Rimmel London Soft Kohl Jet Black

Hallo jenter,

Hvordan har du det? Ser du på Nach baliye? Hvem er din favoritt Jodi? Skriv i kommentarene om din favoritt. Mine er Ashwik. Jeg vil at de skal vinne. I dag går det til Rimmel London Soft Kohl - Jet Black. Jeg hadde nylig tatt noen gode nyanser fra dette merket. Jeg hadde aldri brukt Rimmel liners til nå, og jeg beklager ikke beslutningen om å kjøpe dem i bulk nå.

Pris:

INR 170 for 1,2gm

Min erfaring med Rimmel London Soft Kohl - Jet Black:

Jeg startet reisen med eyeliners med flytende og nå har jeg helt byttet til blyantene. Jeg husker å bruke Himalaya kajal som min første kajal som i de dager kolossale og eyeconic ikke var der, og Himalaya pleide å være billigere og en god. Men senere da min kunnskap om kosmetikk vokste, ble jeg kjent med mange flotte merker. Men nå liker jeg uttrekkbare Kohls mer, men da er det en ulempe med dem at du ikke kan skarpere dem for å lage en fin tips. Denne Kohl kommer som blyant med tett hette. Ytre kroppen på liner er av samme farge som eyeliner. Jeg likte denne tingen som det er lett å identifisere skyggen fra sminkebrettet. Tekstur er veldig glatt og glir veldig glatt over øynene som en drøm. Det skaper fine linjer og fargen er veldig pigmentert.

Det smelter ikke lett, det gir heller ingen irritasjon. Selv om ingredienslisten ikke er nevnt, men jeg stoler på merkevaren. Det vil bli på øvre lash linje for en god 5-6 timer. Det kan smelte hvis du gni kraftig. Blyanten kommer ikke med en spisser. Fargen er jet svart. Men det er ett problem. Den bryter lett hvis mye press påføres. Som ved vet jeg veldig godt og min egen kolossale har tatt en baksete. Jeg bruker kolossal på min vannlinje som den forblir mer på vannlinjen enn Rimmel og ikke smusser. Samlet er dette en super rimelig stor kohl som du burde prøve en gang. Det er jet svart og gir full rett til navnet. Ikke et dårlig alternativ til en slik pris.

Positiver for Rimmel London Soft Kohl - Jet Black:

• Super rimelig. • Kremet tekstur. • Ikke smuss med mindre du gni den. • Steder i god tid. • Kan skarpgjøres for å lage fine linjer. • Mange farger i dette området.

Negativer for Rimmel London Soft Kohl - Jet Black:

• Ingredienslisten mangler. • Meget kremaktig, derfor bryter lett. Man må være forsiktig

Vil jeg anbefale eller tilbakekjøpe Rimmel London Soft Kohl - Jet Black?

Ja, jeg vil definitivt kjøpe det igjen da dette glir veldig jevnt. Det eneste problemet er at det bryter med et lite press, men det problemet jeg har møtt med kolossale også. Jenter som elsker jet black kajals burde gripe denne så snart som mulig

IMBB Rating:

4/5

Dior Crayon Eyeliner Vanntett 094 Jet Black Rimmel London Soft Kohl Kajal Eye Pencil Denim Blue Svart og hvit Tweed Lady Dior Bag og Dior Solbriller Christian Dior Addict Lip Gloss 157, 097, 257, 557, 147 (La Collection) Anmeldelse Dior Kiss Luscious Lip Plumping Gloss 358 Snow Cherry Review Chambor Rouge Plump + Lipstick-701 Review Maybelline Crayon Liner Chanel Le Crayon Khol Intense Eye Pencil Noir Review, Swatch, EOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 21 2020