Kina Glaze Liquid Crystal Nail Lacquer

Hei dearier,

Neglelakk er en av de bedårende tingene jeg har så mange at jeg egentlig ville bli slitt ut for å telle dem, jeg elsker mine negler betingelsesløst, og det er det som får meg til å velge minst 3 neglelakker hver uke. Jeg har ikke brukt mange glitrende nyanser, men disse var veldig fine, så jeg plukket dem opp for å bare se hvordan jeg kan bære disse glitrende nyanser. Dette er mitt første kjøp fra merkevaren "China Glaze" og jeg elsket dem, så jeg vil også investere i noen få matte nyanser også. La oss se en kort gjennomgang av flytende krystall.

Pris: Rs. 600 for 14 ml

Produktbeskrivelse av Kina glasur:

Inspirert av fargene som dannes av lysbrytning gjennom et prisme, kombinerer Prismatic av China Glaze glitter og holografiske partikler for å skape det ultimative iøynefallende, tredimensjonale manikyret. Væske krystall-Aqua blå glimmers hint av lilla fylt med rosa, gult, sølv, oransje og grønne flekker.

Min erfaring med Kina glasur i flytende krystall:

Flytende krystall tilhører serien som heter "Kina glasur prismatisk vår samling". Jeg hadde mange nyanser å velge mellom, men jeg var forvirret mellom blå og rosa og for å fjerne forvirringen jeg plukket opp begge. Nyanser fra dette området er alle glitrende med et hint av farge i det og har 6 nyanser å velge mellom. I utgangspunktet dreier alle nyanser et sted rundt sølv, men gir en lys glans av fargen den inneholder. Denne neglelakken kommer i en stor varemerkeflaske og har en glitrende gråhette som komplimenterer skyggen i flasken. Det er reisevennlig, men litt stort og tyngre enn våre normal størrelse spiker emaljer.

Snakker om skyggen, jeg er litt forvirret om du skal kalle denne fargen en lilla en eller en blå. Men etter å ha observert mye, tror jeg at det har flerfarget glitterpartikler, men mer av blå og mørkerosa partikler og partiklene er faktisk blå, men den rosa og blå blandingen gir den en lilla blending. Det har også noen oransje og grønne flekker, men svært lite i mengde, slik at de ikke gjør en stor forandring i skyggen. Konsistensen er vakker og nagel emaljen kan brukes med letthet. Det kreves en god mengde på 2-3 strøk for at fargen skal vises ugjennomsiktig, da det i ett lag er litt gjennomsiktig.

Den beste delen om dette er rask tørking fordi jeg bare ikke kan stå neglelakk som tørker opp etter en halv time fordi jeg har en konstant vane å smekke fingrene rundt håret mitt. Det tørker opp på ca 7-8 minutter, noe som er ganske fort. Etter søknad ser det ut fantastisk og nydelig. Det er litt matt og jeg bruker alltid en topplakk på den for å forsegle glitteren og også gi en blendende glans. Det utfyller hudfargen veldig bra om morgenen, men jeg vil si at dette er best for nattetid, en perfekt for clubbing fordi den virkelige glasur og gnisten er sett da. En av de største ulemper med dette er fjerningsdelen. Neglene må gnides abrasively med neglelakkfjerner i 10 til 12 ganger for denne neglelakken å faktisk komme av siden partiklene er ganske harde og da også glitterpartiklene sitter fast her og der på min hånd som er ganske irriterende. Så jeg holder alltid denne i en uke og bare fjerner den da det er en kjedelig jobb. Det har herdere også som bidrar til å opprettholde naglens styrke og lar det ikke bryte seg lett og neglelakken forblir som en uke etter at den er forseglet med topplakk.Så på et godt notat vil jeg si at dette er en flott merkevare å investere i, og dette kommer ikke over snart, så se opp for nyanser du liker!

Pros av Kina Glaze Liquid Crystal Nail Lacquer

-Attraktive emballasje og 6 nyanser fra dette området å velge mellom -Det inneholder spikherdere som forhindrer neglene i å chippe -Glittery nyanser ser nydelig om natten og ser veldig glatt ut på dagen -Konsistensen og børsten til neglelakken er begge like jevne -Det er en vakker farge som passer til nesten alle antrekkene -Lagemaling tørket opp i 7-8 minutter, noe som er ganske bra -Glitterne er veldig unike og gir oss en forandring fra den normale daglige spikermaling -India har også gjort mange nyanser i enkelte butikker og nettbutikker -Steilfargen ble igjen som den er i 1 uke når den brukes med topplakk

Ulemper med Kina Glaze Liquid Crystal Nail Lacquer

-Fargen er litt matt og en topplakk har blitt brukt på den for å gjøre det ser veldig skinnende ut -Fjerningsdelen er en kjedelig jobb, fordi det tok mer tid enn å bruke neglelakk partiklene er klissete og store, slik at neglene må gni grovt og det kan spikte neglene -Dyrt

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Kina glasur flytende krystall?

Ja, jeg anbefaler dette som denne samlingen er veldig pen og ser ut til å være flott og unik til tider. Tørketiden er fantastisk og ser fremtredende på neglene. Jeg vil ønske å prøve noen matte nyanser fra Kina glasur som jeg allerede har å glitrende.

IMBB Rating: 4.5/5

Kina Glaze Nail Lacquer i Jet Stream Nail Color / Polish Shades for Fall - OPI, China Glaze, Color Club Kina Glaze Crackle Nail Polish 'Black Mesh' - Anmeldelse, Bilder Kina Glaze og OPI neglelakk Kina Glaze Surreal Appeal Nail Polish Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: