Produkt kjøpt av IMBB

Jeg ble slått av denne skyggen (Fiery Berry) da jeg så fargene på nettet. Denne nyansen tilhører de nye farger av Sugar Cosmetics i deres svært populære "Smudge Me Non Liquid Lipstick" -serie. Fortsett å rulle for å vite at jeg tar på denne leppestiften.

Pris: INR 499 for 4,5 ml. Produktbeskrivelse: Når du er en pro til å blande den subtile med forførende inn i en heftig stilstil, vil Fiery Berry alltid være nummeret du vil ringe! En klassisk marsala. Hver leppestift elskers drøm. Hvis du noen gang har lyst på et "en-klesundertrykk" -produkt for leppene dine, slutter ditt søk her. Få en fullblodig utbrudd av pigment med bare en enkelt sveipe av sukkeren Smudge Me Liquid Lipstick som vil forbli dagen og helt opp til natten! Vin, kaffe og dato-bevis - dette er en matt leppestift som er garantert å vare lenger enn din lengste dag. Finnes i 20 flotte nyanser som gjør det vanskelig å velge - spørsmålet er, er du klar til å forplikte seg til en leppestift som er bygget for å vare?

Min erfaring med sukker smør meg ikke flytende leppestift Fiery Berry:

emballasje: Alle sukker kosmetiske produkter kommer pakket i grafikk bokser som ser veldig attraktive ut, som noe fra Prisma appen. Denne flytende leppestift, som alle søskenene, kommer i en liten, klar flaske med en svart hette som har applikatoren festet. Navnet og nummeret på skyggen er begge nevnt på leppestiftets underside. Navnet på skyggen og produktdetaljer som ingredienser og produksjon er nevnt på ytre boksen - en pen og effektiv emballasje.

Skygge: Trenger jeg virkelig å forklare hvor vakker denne skyggen er? Det er en vakker marsala skygge som vil se nydelig ut på alle tepper. Det er en farge de fleste ville reservere for fester og netter, men jeg har slitt den om dagen, med absolutt ingen sminke på, bortsett fra en BB-krem og var overrasket over å se hvor smigrende det så ut. Berry og maroon undertonene gjør den egnet for både kule og varme hudtoner.

pigmentering: Bang på! En sveipe skjuler alle leppepigmentering.

Texture og Staying Power: Tekstur er som alle de andre i serien. Den setter til en fullstendig matt finish. Ikke satiny eller kremaktig matte, full på no-nonsense matte. Det er overføringsbestandig og flekkfast, og svært vannavstøtende. Den forblir ganske lang - minst 7-8 timer. Det bryter bare ned hvis du har fet mat, og i så fall må du fjerne den helt og bruke en ny frakk.

applikasjon: Applikatoren henter altfor mye produkt og derfor må du være forsiktig med hvor mye du bruker. For mye vil gi deg en veldig lagret, ubehagelig følelse. Du må exfoliere og fukte leppene dine, fordi dette er veldig tørking uten leppebalm. Gå sakte mens du søker og bygger opp. Det tar tid å tørke helt, så du kan utelukke overflødigheten for en jevnere finish.

Fjerning er en utfordring, og jeg bruker kokosolje og trenger et par bomullsbolter for å fjerne 90% farge. Jeg følger med ansiktsvask og leppebalsam. Det flekker lepper, så du vil kanskje vurdere det. Hadde formelen vært ikke-tørking, ville jeg gjerne ha vurdert det til et 5-stjerners.

Fordeler med sukker smør meg ikke flytende leppestift Fiery Berry:

 • Ganske innpakning.
 • Lett tilgjengelig.
 • Nydelig marsala skygge.
 • Ser bra ut på alt.
 • Flott pigmentering.
 • Helt matt.
 • Lang oppholdskraft.

Cons of Sugar Smudge Me Ikke Flytende Leppestift Fiery Berry:

 • Tørr tekstur.
 • Prepping av lepper trengs.
 • Må brukes med forsiktighet.
 • Vanskelig å fjerne.

Ville jeg tilbakekjøp sukker smudge meg ikke flytende leppestift Fiery Berry? Ja fordi i mindre enn 500 dollar, dette er en nyanse, du vil ikke angre å legge til katten din. Ikke glem en leppebalm under. IMBB Rating: 4/5

Sugar Smudge Me Ikke Liquid Lipstick Fiery Berry Review Sukker 04 Plomme Yum Smudge meg ikke flytende leppestift Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Leppestift - 05 Rust Lust Sugar Cosmetics Smudge Me Ikke Væske Lipstick 01 Brazen Raisin Faces Ultime Pro Liquid Lipstick Matte Tangy Orange Anastasia Liquid Lipstick Ashton Chambor Extreme Wear 406 Overførbar Liquid Lipstick Stila Fiore Stay All Day Liquid Lipstick Wet n Wild Berry Gjenkjenne MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick Maybelline Colorsensational Berry Boost Vivid Matte Liquid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 21 2020