Maybelline Lip Polish - Pop 6 Review

Hei vakre damer,

Som jeg nevnte i mitt siste innlegg, kjøpte jeg 4 av Maybellines nye leppepulver. Skyggen jeg skal gjennomgå i dag, heter Pop 6, og den er en lys rød farge. Den siste jeg gjennomgikk, ble kalt Glam 9 og dette er Pop 6, jeg visste ikke at de har forskjellige slags navn i samlingen før jeg begynte å skrive denne anmeldelsen, og da jeg så dette, så jeg de to andre nyanser jeg har og de to andre er også fra Glam-familien.

Produkt Antall:

5 ml.

Pris:

Rs. 450

emballasje:

Produktet er pakket i et gjennomsiktig rektangulært rør med metallisk sølvhett. Ingenting er skrevet på emballasjen bortsett fra selskapets navn og navn på fargen (nederst på røret). Selv navnet på produktet er ikke nevnt på røret, som kun er skrevet på plasthylser viklet rundt produktet.

ingredienser:

Nevnt på plastdekselet der røret er innpakket.

Produktbeskrivelse:

En trio av konsentrater:

1. Potentielle fargekstrakter: Pure mettede fargepigmenter som gir dyp, intens farge som en leppestift. 2. Konsentrert flytende balsam: Fuktighetsgivende væskeformig balsam gjør leppene klare til intens rik farge. Gir en myk, kupløs følelse og bryr seg om leppene. 3. Glossy Shine Serum: Innebygd glanset topp-pels, som gjør at leppene ser fullere og mer saftig.

Spesialdesignet bladformet applikator som gjør søknaden rask og presis.

Ta meg på Maybelline Lip Polish - Pop 6:

Farge: Pop 6 er en vakker lyse rød farge med små dimensjonerte golden shimmer partikler. Ja, det har shimmers, men de virker ikke åpenbare på leppene, og de kan heller ikke føles på leppene. Disse shimmers kan bare sees i sterkt lys og stoler på jenter, de gjør virkelig fargen enda vakrere. Fargen er slik at det kan gjøre noen antrekk eller noen sminke ser bare pop og jeg tror det er derfor det heter med pop prefiks.

Tekstur: Det er mykt og veldig enkelt å søke på, men jeg fant det litt annerledes i tekstur enn Glam 9. Denne spesielle er mer liquidy og mer på en blank side mens Glam 9 var mer kremaktig. Dette er helt ikke klebrig når det påføres og blir litt klebrig når det øverste laget av glansen er borte. Dette føles ekstremt behagelig på leppene, bortsett fra den lille prikken som jeg følte i de første 15 minuttene av søknaden.

Pigmentering: Dette er lyse rødt, det er svært pigmentert, selv den minste fargen gjør det rødt synlig, men det er ikke helt ugjennomsiktig selv i 2-3 strøk. Fargen ser bra ut av seg selv, men når den påføres på en rød leppestift, gir den bare en morderkombinasjon som er perfekt for enhver anledning.

Oppholdsstyrke: Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, er det fortsatt god kraft i disse glansene, særlig på grunn av at de flekker leppene, og dette er spesielt sant med denne skyggen. Etter 2-3 timer, når glansen er helt borte, er leppene fortsatt røde, ikke lyse, men en naturlig utseende rød. Pop 6 er overførbar og fargen blir enkelt overført til kopper eller briller som forkorter sin levetid.

Pros av Maybelline Lip Polish - Pop 6:

  • Lys rød med minutt, vakker utseende glimmer.
  • Shimmer er ikke chunky, ser ikke billig ut.
  • Veldig myk og enkel å bruke.
  • Fet nok til å gi en sexy pout.
  • Steder for en anstendig tid og forlater en flekk slik at leppene ikke ser helt drenert ut.
  • Søt liten emballasje.

Ulemper med Maybelline Lip Polish - Pop 6:

  • Jeg følte meg litt prikkende på leppene mine da jeg søkte det.
  • Det er ikke helt ugjennomsiktig selv etter 2-3 swipes (men dette er greit da det er en glans og ikke en fullstendig farge).
  • Dyrt for 5 ml.

Ville jeg tilbakekjøre Maybelline Lip Polish - Pop 6?

Selv om jeg likte denne fargen, føler jeg at det er noen mer vakre røde i andre merker, og så ville jeg ikke kjøpe denne nyansen igjen. På grunn av prisen vil jeg tenke to ganger før jeg kjøper dette igjen, men ja, jeg kan tenke på å kjøpe noen nyanser.

Anbefaler jeg Maybelline Lip Polish - Pop 6?

Det er en vakker rød, men ikke en veldig unik farge, så kjøp den bare hvis du er en rød elsker, og vil gjerne legge til flere søte serier i samlingen din.

IMBB Rating:

4/5.

Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Color Sensational Lipsticks Bilder og fargeprøver Maybelline Color Sensational Lipstick Summer Sunset Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture Maybelline Color Sensational Vivids Lip Color - Pink Pop Maybelline Color Sensational Lipstick Fatal Red Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Bare Escentuals Full-On Lip Polish - Diamond i april Frøken Claire Hitech Lip Polish i # 214 L'Oreal Paris Glam Shine Balmy Gloss - Pomegranate Punch L'Oreal Glam Shine 6 Hours Lip Gloss - Bahamas Sunrise L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss-912 Peach Pleasure MAC Viva Glam VI leppestift Bare Escentuals Full-On Lip Polish - Diamond i april LA Farger Lip Polish Lip Gloss Frøken Claire Hitech Lip Polish i Shade 212 Maybelline Color Sensational Lip Gloss Cranberry Cocktail

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020