Forest Essentials Moisture Drenching Hånd & Kropp Lotion Madurai Jasmine & Mogra

Produktbeskrivelse:

Denne Body Lotion inneholder ekte karamelliserte sukkerkrystaller som har blitt brukt i flere tradisjonelle asiatiske oppskrifter for luksuriøse hudbehandlinger. Å være en naturlig fuktighetskrem tiltrekker sukker fuktighet i huden, noe som gjør den myk, smidig og duggaktig. Almondolje fra søte mandler er mest næringsrik, gir lys og dyp fuktighet. Aprikosolje nærer, revitaliserer, myker og forbedrer hudens elastisitet. Kokum Butter er sammensatt av gunstige forbindelser som bidrar til å regenerere og nære hudceller. Organisk bivoks nærer, forynger og firmaer huden. Gokharu revitaliserer kjedelig tørr hud, og firmaer og toner. Naturlig mandelmut Butter er dyp nærende og gjenoppretter smidighet. Olivenolje er en kilde til antioksidanter og nøytraliserer frie radikaler som skader huden og akselererer aldringsprosessen. Jasmine Essential Oil er humør oppløftende mens Mogra Essential Oil er et søt duftende utvalg av Jasmine; det er stressavlastende og har en beroligende effekt på tørr eller sensitiv hud. Hver enkelt blanding av rene essensielle oljer med sine aromatiske egenskaper gjør disse fuktighetskremerne en etterbadavhengighet.

Produksjon av produktet: Organiske mandler og aprikoser blir kaldt presset for hånd (ved hjelp av gammeldags olje knusere og uten oppvarming) for å beholde sine aktive ingredienser, som deretter brukes til å lage produktet. Brent sukker fra sukkerrør blandes med urter og smør for å lage en emulsjon med oljene.

Produktfordeler: Forest Essentials Body Lotion Madurai & Jasmine er beriket med kaldpressede organiske oljer som gjør huden myk, næret og smidig. Kokum smør sammen med brent sukker og organisk bivoks gir naturlig fuktighet og gjør huden jevn. Antioxidantegenskaper av vitamin E og Gokharu reduserer de dårlige effektene av frie radikaler og gir glans til huden med en beroligende og beroligende duft av Jasmine og Mogra.

Hvordan å bruke: For best mulig resultat bruk på litt fuktig hud like etter et bad eller en dusj.

USP: Brent sukker fra sukkerrør beholder fuktighet i huden • Oljer er økologisk og kaldt presset • Høy næringsverdi med potente ayurvediske ingredienser • Det er 100% naturlig og fri for noen Parabener, Petroleum, GMO, Formaldehyd, PEGS, Kunstig farge, Syntetisk duft og dyreforsøk.

Pris: Rs. 875 for 200 ml (6,76 fl. Oz.)

Min erfaring med skogens essensielle fuktighetsdrenerende hånd og kropps lotion Madurai Jasmine & Mogra:

Jeg liker Forest Essentials-produkter av flere grunner. For en bruker de disse luksuriøse, naturlige ingrediensene og holder deres produkter fri for konserveringsmidler og andre sterke kjemikalier. Deres produkter er også grusomløse. Prosessene som de produserer sine produkter på, viser at de virkelig legger stor vekt på hva de gjør. Jeg liker også virkelig deres emballasje!

Jeg sist gjennomgått bad- og dusjkroken olje fra samme utvalg. Mellom olje og lotion tror jeg jeg foretrekker sistnevnte. Denne lotionen er vakkert duftende - det lukter av friske jasminblomster uten å være overveldende i det minste. Duften er veldig naturlig. Lotionen er veldig lett i tekstur, men samtidig er den ultrahydrerende. Det er flott å bli brukt på hendene og på kroppen. Det tar seg av alle slags tørrhet.

Flasken gjør det mulig å dispensere regulerte mengder produkt, som kontrollerer sløsing. Jeg elsker at lotionen er fri for konserveringsmidler, kjemikalier etc. og er helt naturlig. Jeg bruker den på hendene mine når som helst og på kroppen min etter en dusj. Det er veldig fuktighetsgivende og beroligende og det gjør huden min oppdatert og smidig. Det føles aldri fettete eller ubehagelige på huden, og det smelter raskt inn i huden. Jeg har ingen klager med dette produktet overhodet, og jeg anbefaler det!

Pros av Forest Essentials Moisture Drenching Hånd & Kropp Lotion Madurai Jasmine & Mogra:

- Lett, ultrahydratiserende lotion. - Vakker, frisk og naturlig jasmin duft. - Laget med luksuriøse ingredienser. - Helt naturlig. Fri for konserveringsmidler, kjemikalier etc. - Grusomhet. - Flott emballasje som også kontrollerer mengden av dispensert produkt. - Smelter lett inn i huden og gir ingen fettete rester. - Ideell som både hånd og kropps-lotion. - Passer til vanlige og tørre hudtyper.

Ulemper med skogens essensielle fuktighetsdrenerende hånd og kropps lotion Madurai Jasmine & Mogra:

Ingen klager med denne!

IMBB rating: 5/5.

Parachute Advansed Jasmine Hair Oil Kama Ayurveda Rose Jasmine Facial Cleanser Kroppshandelen Indian Night Jasmine Shower Gel Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Body Lotion Olay Natural White Sunn Fairness Day Lotion Garnier Light Oil Free Moisturizer Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion Lotus Herbals Whiteglow Hånd og Kropp Lotion Forest Essentials Silering Dusj Vask med Madurai Jasmine og Mogra

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: