Maybelline Color Elixir Lip Color - Rose Raffinerte gjennomgang

Hei vakre,

Håper alle dere nyter god helse og lykksalig atmosfære rundt IMBB med mange gave og gaveskatt. Jeg føler meg velsignet og husker gode gamle dager mens min velsignelse Aadya sover raskt på fanget mitt! Jeg hadde vært i klassen sist, da jeg ble bedt om å forklare om noe av mitt arbeid som jeg elsket å gjøre de siste timene eller dagene, utbrød jeg som om jeg trengte å svare, "hvem er statsminister i India: P "Jeg fortsatte å tenke, og de endte med å endre deres spørsmål til min favoritthobby. Helvete, det var en lang pause og stillhet rundt. Vel, du vet, jeg visste absolutt svarene, men jeg kunne ikke lyve til de små kiddoerene som jeg aldri plaget å tenke på mine hobbyer som jeg virkelig elsker! Til slutt kom jeg tilbake med en tanke og danset i en time mens babyen min imiterte bevegelsene mine, kan ikke fortelle deg, det var veldig rart, men fantastisk! Jeg lo aldri så høyt og følte meg så bra etter en så underlig time 😛 Min hubby ble bedøvet av vår nye avatar og til slutt ga han meg en balsam som sier at du trenger "Moov" i dag. Jeg svarte akkurat, jeg må definitivt flytte på, ikke moov kompis. Ærlig, jeg skjønte at leddene mine var vondt som helvete, men jeg var for flau for å akseptere 😛

Uansett, la meg introdusere en nydelig, blank balsam fra Maybelline Color Elixir-serien med deg i dag, som er min andre favoritt nyanse - en subtil peachy rosa glanset balsam. Så vær så snill å lese videre for å utforske Maybelline Color Elixir "Rose Redefined."

Pris:

$ 6- $ 9 for 0,17 Fl Oz (50 ml), prisen kan variere fra butikk til butikk, jeg kjøpte dem for $ 7 hver 🙂

ingredienser:

Oktyldodecyl-neopentanoat, trimetylsiloksyfenyl dimetikon, hydrogenert polyisobuten, hydrogenert styren / metyl, styren / inden-kopolymer, hydrogenert polydecen, hydrogenert styren / butadien-kopolymer, bis-diglyceryl-polyacyladipat-2, hydrogenert, castorolje-isostearat, bis-fenyl / isostearyl / fytosteryl dimer-dilinoleyl Dimer Dilinoleat, Cetyl Dimethicone, Silikasilylat, Pentylenglykol, Poly C10-30 Alkylakrylat, Kaprylylglykol, Pentaerytrityl Tetra-Di-T-butylhydroksyhydrocinnamat, Kalsiumnatriumborosilikat, Punica Granatum Frøolje, Alumina, Kalsium Aluminiumborosilikat, Syntetisk Fluorflogopitt, Linalool, Silica, Polyetylentereftalat, Tinnoksid, Limon, Aluminium, Hydroksid, Akrylater Kopolymer, Dimetikon, Parfume / Duft.

Kan inneholde: Glimmer CI 77891 / Titandioxid CI 45410 / Rød 28 Lake CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides CI 15850 / Red 7 CI 45380 / Red 22 Lake CI 15985 / Yellow 6 Lake CI 19140 / Yellow 5 Lake CI 75470 / Carmine CI 42090 / Blue 1 Lake].

Produktbeskrivelse:

En trio av konsentrater leverer fargen på en leppestift, den pussete pleie av en balsam og glassglansen av en glans. Vår eksklusive glattende angorabørste gir en polert, jevn applikasjon og glatt sensasjon til lepper.

emballasje:

Denne flytende balsam kommer i en gjennomsiktig tykk plastglassemballasje med bronse sølvhett og bladformet doe-fots applikator. Skygge av glans er tydelig synlig fra røret som gir en illusjon som en leppestift, helt fantastisk! Det har en liten vanilje lukt som ikke er overveldende. En ultimate reisevennlig og røffelfri emballasje.

Min erfaring med Maybelline Color Elixir Lip Farge - Rose Raffined:

Denne spesielle glatte balsam "Rose Redefined" virker en mykrosa nyanse med et snev av fersken og subtile gnister, selv om glitter ikke er merkbare på leppene. Noen ganger ser det ut som mauve rosa og noen ganger gir den bare en barbie rosa fargetone på lepper, virkelig fantastisk! En vakker glans for å legge til mykhet og glamme i ansiktet med saftig gjennomsiktig tint. Det vil for det meste komplimentere rettferdige og middels hudfarger jeg tror; Men min vakre dusky nabo, som også er en søt mor til en nydelig gutt, glatter denne skyggen så grasiøst at jeg helt elsker det på henne. I motsetning til andre Maybelline-glosser, er det en søt overraskelse å legge merke til at denne glansen er mer eller mindre blottet for skimmer, bortsett fra noen få glitter som nesten ikke blir lagt merke til.

Tekstur er også glatt og melaktig som glir som melkkrem. Jeg bryr meg ikke engang om mine tørre lepper når jeg bærer denne balsammen. Det er min hurtige løsning i disse dager når jeg bokstavelig talt skynder ut og knapt får tid til å stelle meg selv! Bare 1-2 swipes av denne glansen, og du får myke og hydratiserte lepper. Det gir ren rosa pigmentering på leppene mine, som varer 2-3 timer med tunge måltider, og det gir ikke noen flekker en gang tørket av.

Det ville ikke være bra for pigmenterte lepper som det er for rent å skjule flekker, og oppholdskraften er et annet stort spørsmål! Det er imidlertid mye pigmentert enn en glans, og fargen er godt synlig på leppene mine. Siden jeg har det bra med touch-ups og svakt fading, gir det i det minste ikke noe spor på leppene, derfor kan jeg leve med mindre feil. Det er litt klissete men håndterlig og gir hydrert og jevn følelse til leppene. Jeg er smigret av denne peachy, barbie, fantastisk rosa balsam og jeg er sikker på at du alle vil gjerne ha det på lepper. En vakker, subtil daglig glanset nyanse.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Maybelline Color Elixir Lip Color - Rose Raffinerte:

 • En vakker peachy barbie rosa blank balsam med et lite snev av gnisten.
 • Det er en kremaktig, melkeaktig glans som umiddelbart hydrerer lepper.
 • Det gir en ren gjennomsiktig rosa nyanse på leppene.
 • Lips føles næret og fullere så lenge det forblir på leppene.
 • En subtil tonet daglig glanset saftig skygge egnet for alle aldersgrupper, helst rettferdig og medium skjønnhet; Men jeg ser det ser bra ut på hver hudtone.
 • Stickiness er ikke plaget.
 • Virkelig fjærende lys på leppene.
 • Det vil ikke bløde eller slå seg ned i fine lepper.
 • Attraktiv og reisevennlig emballasje.

Ulemper med Maybelline Farge Elixir Lip Farge - Rose Raffinerte:

 • Overfører mye.
 • Oppholdsstyrke kunne vært forbedret.
 • En annen vanskelig skygge for pigmenterte lepper for sin rene fargeutbetaling.

Bortsett fra mindre feil, elsker jeg denne rosa og bærer den daglig fordi den nærer leppene mine, gir en slik barbiefersken fargetone til mine lepper som igjen gir en rosa glød i ansiktet mitt også. En vakker nyanse som passer for vinterdager, og jeg er sikker på at du alle vil gjerne eie den, men som jeg sier at jeg bare ville få det for 6-7 dollar! Så gals, prøv denne rosa og fortsett å fortsette å holde "Moov" i sjakk 🙂

Maybelline Color Elixir Lip Farge - Rose Raffinerte Maybelline Color Elixir i Mandarin Rapture Maybelline Fruity Jelly Lip Gloss Bilder, fargeprøver Maybelline Color Sensational LipGloss Bilder og fargeprøver Maybelline Lip Gloss Water Shine Liquid Diamond Slims anmeldelse Maybelline Color Sensational LipGloss Bilder og fargeprøver Maybelline Superstay LipGloss-bilder, fargeprøver Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mirrored Mauve Maybelline Color Sensational High Shine Lip Gloss i elektrisk støt Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss i Captivating Coral Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Mokka-Mazing Skog Essentials Sanjeevani Beauty Elixir Kerastase Elixir Ultime Beautifying Oil Masque Maxfactor Color Elixir Lipstick i Chili 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD Lakme Enrich Satin Lip Color 150 Lakme Aquashine 3 i 1 Lip Color Carnation Lakme 9 til 5 Lip Color - Wine Play Coloressence Mesmerizing Lip Color - 67 Brick Red MAC Show Orchid Lipstick Review, Swatch, Look Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Kroppshandelen Mandarin Orchid Eau De Toilette Faces Canada Go Chic Lipsticks Wild Orchid 218 og Port Wine 413 Faces Go Chic Lipstick Glazy Orchid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: