Hei cupcakes,

Lakme Matte Lip Pouts var raved mye i løpet av den siste måneden, men glansmisbrukerne ønsket noe for seg selv også. Så her har vi Lip Tints 'Creme' som har en fargefarge med ekstra glans. Vi kan kalle dem leppefargestifter skjønt! Jeg elsker leppefargestifter fordi de er så søte, søte og søte! Jeg plukket opp 3 vakre nyanser, og de er Red Pout, Orange Tease og Coral Pink. Jeg plukket opp 3 forskjellige farger for å ha en fin variasjon. Vurderinger av de andre er på vei, til da nyt denne "Red Pout"!

Produktbeskrivelse: Dette er mer enn bare et snev av fargetone! Den nye Lakme Absolute Lip Pout gir deg et tykt kremaktig fargestifter som gir leppene en rik dyp farge og utrolig glans i bare ett slag. Et utvalg av høy ytelse sminke samling, disse leppe tintene kommer i pop, lykkelige farger som vil gjøre din pout definitivt skiller seg ut! Velg Lakme Absolute Lip Pout Creme Lip Color i Red Pout, med en gang!

Pris: Rs 650

Min erfaring med Lakme Absolute Red Pout Lip Tint Creme:

Nylig har jeg eksperimentert med mange leppestifter, men gi meg selv den beste leppestiften, og jeg vil fortsatt være gal for leppefargestifter. De er bare så meg! Jeg elsker å flappe de poppy og pouty-leppene som fargene gir meg. Vi har alltid klaget over at leppebalmene ikke gir nok tynner, selv om de støtter hydratiseringsfaktoren; For å løse dette dilemmaet har vi leppefargestifter.

Fuktighet som en leppebalm og fargepenger som en leppestift. Og disse nye Lakme Lip Tint Creme har alt dette! Den fete leppefargematten kommer i en rød rød emballasje ledsaget av en blendende sølvhett. Emballasjen ligner skyggen av fargestiften som gjør det super enkelt å se den jeg vil ha fordi jeg har noen av disse. Disse er ekstremt praktiske og reisevennlige og ser veldig søte ut i denne emballasjen. Imidlertid må vi bare være litt forsiktig når du lukker hetten fordi leppefargene har potensial til å chip.

Mengden er veldig bra, og jeg er så glad fordi dette ikke har noen shimmers i den. Krysset glir veldig jevnt på leppene uten å rive eller trekke på grunn av kremaktig konsistens. Ja, jeg kan se fargen i den første swipe seg selv, men ikke så intens. Derfor gir et par swipes meg den nøyaktige fargen som kulen. Kommer til det røde er det en veldig dristig og sant rød. Dette er rødt for alle, fordi det kommer med allsidighet - bruk det på dagen eller natten, bruk den uansett hva hudtonen din er, bruk den uansett hvilken aldersgruppe du tilhører!

Og kirsebær på kaken er at den røde fargen er veldig mye byggbar, så de som ikke kan bære dristige røde, dette kan gi deg en lysere rød også. I første omgang i en sveipe sank den inn i de fine linjene, men etter å ha bygd pigmenteringen, gjør den det ikke. Fargen tar litt tid for å intensivere, så ikke haste opp og fortsett å sveipe den. Det gir meg skinnende lepper sammen med en god fargefarge og leppene mine er hydrert i hele, som en leppebalm.

Fargen forblir på mine lepper i 7-8 timer med lite mat / snacks, 6-7 timer med komplett måltid. Og også dette går ikke helt ut selv om glansen og den intense fargen går bort. Det etterlater en vakker, rød fargetone på mine lepper som er søt. Det overfører til briller og vev på grunn av den dristige fargen, men det forblir godt på leppene. Jeg tror det er gode innovasjoner gjort av Lakme, og jeg tror alle kommer til å elske det.

Pros av Lakme Absolut Red Pout Lip Tint Creme:

• Veldig valmue, fargekodd emballasje; disse fettfargene ser veldig søte ut i forfengelighet • Reise vennlig og lett å se på grunn av emballasje • Mange søte nyanser tilgjengelig å velge mellom • Tekstur er buttery og glir veldig godt på leppene • Den røde nyansen er en sann og en perfekt rød som ser veldig glamorøs ut • Fargen kan bygges fra en tonet rød til fet rød • Det er svært allsidig fordi det passer for enhver tid på dagen, for alle aldersgrupper og også for alle hudtoner • Det gir leppene mine en fargefarge sammen med hydrering og glans • Det forblir på leppene mine i 7-8 timer med snacks og 6-7 timer med fullmat • Det legger en nydelig flekk på mine lepper, selv om den glatte effekten går bort • Tilgjengelig rundt

Cons av Lakme Absolutt Red Pout Lip Tint Creme:

• Det kan slå seg ned i fine linjer hvis du holder det lite og ikke dristig • Det fremhever hakkede deler når det forvandles til en flekk

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lakme Absolute Red Pout Lip Tint Creme? Ja, dette er en veldig fin dupe for Wet n Wild Red-dy eller Ikke Balm Stain som er en av mine favoritter. Jeg elsket kvaliteten, utseendet, eller si alt om dette. Du burde bare kjøre til Lakme tellerne for å velge de du liker fordi disse er bare kjempebra!

IMBB Rating: 4.8/5

Konklusjon: Jeg elsker denne nye etableringen av Lakme, og jeg er sikker på at dette spekteret skal gjøre det bra fordi de er super gode.

Lakme Absolutt Starlet Red Lip Tint Matte Lakme Absolutt Magenta Magic Lip Tint Matte Lakme Absolutt Tangerine Touch Lip Tint Matte Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Lakme Absolute Pink Fantasy Lip Tint Matte Lakme Absolute Lip Tint - Pink Sorbet & Candy Kiss Colorbar Pout i en Pot Lipcolor - Fabel Pink Colorbar Perfect Pout Gloss - 008 Scandal Maxfaktor Lipfinity Lip Tint Slik bruker du leppestift Lush Snow Fairy Lip Tint Lotus Herbals YOUTHRx Youth Activating Serum Plus Creme Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: