Faces Canada Go Chic Lipstick - Two Timing Review

Produktbeskrivelse:

Super opphold, lett å bruke leppestift gir jevn dekning. Reparere leppene dine mot klimaendringer. Gjør deg klar for rik, langvarig farge i bare ett sveipe.

Pris:

Rs. 249 for 4,5 gm.

Min erfaring med ansikter Canada Go Chic Lipstick - Two Timing:

Lippestiften kommer i en veldig enkel, svart glanset emballasje, som er solid og funksjonell. Skyggen "Two Timing" er en helt annen rød. Det er en gul-basert rød; ikke veldig mørkt eller for lyst, men en veldig slitesterk. Det er ikke akkurat en oransje-rød nyanse, men lik den. Jeg har aldri sett så rødt før, jeg er klar over at forskjellige røde som blåbaserte, oransje-baserte røde osv. Er tilgjengelige, men jeg kunne ikke kategorisere denne med noen. Skyggen er helt fantastisk, og dette er min andre favoritt etter Tango, og den siste nyansen jeg hadde plukket opp. Det lyser opp ansiktet øyeblikkelig, men ser samtidig ikke over toppen.

Navnet på leppestiftet er helt forskjellig fra selve skyggen. Den supplerer indian hudfarger veldig bra; Seriøst er denne skyggen ikke verdt å savne. Den er helt matt, og har en halvmatt finish. Det ser bra ut som en flekk også. Strukturen til denne leppestiften stor, den er veldig glatt og litt kremaktig og glir lett, en leppebalsam under er ikke veldig nødvendig. Jeg elsker det faktum at selv om den har en halvmattig finish, er den ikke tørking og føles veldig lett og behagelig på leppene, og kan lett brukes i lange timer. Etter en times slitasje tørker den helt ned til en matt finish, men leppene føles ikke tørr eller uttørket. Det er høyt pigmentert, og du trenger en sveipe for ugjennomsiktig dekning og dekker også pigmenterte lepper. Men fordi det er en rød leppestift, foretrekker jeg å bruke en leppebørste for presis anvendelse. Det legger ikke mye i fine linjer på leppene, men hvis du har veldig tørre lepper, er det godt å exfoliere det en gang lett før påføring.

Det holder seg godt i 3-4 timer med måltider, og selv etter fading, går det en god jevn fargetone på lepper som varer i ytterligere 2 timer lett. Det flekker litt på leppene, men så er det en rød leppestift. Jeg har også en mørkere rød leppestift fra B & D, og ​​det flekker som ingen virksomhet, sammenlignet med at dette er flott. En leppeforlengelse er ikke nødvendig med dette, da det ikke er noen fjerning eller blødning, noe som er en velsignelse for meg som alle leppestifter, spesielt glatte og kremete, har en tendens til å feather mye på meg. Det er også svært minimal overføring.

Samlet sett, hvis du er glad i røde leppestifter, så sjekk denne nyansen til meg, det er mer av en moderne rød leppestift som er veldig slitesterk, og så langt en av de beste røde leppestift nyanser jeg har sett og vil utfylle varm indisk hud toner veldig bra.

Pros av Faces Canada Gå Chic Leppestift - To Timing:

 • Enkel robust emballasje.
 • Vakker rød nyanse.
 • Glatt tekstur.
 • Semi-matt finish, som tørker ned til en matt finish.
 • Ekstremt pigmentert.
 • Svært behagelig og ikke i det hele tatt tørking på leppene.
 • Det er ingen blødning eller fjerning.
 • Steder på god tid.
 • Veldig minimal overføring.

Cons of Faces Canada Gå Chic Leppestift - To Timing:

 • Har en tendens til å bosette seg litt i fine linjer.
 • Leaves bak en flekk, som kan være en con for noen.
 • De som har tørre og flakete lepper må eksfolieres godt før påføring.

Anbefaler jeg Faces Canada Go Chic Lipstick - Two Timing?

Dette er en veldig annen, men vakker rød nyanse; Jeg absolutt anbefale det til alle.

IMBB Rating:

4.5/5

Faces Canada Go Chic Leppestift - Pinked Out Faces Canada Go Chic Leppestift - Prairie Pink Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces Canada Go Chic Leppestift - Varm sjokolade Faces Canada Go Chic Leppestift - Poppy Red Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner Beste rosa Lipsticks tilgjengelig i India: En samling Colorbar Naked Pink Lipstick 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver Bharat & Dorris Two Way Cake i 02 Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Two Ton Tomat

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: