Tarte Pure Maracuja Oil Review

Hei, herlige IMBB damer,

I dag er jeg her for å gjennomgå et mye hyped og elsket produkt av mange over hele verden. Det er Tarte Pure Maracuja Oil.

Produktbeskrivelse:

En 100 prosent ren organisk maracujaolje. Denne ufortynnede organiske og fuktighetsgivende maracujaoljen absorberer raskt for fastere, lysere og mykere hud. Ren maracujaolje er rik på vitamin C, slik at huden opptrer øyeblikkelig lysere og mer strålende. Oljen er også en kilde til essensielle fettsyrer (EFA), et krav til sunne hudceller som kroppen ikke kan produsere alene. EFA-mangel kan resultere i nedbryting av essensielle hudceller som får huden til å virke tørr og eldre. Ved å supplere huden med ren maracujaolje, smusser du livet tilbake til kjedelig hud og fyller på EFAs for raskt å gjenoppbygge og reparere. Denne potente anti-aging eliksiren som har antiinflammatoriske fordeler fremmer aktiv hudgjenoppretting og gir maksimal fuktighet uten fettete eller filmete følelser. Det er formulert uten parabener, sulfater, syntetiske dufter, petrokjemikalier, ftalater, triclosan.

Pris:

$ 46 for 1,7 oz.

Hvordan å bruke:

Om natten må du bruke 2-3 dråper ren maracujaolje i hendene, gni dem sammen og gjelde for ren, tørr hud på ansikt og nakke.

Hva er Maracuja Oil?

Jeg har hørt mye rave på ansiktsfordeler fra essensielle oljer som rosehip, maracuja, lavendelolje, etc. Maracujaolje er hentet fra frøene av lidenskapsfrukt. Det kalles også som lidenskapsfruktolje. Det anses å være verdifullt fordi det er rikt på essensielle fettsyrer og brukes i ulike personlig pleieprodukter for hår, hud, etc. Maracuja olje hjelper til med å behandle moden, aldrende, tørr og sprukket hud. Den kan også brukes til tørt og skadet hår. Det bidrar også til å berolige muskelsmerter og hevelse ved å massere og slappe av huden.

Min erfaring med Tarte Pure Maracuja Oil:

Etter all den hype og kjærligheten som viste seg for dette produktet av mange, bestemte jeg meg for å gi det et forsøk. Jeg ville ikke investere på en stor flaske uten å se noen resultater personlig. Så, jeg fikk en mini-versjon, og jeg bruker den religiøst i nattregimet. Jeg vasker ansiktet mitt med Origins Kontroller og balanserer Frothy Face Wash og tørker helt på huden og legger 3 dråper på håndflaten min og masserer det hele over ansiktet. Jeg bruker ikke noe annet enn oljen. Jeg erstattet nattkremet med Maracuja olje.

emballasje: Dette har en ganske fin pakking. Produktet kommer i en veldig søt og overdådig utseende glassburk. Den har en dråper som styrer mengden produkt plukket fra flasken.

Tekstur: Den har en veldig lett tekstur som ikke er fettstoffer og lett absorberes av huden.

Lukte:Det er ingen lukt til oljen, og det gir ingen lukt på huden. Det er i utgangspunktet luktfri.

Siden den har en lett tekstur, kan den lett spre seg på huden og absorberes veldig enkelt. Det gjør ikke huden tung eller fettete. Det etterlater en fin glans / glød på huden etter at den er straks påført og gjør huden veldig jevn og myk. Jeg har aldri prøvd dette produktet på håret mitt da jeg fikk dette til huden min til å behandle de tørre områdene og bidra til å forbedre tekstur av huden.

Pros av Tarte Pure Maracuja Oil:

  • Søt emballasje.
  • 100% ren maracujaolje som har store fordeler for både hud og hår.
  • Formulert uten parabener og andre skadelige kjemikalier.
  • Lett tekstur og blir lett absorbert av huden uten å etterlate den fettete.
  • Flott erstatning for en fuktighetskrem i nattregimet.
  • Forbedrer teksturen i huden og gjør den ser frisk ut og frisk.
  • Hjelper med å behandle aldring og modnet hud.
  • Ingen duft eller lukt.

Ulemper med Tarte Pure Maracuja Oil:

  • Fordeler med dette produktet er ikke sett i svært få anvendelser.
  • Ganske dyrt.

Samlet jeg elsker hvordan det gjør huden min føles jevn og oppdatert. Selv om jeg ikke har sett noen signifikant forskjell i huden min, vil jeg fortsette å bruke den og vil definitivt tilbakekjøp den når jeg går tom for miniklassen. Du kan også prøve andre alternative merker med maracujaolje tilgjengelig på Amazon, da det har store fordeler på hud og hår.

Tarte Cheek Stain in Blissful Tarte Amazonian Clay Eye & Cheek Palette Tarte Lights Camera Lashes 4-i-1 Mascara Tarte Amazonian Clay 12-timers rødme - Frisky Tarte Natural Lip Stain med LipSurgence i Moody Tarte Starlet Limited Edition Makeup Vanity Tarte Hopp LipSurgence Natural Matte Lip Tint Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Kama Ayurveda Pure Rose Water Nivea Pure Effect Total Face Cleanup Damens rene hvite, dype rensende ansiktsskum med aktivert karbon 5 oljefri fuktighetskrem for vintre 10 Beste Olive Oil Hair Behandlinger Palmer Olive Oil Formula Gro Therapy Organix Healing Mandarin Olive Oil Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: