NARS Satin Lip Pencil - Luxembourg Review

Lenge siden sist! Det har vært noen dager siden jeg skrev. Nå er jeg tilbake. Etter å ha gjennomgått den fantastiske Lodhi fra NARS Satin Lip Pencil-serien, bringer jeg deg en rød fuchsia fra dette området - Luxembourg. På samme måte som Lodhi ble oppkalt etter Lodhi Gardens i Delhi, er dette oppkalt etter Jardin du Luxembourg (Luxembourg Gardens) i Paris. Lodhi var et 5/5 produkt for meg. Er dette området konsekvent i skyggeområdet? La oss finne det ut!

Produktbeskrivelse:

Satin Lip Pencil kler opp lepper i setningsfarger som forfører med rike, fargelagte pigmenter mens de drenker dem i fuktighetsgrad. En moderne, slitesterk, vitaminberiket formel i et jumbo blyant-format for å gi god slitasje og intens farge med en satinfinish. Bruk til fôr, overleppende farge eller parring med et annet leppeprodukt.

 • Høy-intensiv intens farge.
 • Praktisk, enkel og presis søknad.

François 'Insight - Jeg ser styrken av rike, smolende lepper mot et nytt ansikt.

Hva det er:

Et utvalg av high-impact, fashion-forward nyanser i en rik, kremaktig sateng finish som forblir på hele dagen.

Pris:

$ 25 i US / THB 970 / INR 1940 etter konvertering.

emballasje:

Som nevnt i produktbeskrivelsen og min forrige gjennomgang av Lodhi, er produktet en lurvet fettlekkekriton - farge på leppestift, bruk av en blyant. Den kommer i en svart pappkasse, som alle NARS-produkter gjør.

Leppepennens nederste ende bærer farge på produktet, noe som gjør det enkelt å identifisere fargene i en jiffy. Hvis du har mer enn en av disse, som jeg gjør. Også navnet er skrevet på siden. Pennen har en svart hette for å beskytte produktet. I seg selv ser produktet ikke for luksus, men NARS gjør egentlig ikke jazzy emballasje av produkter.

Min erfaring med NARS Satin Lip Pencil - Luxembourg:

Farge: I motsetning til Lodhi kjøpte jeg dette for fargen, det er en lys fuchsia rød. Dette var min første valg fra dette området. Skyggen er beskrevet på nettstedet som "levende vannmelon." For meg har det mer fuchsia rosa blandet med rødt enn en vannmelon rødt. Fargen er fet og lys og vil være universelt smigrende, uavhengig av hudtonen.

Tekstur: Tekstur er buttery glatt og blyanten glir bare på, ingen sløyfe eller trekk. Den er lett, kremaktig og komfortabel mens den er slitt. Mens Lodhi hadde virket hydratiserende, virket denne nyansen ikke hydrerende, komfortabel, men ikke hydrerende.

Pigmentering: Det er ekstremt pigmentert, ca 90% fargepost i en enkelt sveipe. Fargen er ugjennomsiktig i den første sveipingen selv og skjuler lip pigmentering fullt og effektivt.

Varig kraft: Produktet varte i ca 5 timer på meg innlegg, hvorpå det ble bleket jevnt. Det var ingen tørr patch eller klamrende følelse.

Totalt sett likte jeg tekstur og følelse av produktet og det praktiske med det i en blyantform. Jeg skulle bare ønske at NARS skulle ta en side fra Clinique-boken og gjøre dem med vridningsmekanisme, som Chubby Sticks, i stedet for denne tradisjonelle formen.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av NARS Satin Lip Pencil - Luxembourg:

 • En vakker lyserød rød fuchsia farge.
 • Lett kremaktig tekstur.
 • Har en fin, frisk, skinnende glans, ingen glimmer.
 • Utmerket pigmentering - ugjennomsiktig i en enkelt sveipe.
 • Ekstremt komfortabel mens slitt.
 • Lippestiften gjelder jevnt, ingen sløyfe eller trekk!
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Praktisk emballasje, enkel å påføre og lett å bære, tar ikke mye plass i posen.

Ulemper med NARS Satin Lip Pencil - Luxembourg:

 • Utilgjengelighet i India.
 • Trenger å bli skjerpet, produktspild under sliping.

IMBB Rating:

4.8 / 5 produkt.

Produktet er fantastisk, jeg ville ha plukket opp flere av disse hadde prispoenget vært bedre, og hvis de hadde en vridningsmekanisme. Kontroller dette området - det har noen helt fantastiske farger.

NARS Satin Lip Pencil - Lodhi NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Lip Liner Pencil - Jungle Red Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Essence Lip Liner Satin Mauve Lakme Enrich Satin Lip Color 150 Lakme Berik Satin Lip Color i 422 Lakme Enrich Satin Lip Farge - Vannmelon Streetwear Satin Glatt Lip Color-09 Cherry Crush MAC Lip Pencil Cherry NYX Lip Pencil i Ever Kryolan Lip Pencil Kryolan Lip Pencil i 908 MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Colorbar Lip Pencil - 013 Fuchsia Feber MAC Brick Lip Pencil NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: