NYX Slim Lip Pencil - Pinky Review

Produktbeskrivelse:

Slank, trim men aldri prim, våre leppepennetter kommer i en rekke spennende nyanser - fra auburn til oransje og trafikkstoppende rødt. Den buttery, slitesterke lip liner formelen går lett og motstår blødning. Klassisk, bestselgende NYX-blyantpenn Inneholder kokosoljer for å hydrere og kondisjonere. Fungerer perfekt med noen NYX leppestift eller glans. Tilgjengelig i 60 nyanser.

ingredienser:

Sorbitan Isostearat, Isocetylstearat, Polyetylen, Fenyltrimetikon, Candelilla Cera, Butyrospermum Parkii Smørfjerningsprodukter, * Cera Alba, * Simmondsia Chinensis Olje, * Capryl / Caprik Triglyserid, * Nylon-12, * Octyldodekanol, Polyglyceryl-2-Diisostearat, * Silika , Cera Carnauba, Hydrogenated Coconut Oil, Tocopherol, PVP / Hexadecen Copolymer, Stearakonium Hectorite, Stearyl Glycyrrhetinate, Propylparaben, Propylen Carbonate.

Pris:

Rs. 250 for 2 gm.

Min erfaring med NYX Slim Lip Pencil - Pinky:

Lip liners er essensielle, spesielt med kremete leppestifter som de pleier å bløde mye, men de kan også brukes på egenhånd eller sammen med en leppeglans. NYX er veldig populær for sine lip liners. Emballasjen er enkel, svart tre blyant med et lite spiss av leppepennfargen på bunnen. Den er slank og trim som beskrivelsen og også lang i forhold til andre eyeliner og lip liners. Lagring av det er litt vanskelig på grunn av den lange formen.

Navnet "Pinky" høres veldig søtt og uskyldig ut, men fargen selv er en veldig dristig og varm nyanse og kommer ikke noe sted nær navnet. Det er en matt, lys, middels rosa, ser litt neon og lener seg mot fuchsia, har også varme undertoner. Det er en veldig dristig nyanse, som umiddelbart vil lyse opp i ansiktet og humøret ditt, men det er ikke så lett å trekke av, og med en slik farge må resten av sminke holdes veldig enkel. Denne nyansen er best egnet for mellomstore til mørke hudtoner, da det kan se litt hardt på veldig rettferdige hudtoner. Mørke hudskjønner kan enkelt bære denne skyggen, da den har litt varme undertoner.

Pigmenteringen er flott; det gir ugjennomsiktig dekning i en enkelt sveipe og vil også fungere for pigmenterte lepper. Tekstur er god, den er myk og glatt og glir lett, uten å slepe. Det er ikke altfor mykt eller hardt, bare rett, men sørg for å prep leppene dine godt. Foreløpig er mine lepper litt tørre, så jeg kan ikke hoppe over en leppebalm under for jevn applikasjon. Lips må være godt exfoliated før påføring ellers vil det understreke linjer og se flakete. Også det legger seg ned i linjer på leppene, men ved hjelp av en leppelys på toppen løser alle disse problemene. Det er ikke i det hele tatt tørking og kan brukes på egen hånd. Den holder seg godt i 4-5 timer med måltider, hvorpå den begynner å falme, den falmer jevnt og etterlater seg en flekk.

Uten måltider forblir det bra 5-6 timer, men også fordi dette er en mørkere nyanse, forhindrer det leppestifter fra blødning og gjør dem siste litt lenger. Den gir etter en flekk og må fjernes helt med en god lip makeup remover. Den er tilgjengelig i 60 nyanser, og du kan finne nyanser for leppestifter som er flott.

Det er rimelig og du får mye mer produkt som det er ganske lenge. Skarphet er ikke mye av et problem, og det skarper godt med en god skjerp. I prøvene ovenfor har jeg brukt det på egen hånd og under med en klar lipglans.

Pros av NYX Slim Lip Pencil - Pinky:

  • Ekstremt pigmentert.
  • Glatt tekstur, som glir lett.
  • Forhindrer fjerning av leppestift.
  • Bor bra i 4-5 timer med måltider.
  • Gjør en flott base for leppestifter, utvider slitestiden.
  • Tilgjengelig i 60 nyanser.
  • Matt finish.
  • Fades ganske jevnt, etterlater en flekk.

Ulemper med NYX Slim Lip Pencil - Pinky:

  • Lips må være godt exfoliated før påføring.
  • Litt fremhever fine linjer på leppene.

Anbefaler jeg NYX Slim Lip Pencil - Pinky?

De har så mange nyanser å velge mellom, og er gode for prisen, og jeg liker denne skyggen, de er verdt å prøve.

IMBB Rating:

4/5

NYX Slim Lip Pencil Plush Red NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød NYX Slim Lip Pencil i blomst NYX Lip Pencil i Ever NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine MAC Lip Pencil Cherry Kryolan Lip Pencil i 908 Colorbar Lip Pencil Plum 004 Faces Lip Pencil Sand Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa NYX Blush Pinky

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: