VLCC Papaya Fruit Facial Kit

Av Amrita S.

Hei alle sammen,

Dette er min første anmeldelse på IMBB. Likevel har jeg nå blitt tilhengere av denne bloggen og kan ikke avslutte dagen uten å lese anmeldelser av deg fantastiske mennesker. Komme tilbake til min anmeldelse, jeg har vært en fan av The Body Shop Havre og Honey Face Scrub cum Mask, og dette er første gang jeg faktisk prøvde VLCC. Grunnen til at jeg faktisk kjøpte dette var fordi jeg var fascinert av merket som jeg tror startet som et "vekttapsklinikk" og nylig har lansert så mange hudpleieprodukter i markedet.

Denne pakken verdt Rs. 150 / - kommer med en urteblek verdt Rs. 45 / - gratis. Hele pakken kommer til å vare meg i minst 3-4 ansiktsbehandlinger, og jeg tror dette er verdt pengene mine. Denne pakken skal ha 5 setter på 10 - 15 g hver av Papaya Seed Scrub, Agurkegel, Peach Massage Cream, Orange Anti-Tan Pack og Green Apple Lotion. Jeg må nevne at pakken som jeg hadde kjøpt, ikke hadde agurkgelen. 😐 Ønsket, jeg hadde lagt merke til det i butikken selv, men jeg var for lat til å gjøre det og bare skjønte det da jeg åpnet pakken hjemme for å gjøre ansiktet mitt.

Pris:

Rs. 150 for 5 setter på 10 g hver.

Produktbeskrivelse:

VLCC Papaya Fruit Facial lyser blemmer, minimerer forstørrede porer og fader overfladisk pigmentering. Det gir også jevn hudton og rettferdig hudfarge.

 • Papaya Face Scrub - Hjelper med å fjerne blemish og overfladisk pigmentering.
 • Gurkegel - Kjøler huden mens den blir synlig strålende og forfrisket.
 • Peach Massage Cream - Strammer huden, reduserer rynker og letter aldringsplassene.
 • Orange Anti Tan Pack - Forbedrer hudfarge.
 • Grønn Apple Skin Guard Lotion - Hjelper med å forebygge kviser og blemishes.

Min erfaring med VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

1. Papaya Scrub:

Ingredienser Liste: Papain, Yoghurtune Powder, Aloe Vera Extract, Trihlose, Walnut Powder, Sitronsyre, Vitamin E.

Jeg ryddet ansiktet mitt før du brukte dette. Dette kommer som et fint hvitt pulver som må blandes med tilstrekkelig mengde vann som da blir til en blek orange pasta med myke granulater. Ved påføring gir pastaen en svak papaya-lukt som går bort etter 5 minutter. Du må bruke dette, la det tørke i 5-7 minutter, skrubbe ansiktet med vann og vask det av. Jeg må nevne at det var en tung prikkende følelse på å bruke denne pakken. Etter å ha skrudd i ansiktet, følte jeg meg rystende, den tinte følelsen forble en stund.

2. Gurka Gel:

Ingrediensliste: Bihidana Extract, Agar Agar Extract, Vannmelon Extract, Aloe Vera Extract, Agurk Utdrag, Gel Base QS.

Pakken sier å bruke gelen i 20 minutter og tørk av med fuktig bomull. Dette er ment for å gi en kjølefølelse til ansiktet. Siden jeg ikke fikk dette i pakken min, måtte jeg hoppe over denne prosedyren, men jeg kan forestille seg hvordan den kjølige agurkegelen ville ha følt på huden min, som fortsatt hadde den prikkende følelsen fra skrubbe.

3. Ferskenkrem:

Ingrediens List:Ferskenekstrakt, Olivenolje, Bivoks, Kakaosmør, Vitamin E, Glyserin, Cellulose, Silisiumblanding.

Pakken sier å bruke tilstrekkelig mengde etter behov i ansikt og nakke. Denne krem ​​har en veldig tykk konsistens med små, myke, oransje granuler. Dette bør bare brukes så lite som mulig for å unngå å føle seg fettete. Selv om jeg ikke likte tekstur, elsket jeg bare den svake lukten av fersken av kremet.

4. Orange Tan Pack:

Ingredienser Liste: Orange Peel Extract, Silisiumblanding, Vitamin E, Kaolin, Titandioxid, CMC Sodium, Gum Accacia, Magnesiumkarbonat, Bentonitt.

Denne pakken består av en tykk pasta som må blandes med vann for å få riktig konsistens før den påføres som en ansiktspakke. Må si, denne pakken lukter veldig mye som sukkerkokt oransje godteri (oransje "Poppins”å være presis) og lukten lingered på i nesten 15 minutter selv etter at jeg vasket det av en gang det hadde tørket. Pakken tørket av etter nesten 15 minutter. Huden følte seg litt stram og tørr etter dette.

5. Grønn Apple Lotion:

Ingrediensliste: Apple Fruit Extract, Silisiumblanding, Allontoin, Zinkoksid, Vitamin E, Glyserin, Polyquartenium.

Den grønne eplepremien som skal brukes etter at pakken har en veldig rennende konsistens, men lukter himmelsk. En liten må påføres på ansiktet og nakken etter pakken. Huden min følte meg ganske myk etter å ha brukt dette. Det eneste problemet er å lagre lotionen etter å ha brukt den en gang. Jeg måtte speide på en av mine mini-flasker for å lagre resten av lotionen, da den er for tynn og ville lekke ut av posen.

Min generelle erfaring med VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

Ansiktet mitt lyste opp etter hele prosedyren i ansiktssettet som tok nesten en times tid. Virkningen forblir faktisk i nesten 2 dager etterpå, men på grunn av den ekstreme forurensningen på vei til kontor og tilbake, skjønte jeg at huden min mistet lysstyrken etter 3 dager. : ((

Fordeler med VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

 • Jeg likte måten de har listet ned ingrediensene til siste detalj.
 • Jeg har normalt å tørke hud og produktet passer meg ganske bra. Jeg tror dette passer for alle hudtyper.
 • Viste noen effekter etter bruk av dette settet, og det varte i minst 2-3 dager.
 • Gjort huden min utrolig myk og glatt.
 • Lukten av fersken krem, grønn eple lotion samt oransje pakken er for yummy å motstå.
 • VLCC er nå lett tilgjengelig overalt og er veldig rimelig.
 • Ingrediensene er alle veldig naturlige.

Ulemper med VLCC Papaya Fruit Facial Kit:

 • Ingenting annet enn det faktum at jeg ikke fikk Agurkegel med denne pakken, men ikke kan klandre noen som jeg burde ha sett det før du kjøpte.

Vil jeg tilbakekjøre VLCC Papaya Fruit Facial Kit?

Hmmm, jeg har fortsatt nok igjen til en annen tre ansiktsrutine, etter hvilken jeg har tenkt å hakke på MJ ansiktsmasker. Også, min Kropps Shop Honey and Oat Meal Mask / Scrub nekter bare å komme seg over. Også, jeg er eyeing Pearl Facial Kit og kan bare ta det neste gang.

IMBB Rating:

4/5.

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Eskinol Papaya Facial Cleanser Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Everyuth Home Facial-Papaya Face Pack Aroma Magic Papaya Enzyme Lotion EOS Lip Balm Citron Drop, Summer Fruit Himalaya Forfriskende Fruktpakke Khadi Scrub Lotion Fruit Scrub Biotique Bio Fruit Flawless Whitening Pack Naturens Essence Gold Facial Kit Shahnaz Husain 24 karat gull ansiktssett VLCC Pearl Facial Kit VLCC Anti Tan Facial Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: