Hempz Original Herbal Body Moisturizer Review

IMBB Sponsored Product Review

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen blir et annet produkt sponset av den fantastiske IMBB. Det er Hempz Orignal Herbal Body Moisturizer.

Produkt detaljer:

Hempz Original Herbal Body Moisturizer er beriket med 100% Pure Organic Hemp Seed Oil og blandet med naturlige ekstrakter for å gi dramatisk hudhydrering og næring for å forbedre helsen og tilstanden til huden. Hempsfrøolje er en av naturens rikeste kilder til essensielle fettsyrer og nøkkelaminosyrer som inneholder naturlige proteiner, vitaminer, antioksidanter og mineraler, avgjørende for sunn hudkondisjonering. Uten parabener. Glutenfri. 100% veganer.

ingredienser:

Vann / Aqua / Eau, Isopropyl Palmitat, Glyserin, Stearinsyre, Sorbitan Palmitat, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerylstearat, PEG-100 Stearat, Cetylalkohol, Cannabis Sativa Frøolje, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Helianthus Annuus (Solsikke ) Seed Oil, Althaea Officinalis Root Extract, Calendula Officinalis Blomst Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomst Extract, Cucumis Sativus (Agurk) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Nylon-12, Dimethicone, Duft / Parfume, henoksyetanol, polysorbat 40, karbomer, aminometylpropanol, tokoferylacetat, dinatrium EDTA, metylisotiazolinon, hexylkanal, citronellol, benzylsalisylat, amylkanal, butylfenylmetylpropionell, eugenol, hydroksyisoheksyl-3-cykloheksenkarbokaldehyd, metyl 2-oktynoat, ascorbinsyre, retinylpalmitat .

Pris:

$ 23, men jeg fikk det for $ 20 med kupong på ULTA.

Min erfaring med Hempz Original Herbal Body Moisturizer:

I vintermånedene lider jeg av fryktelig tørr hud over hele kroppen min. Det blir flakete og så kløende. Jeg bruker vanligvis kroppsrør, men jeg føler at de bare er egnede til å bruke over natten som en intensiv behandling, da de kan føle seg veldig fettete og glatte. Så for dagtimerne var jeg på utkikk etter en god kroppslotion som ville være rik nok til å fukte, men likevel ikke fettete, og jeg er glad for å si at denne Hempz kroppens fuktighetskrem lever opp til forventningene mine.

emballasje:

Jeg elsker pumpedispenser og gjennomsiktig flaske. Selv om det er større i størrelse og derfor ikke reisevennlig, fungerer det for hjemme hverdagskrem.

Texture / Konsistens:

Dette er en veldig rik og kremaktig kroppskrem, nesten som en kroppssmør, men i et lite flytende format. Det sprer seg veldig jevnt og blir absorbert i huden i løpet av et minutt eller så. Det blir absorbert i huden så godt at du ikke føler noe produkt sitter på huden din, men huden føles veldig myk og hydrert umiddelbart.

Jeg føler meg på det området hvor huden min er den tørreste, produktet blir absorbert så fullstendig, men det er fortsatt litt tørr igjen, så jeg må følge opp med et annet lag av dette. Selv med flere lag av dette produktet på huden min, føles det ikke tungt.

Parfyme:

Jeg innrømmer først jeg var tøft med å kjøpe dette på nettet fordi jeg var bekymret for duften. Jeg forkaster absolutt duften av Body Shops Hemp-produktlinjen, så jeg trodde kanskje at dette produktet vil ha en lignende duft siden det også inneholder hamp som hovedbestanddel. Jeg ble hyggelig overrasket da jeg luktet dette i butikken. Det lukter helt som bananer, veldig tropisk og fruktig. Duften er litt på den sterkere siden og varer i en time i det hele tatt. Jeg føler meg med mindre du hater duften av banan, du vil ikke bli skuffet i dette aspektet.

Oppholder strøm / fuktighetsevne:

Det fukter og hydrerer ekstremt godt når det er på huden. Hud føles ikke tørr selv når området vaskes et par ganger. Men jeg føler at dette produktet ikke forbedret huden min på lang sikt. Selv når jeg hopper over dette for en dag, returnerte min tørrhet i samme grad, idet det var flakete og kløende.

Du trenger mye produkt hvis du skal bruke dette over hele kroppen som det er tykkere i konsistens. Derfor kan det bli vant opp innen 1-2 måneder. Alt i alt, veldig fornøyd med dette produktet. Jeg vil anbefale denne kroppen fuktighetskrem.

Pros av Hempz Original Herbal Body Moisturizer:

  • Hygienisk pumpe dispenser og gjennomsiktig flaske.
  • Parabenfrie og økologiske ingredienser.
  • 100% veganer.
  • Tykk, rik og kremaktig konsistens.
  • Gledelig banan duft.
  • Langvarig hydrering.

Cons of Hempz Original Herbal Body Moisturizer:

  • Litt på dyre side.
  • Duft er på sterkere side, men er ikke overveldende.
  • Duft vil kollidere med andre parfymer.

IMBB Rating:

4.8/5

Body Shop Hemp Lip Conditioner Body Shop Hemp Hand Protector Body Shop Hemp Face Protector Kroppen Butikk Hamp Foot Protector The Body Shop Hemp Hand Oil Kroppen Butikk Hamp Fuktighetsgivende Vask Paul Mitchell Original The Conditioner Leave-in Fuktighetskrem Jergens Original Scent Cherry Almond Moisturizer Jergens Age Defying Multi-Vitamin Moisturizer Carmex Original Flavour Fuktighetsgivende Lip Balms i Jar og Tube Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Khadi Herbal Body Wash Rose og honning Khadi Herbal Lavendel og Ylang Ylang Body Wash Ayur Herbal Body Care Lotion Ayur Herbal Moisturizer Wheat Germ Based Nivea Moisturizing Body Lotion Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion Neutrogena Norwegian Formula Body Moisturizer Kaya Skin Clinic Intense Hydration Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020