Clinique Long Last Lipstick - Chocolate Raspberry

Langstærkt kremaktig matte formel. Holder sin just-applied utseende for timer og timer. Vil ikke fjær, krype, flekk eller tørke ut.

Pris:

1300 INR

Dette er en annen nydelig nyanse jeg fikk fra min andre Clinique haul, og dette er en super pen berrybrun slags skygge, og dette minner meg veldig mye om Shade Merlot jeg har gjennomgått tidligere, men denne veldig berry hvor Merlot er mer rød basert, men tekstur, den glatte overflaten og mer eller mindre skyggen er ganske lik.

Jeg trenger ikke å snakke om den fantastiske, tynne, metalliske emballasjen de har, jeg elsker det og er ikke i stand til å kaste bort boksen også, dette er en samlerobjekt, de fleste høykvalitets leppestifter har fantastisk emballasje, men dette er mer som en klassisk metallemballasje ,ganske pen.

Fargen er akkurat det som heter, det er en brun og en bærskygge, tekstur er jevn og smøraktig, den glir som smør og skyggen er glitrende og frostfri. Den beste delen jeg liker om disse lippene er at fargene er så søte, det gjør at leppene ser blunkende ut hvis du bruker 2-3 strøk, det ser super kremet ut og ferdig er halvglanset.

Fargen er slik at hvis du for mye bløder dette, er det eneste hovedproblemet, og fargen er slik at den vil plomme opp tørre lepper, fylle i leppe linjer for å gjøre leppene fyldigere, så det er den beste delen, fargen er mer på moden side, kan være for 25-35 aldersgruppe.

Jeg vil igjen si at jeg ikke vet hvorfor de kalte det sist, to timers full slitasje, og du får en annen to timer lys tynn. Fargen er veldig sofistikert og mer av mindre en rose bærbrun, kan se smigrende ut på mest hudtoner.

Hvis du leter etter fyldigere lepper og en berryrose brun slags skygge, må du sjekke dette, men forvent ikke noen langvarige egenskaper i den.

Stikkord igjen Merlot, høyre, sjokoladehoppebær

IMBB-vurdering:

4/5

Clinique Long Last Lipstick - Paprika Maybelline Color Sensational Lipstick Coral Crush Lotus Herbals Lipstick Carnation, Coral Pink Lip Liner Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Clinique Long Last Soft Shine leppestift Bamboo Pink Review Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Helsemessige fordeler med mørk sjokolade Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque Lush Mint Julips Peppermynt og Chocolate Sugar Lip Scrub Almay One Coat Nourishing Mascara Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Review Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick Raspberry Review Body Shop Født Lippy Raspberry Lip Balm Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: