Hei folk! I dag har jeg en ansiktsmåke DIY for dere alle. Jeg elsker å bruke tåker om sommeren, som er den mest anerkjente sesongen i India. Disse tåke hjelper mye for å berolige huden din når du kommer hjem fra den harde solen. Pluss disse er super enkle og effektive. Jeg holder dem i kjøleskapet, så når jeg kommer hjem, sørger jeg for å vaske ansiktet mitt og spritz tåken på ansiktet mitt. Nok rammende, la oss komme i gang med DIY!

ingredienser: 1. Grønn te [Blader eller teposer] 2. Sitron Essential Oil 3. Tea Tree Essential Oil

Metode: 1. Forbered grønn te med / uten bruk av varme. 2. Hvis du koiler teen, la den avkjøles naturlig og helt.

3. Legg deretter i 5 dråper hver av sitron- og te-treolje.

4. Jeg elsker personlig kombinasjonen av grønn te og sitronolje. Det lukter bare fantastisk på den måten.

5. Tada! Din enkle ansiktsmåke er klar til å dukke inn i kjøleskapet. La det slappe av der i 15-20 minutter før du bruker.

bruk: 1. Start alltid med et rent ansikt. Vi vil ikke ha alt skitt som stikker på ansiktet for å forårsake hudproblemer, gjør vi? Nei! 2. Ta ut tåken fra kjøleskapet og spritz over hele ansiktet ditt fra en avstand på 5 cm. 3. La det sive gjennom huden i 15-20 minutter. 4. Tørk av med en fuktig klut eller vask med vanlig kaldt vann for å lukke porene.

Fordeler med denne DIY:

Grønn te: 1. Det hjelper å forynge huden og gir en myk glød til ansiktet. 2. Det reduserer akne, bekjemper tegn på aldring og minimerer porestørrelsen. 3. Det virker som en hudtoner og gir ut hudfarge 4. Også brukt til å behandle under øye sirkler og puffy øyne.

Te tre olje: 1. Tea Tree olje er kjent for sine antibakterielle egenskaper. Derfor vil det ta seg av alle setene og kvise på ansiktet ditt og gi deg glatt kvisefri hud hvis den brukes jevnlig. 2. Det virker også som en naturlig sminkefjerner. Så det bryter ned den lille sminke som sminkefjerneren din ikke kunne fjerne og gi deg knirkende rent ansikt.

Sitron olje: 1. Sitron er vanligvis kjent for å rense kroppen vår, men den kan også brukes på ansiktet. 2. Det vil bryte ned smuss, sminke og andre ubehagelige ting fra ansiktet ditt og gi deg en ren base. 3. Det hjelper også å bekjempe akne, fjerne hudormer og gir deg smidig hud. 4. Sitronolje bidrar også til å forbedre hudens hud og redusere solbrenthet.

Hvordan lage oransje ansiktsspray: Gjør det selv Hvordan lage forfriskende ansiktsspray / ansiktsdamme hjemme DIY Facial Mist for tørr hud DIY-Detox Water Face Mist med Vitamin E Beste ansiktsmister tilgjengelig i India FabIndia Citrongress Ansiktsspray Fab India Bitter Orange Ansiktsspray Naturens Co Rose Hydrating Facial Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020