Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne-utsatt Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang kommer til å være på Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Produktbeskrivelse:

Pris: 59 PHP eller 80 INR ca. for 1 ark

ingredienser:

Min erfaring med Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask:

Begynn med emballasje av produktet, masken kommer i en lyseblå farget pakke med kule fonter og utskrifter på den. Hele produktrelatert informasjon skrives ut på baksiden av pakken. Den bærer all nødvendig instruksjon og informasjon. Hver pakke inneholder en arkmaske, som kommer klistret på et hvitt plastark. Den lille og slanke emballasjen er flott for reiseformål.

Laken masken består av tynn og delikat bomullsklut, som kommer foldet med en plastplate. Platen letter lettere påføring og forhindrer at det delikate materialet i denne arkmasken slipper fra hverandre. For å påføre masken, legg klutsiden av masken på ansiktet og glatt det på huden og fjern eventuelle bobler. Ta av plastplaten på toppen og la masken stå i 20-30 minutter. Jeg foretrekker å holde den i 30 minutter for å la essensen synke inn i huden min riktig. Masken tørker ikke helt ut selv da, er essensen fortsatt på den.

Størrelsen på masken er stor nok til å dekke ansiktet mitt riktig. Den har cut outs for øyne, nese og lepper som andre arkmasker. Masken festes ordentlig til huden og glir ikke av. Normalt er arkmaskene tykke, men dette er så tynt og lett. Det føles super behagelig og lett på huden. Masken er heller ikke for våt eller for tørr. Det er helt fuktig med serumet. Duften av arkmasken er mild, ikke plagsom.

En ting jeg absolutt elsket om dette området er at essensen har en vannbasert formulering som forhindrer at huden min blir oljeaktig og etterlater den perfekt mat og næring samtidig. Det etterlater ingen fettete eller oljeaktige rester. Masken tørker ikke ut helt innenfor den angitte tidsrammen; serumet er fortsatt igjen inne i det. Jeg masserer det utelukket serumet i huden min til den er fullstendig absorbert. Det tar noen minutter å få det absorbert riktig. Denne masken gjorde huden myk og smidig. Denne masken hevder å bleke og lyse hudens hud ved å eliminere ufullkommenhet og sløvhet fra huden. Det gir også næring til huden ved å fukte det dypt.

Det er beriket med godhet av svart perle ekstrakt, vitamin C og mikroglycin. Svart perle lyser hudens overflate. Vitamin C fjerner kjedelighet, lyser hudtonen og forynker hudtekstur. Mikroglycin gir hydrering til huden. Jeg er fornøyd med resultatene av denne masken. Det lyste opp ansiktet mitt. Det tok bort all kjedelighet i huden min. Essensen gir fuktighet til huden min. Det gjør ikke huden min fettig og nærer huden min godt. Det glatter huden veldig bra og forynker hudens tekstur. Resultatene av denne arkmasken er gode og tilfredsstillende, men resultatene varer bare for en dag.

Fordeler med Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask:

 • Hyggelig emballasje.
 • Mjuk arkmaske med utklipp for nese, øyne og munn.
 • Mild duft.
 • Veldig delikat og lett klut.
 • Billig og veldig effektiv.
 • Hydrerer dypt huden.
 • Glatter huden.
 • Avgrenser hudens tekstur.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Ikke la noe fettete rester etter.
 • Serum blir absorbert pent inn i huden.
 • Lyser opp ansiktet mitt.
 • Nærer huden godt.
 • Gir hydrering og fuktighet i huden.

Ulemper med Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask:

 • Resultatene er ikke langvarige.

IMBB Rating: 4.5/5 Tilbakekaller / Anbefaler jeg Watsons Beauty Buffet 365 Black Pearl Whitening Mask? Ja, til begge deler.

Watsons Black Pearl Smoothing Facial Mask Beauty Buffet By Watsons Rice Vin Gjær Fuktighetsgivende 365 Daily Mask Beauty Buffet By Watsons Kirsebær Blossoms Whitening Mask Den ordinære buffet-multi-teknologi peptid-serum Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask Watsons Whitening and Moisturizing Face Mask Watsons solsikke fuktighetsgivende og lysende ansiktsmaske Lakme R365 Berik Satin Lipstick The Face Shop Herb Day 365 Mung Beans Cleansing Foam SNP Black Pearl Renew Black Ampoule Mask Sephora Collection Pearl Mask - Perfeksjon og Brightening VLCC Snigdha Skin Whitening Face Mask O3 + Skin Whitening Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: