essens Langvarig øye blyant - svart feber NYX Long Eye Pencil - Svart 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo Støvler Butterfly Pea Shampoo For Black Hair Sunsilk Dream Myk og glatt sjampo Urte Essenser Helt Twisted Shampoo Garnier Fructis Fortifying Shampoo + Olje 2 i 1

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: