CoverGirl TruBlend Liquid Makeup Review

Hei damer!

Håper dere alle hadde en fin helg. Jeg tilbrakte helgen med familien min tobogganing. Det var 5 grader Celsius sist lørdag og solen er så opp og lys og veldig vakker, så vi gikk ut med sleden vår til en skråning / bakke i nærheten og glidde nedover snøen. Tobogganing er et ganske nytt begrep for meg. Bare for å dele, betyr kjelke også slede og akebakker betyr å skyve på snøen med bruk av en slede. Det er en super hyggelig aktivitet. Også i helgen gikk jeg til en 5-minutters apoteksmagasinbutikk og fant noe jeg virkelig liker - den nye CoverGirlTruBlend Liquid Makeup. La meg dele med deg min anmeldelse for dette produktet og en viss forskjell jeg lærte mellom dette og det første TruBlend Liquid-fundamentet utgitt av CoverGirl.

Produktbeskrivelse:

 • 21 nyanser passer perfekt til 99% av kvinnene.
 • Perfekt Blend Technology dekker, men forsvinner i huden.
 • Lett til middels tilpasningsdyktig dekning.

TruBlend Liquid Makeup er tilgjengelig i 21 nyanser, og har et nytt system for skyggelegging. For å finne din perfekte blanding, må du først bestemme din skyggefamilie. For det andre, velg nummeret ditt. Koordinere komplementære truBLEND-produkter basert på nummeret ditt, for et sømløst feilfritt nakent utseende som smelter sammen og nesten forsvinner.

Jeg tar på CoverGirl TruBlend Liquid Makeup:

La meg først si at jeg aldri har brukt den gamle TruBlend Liquid Foundation fra CoverGirl, så jeg kan ikke sammenligne, og jeg kan ikke fortelle hva som er bedre, eller om formuleringen virkelig forbedret seg. Forskjellen mellom det gamle og det nye jeg vil dele i dette innlegget var de som jeg fant i butikken mens jeg sammenlignet de to flasker og fra produktinformasjon på CG-nettsiden.

Denne nye CoverGirlTruBlend Liquid Makeup er pakket i klar glassflaske som ligner på den gamle emballasjen, unntatt fargen på pumpens dyse, hvit for den nye, grå eller sølv på den gamle. Design og farge på etiketten på forsiden er også annerledes. Både den gamle og den nye har 30 ml produkt i den. Denne nye CoverGirlTruBlend Makeup kommer i 21 nyanser som er 7 nyanser mer enn den gamle versjonen. Jeg la også merke til skyggematrisen til den gamle TruBlend at de fleste lente seg mot rosa toner, og den nye TruBlenden ser ut til å ha flere gule toner i sin samling.

Den nye CoverGirlTruBlend Liquid Makeup har nøytral duft til det som jeg liker. Det er kremaktig, men det er mer likviditet sammenlignet med CoverGirl Clean Advance Radiance Age Defying Makeup. Denne TruBlend er lettere å blande på huden og setter raskere også enn i forhold til Advance Radiance som jeg har vurdert før. Det setter utrolig raskt, som om det blir pulver i sekunder. Det gir lysdekning som kan bygges opp til middels uten kakking. Selv om det gir lys dekning, var det i stand til å jevne ut hudtonen min og minimerte utseendet på porene mine. Jeg elsker at det ikke legger vekt på mine tørre områder som noen pulver gjør og ikke slår seg i fine linjer. Mens Advance Radiance man har satengfinish, har denne TruBlend en vakker matt overflate som ser veldig naturlig ut på huden. Jeg elsker dette fundamentet for daglig bruk!

Jeg brukte den uten innstillingspulver og etter 3 timer er jeg fornøyd med hvordan huden min ser ut. Det ser jevnere og sunnere ut enn når jeg bruker CoverGirl Advance Radiance-stiftelsen. Det er fortsatt intakt og ikke skinnende i det hele tatt. Når jeg sjekker etter 5 timer, føler jeg behovet for å berøre et ansiktspulver på grunn av skinnet jeg ser på mitt T-soneområde. Jeg har en kombinasjonshud og for et grunnlag for å vare 4 til 5 timer uten at et innstillingspulver er ganske anstendig.

Pros av CoverGirl TruBlend Liquid Makeup:

 • Den har matt finish.
 • Lett til middels dekning.
 • Skyller ut hudtonen.
 • Blander godt og ser naturlig på huden. God til daglig bruk.
 • Ikke bosette seg i fine linjer.
 • Skjuler porene.
 • Ser ikke kake-y eller flekkete.
 • Bra på min kombinasjonshud.
 • Rimelig for $ 12

Ulemper med CoverGirl TruBlend Liquid Makeup:

 • Å ha makt kunne vært bedre, men å sette opp pulver ville hjelpe dette lenger.

Siste tanker:

Dette er et godt grunnlag for hverdagsbruk. Jeg elsker det helt!

IMBB Rating:

4.5/5

CoverGirl Clean Whipped Creme Foundation Covergirl Outlast Stay Fabulous Foundation CoverGirl Clean Advanced Radiance Age Defying Makeup CoverGirl Smoothers Aqua Smooth Foundation Covergirl TRUblend Minerals Loose Powder - Gjennomsiktig Fair Faces Minerals Liquid Makeup Elfenben 02 Clinique Acne Solutions Liquid Makeup Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Foundation Neutrogena Skin Clearing Oil Free Sminke Blemish Treatment Powder vs Liquid Makeup Maybelline Dream Liquid Mousse Airbrush Finish Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: