Hei folk! Jeg er sikker på at de fleste av dere alle er ute etter vintre allerede! Det er så varmt her i Mumbai i disse dager! Jeg hadde planlagt noen DIYer før starten av mitt siste semester av engineering, men på en eller annen måte kunne ikke komme seg rundt for å skrive DIY. Og nå er min siste semesters eksamener på gang, tenkte jeg på å skrive det til slutt. Så la oss komme i gang med denne enkle, men effektive DIY.

ingredienser: 1. Grønn te [blader eller poser] 2. Aloe Vera Gel [butikk kjøpt eller gel fra anlegget] 3. Vann 4. Peppermynte Essential Oil

Metode: 1. Kombiner grønn te og vann og hold den til side i 5 minutter. Jeg har brukt grønn teposer, så det tar omtrent 5 minutter, hvis du bruker grønn teblader, la de to ingrediensene til side i 6-7 minutter. Ikke varme det.

2. Legg grønn te om du har brukt bladene. Dette trinnet er valgfritt, men jeg vil anbefale for deg å presse bladene ut.

3. Legg i litt aloe vera gel. Jeg alltid øye ball ting og aldri måle ut ting. Bland grønn te og aloe vera gel til gelen er fullstendig oppløst.

4. Til slutt tilsetter 5-6 dråper peppermynteolje for kult duft.

5. Din DIY anti solbrent spray eller tåke er klar til bruk. Du kan overføre væsken til en sprøytepumpe eller i et fartøy.

bruk: 1. Oppbevar dette i kjøleskapet i minst 15-20 minutter før bruk. 2. Pass på at du har vasket ansiktet med en rengjøringsmiddel / ansiktsvann før du bruker spray / tåke. 3. Spray væsken direkte på ansiktet og vent i ca. 10-15 minutter. Eller 4. Legg en bomullspute i væsken og forsiktig forsiktig med ansiktet ditt. Hold den i ca 10-15 minutter. 5. Etter 10 minutter må du massere huden din i ca 1 minutt og deretter vaske ansiktet eller suge en ren klut i noe vann og tørke det helt av. 6. Gjenta prosedyren hver dag etter at du kommer hjem fra direkte eksponering mot sol.

Merk: 1. Dette er et ekstra skritt til din daglige hudpleie rutine. 2. Påfør alltid solkrem og sett et skjerf for å dekke ansiktet og håret. 3. Denne prosedyren er på ingen måte en erstatning for solkrem. 4. Ovenstående ingredienser kan dessverre ikke erstattes med noe annet.

Fordeler med:

Aloe Vera: 1. Aloe Vera bidrar til å bekjempe tegn på aldring, reduserer solbrenthet og hjelper selvfølgelig med å berolige solbrentene. 2. Det fukter også huden, helbreder huden og lindrer flekker. 3. Aloe vera også forsiktig exfoliates huden ved å erstatte døde celler med nye. 4. Hydrerer huden, forynker og gir strålende glød til ansiktet. 5. Det bidrar også til å redusere strekkmerker.

Grønn te: 1. Det hjelper å forynge huden og gir en myk glød til ansiktet. 2. Det reduserer akne, bekjemper tegn på aldring og minimerer porestørrelsen. 3. Det virker som en hudtoner og gir ut hudfarge 4. Også brukt til å behandle under øye sirkler og puffy øyne.

Peppermynteolje: 1. Det fungerer som en stressavlastning og beroliger deg ned. 2. Det holder akne i sjakk 3. Det virker som en naturlig toner og gir deg feilfri hud hvis den brukes daglig. 4. Hydrerer brent hud og beroliger det også.

Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler 5 fantastiske måter å bruke grønn teposer på huden din DIY - Refreshing Summer Hair Pack for skinnende hår DIY Forfriskende ansiktspakke for å unngå vanlige sommerproblemer 5 Fabulous Scrubs for Summere fra kjøkkenet Saffron + Yoghurt + Gram Flour Anti-Tan Face Pack: DIY Hjemmelaget Face Pack for sommer: Gjør det selv 8 solkrem tips som vil øke din hudpleie regime

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: