Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster Review

Hei damer,

Hvordan går det med alle? I dag vurderer jeg Ole Henriksen Truth Serum Vitamin C Collagen Booster. Jeg har mottatt denne i et sett for lenge siden, men jeg forsinket å prøve det som jeg trodde at min hudpleie var mer enn nok for meg. Lite visste jeg at jeg savnet den mirakuløse ingrediensen i regimet mitt, vitamin C. Etter å ha gjort all undersøkelsen om å bruke vitamin C til huden, kunne jeg ikke vente på å se hvordan dette serumet fungerer på huden min.

Produktbeskrivelse:

Et antioksidantrikt lysende og nærende serum beriket med vitamin C. Formulert med et proprietært fem-kilde vitamin C-kompleks for å støtte naturlig kollagenproduksjon, lysere og minimere fine linjer, forsvarer dette må-ser-serum fra miljø-aggressorer og skade på frie radikaler, forlater huden sunn og beskyttet. Det er beriket med grønn teekstrakt og natriumhyaluronat for å gi næring og næring. Denne lette og oljefrie formelen absorberer raskt i huden, mens den ikoniske oppløftende sitrus duften forkjøler huden og sansene dine.

Hvordan komplekset fungerer:

 • Orange ekstrakt støtter naturlig celleomsetning og renser.
 • Grapefrukt ekstrakt lyser med antiseptiske og aromatiske egenskaper.
 • Rose hofter frø ekstrakt helbreder, reparerer skade, og beroliger.
 • Natriumaskorbylfosfat er veldig stabil, sikker og ikke-irriterende - nøkkelen til produksjon av kollagen.
 • Ester-c (Calcium Ascorbate) er en svært stabil naturlig form for C-vitamin som finnes naturlig i kroppen.

Pris:

$ 48 for 1 oz produkt.

ingredienser:

Proprietær Five-Source Vitamin C Complex: Lyser, støtter naturlig kollagen, firmaer, og gir viktig beskyttelse mot antioksidanter. Grønn teekstrakt: Stryker og beskytter mot frie radikaler. Natriumhyaluronat: Binder fuktighet til huden og etterfyller tapt hydrering. E-vitamin: Healer, gjenoppretter og nærer. Vann, Sodium Ascorbylfosfat, Kalsium Acerbat, Sorbitol, Glyserin, Tocopherylacetat, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Aurantium Dulcis (Oransje) Frukt Utdrag, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Euphrasis Offinalis Utdrag, Rosa Canina Frukt Utdrag, Citrus Grandis (Grapefrukt) Frø Utdrag, Oleth-20, Hydroksyetylcellulose, PEG-12 Dimetikon, Benzofenon-4, Natrium Hyaluronat, Tiolsyre, Fenoksyetanol, Sitronsyre, Caprylylglykol, Hexylenglykol, Limon, Linalool, Citral, Fragrance.

emballasje:

Den kommer i en klar glassflaske med en lyse oransje etikett og en svart pumpe dispenser. Emballasjen er veldig solid, men jeg er alltid redd for å bære glassflasker med meg når jeg reiser; Jeg har hatt fryktelige erfaringer med glassemballasje i fortiden. Jeg har et problem med pumpen sin; Det spruter ut mye produkt i en enkelt pumpe, men da jeg bare trenger å bruke en liten mengde, går mye av produktet til avfall.

Min erfaring med Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster:

Jeg har brukt et par produkter fra Ole Henriksen, og jeg er veldig imponert over merkevaren, deres produkter er paraben, sulfat og petrokjemikalier gratis.

På daglig basis behandler huden vår en rekke ulike faktorer fra den fremskredende alder til ugunstige værforhold, fra UV-eksponering mot de harde kjemikaliene vi bruker daglig. Det er visse faktorer som ikke kan reverseres som vår alder, men vi kan sikkert gjøre noe med miljøfaktorene som påvirker huden vår. Vi må definitivt ta hensyn til huden vår i dagens stressfulle og hektiske livsstil. Jeg har fet og akne-utsatt hud, og jeg er tvunget til å bruke produkter med salisylsyre og benzoylperoksid for å holde min akne under kontroll. Strukturen i huden min har tatt bunnen av alle slike harde ingredienser. Jeg så rundt for å finne et produkt som kunne beskytte og gi den tapte glansen tilbake til huden min. Jeg er glad for å ha funnet svaret i dette serumet.

Sannhetsserum er en oransje fargevæske som er rennende i konsistens. Den har en sitrusy duft som går bort med absorpsjon av produktet. Jeg bruker det daglig etter å ha renset ansiktet mitt om morgenen og natten. Jeg trenger bare et lite beløp for å dekke ansiktet mitt og nakken. Det føles veldig lett i tekstur og blir raskt absorbert i huden. Etterpå legger jeg på fuktighetskrem over det.

De første gang jeg brukte serumet, merket jeg noen endringer. Huden min så noe lysere og strammere, men det var ikke noe verdt å bruke så mye på. Helt ærlig var jeg ganske skuffet da forventningene mine var ganske høye, men jeg fortsatte med å bruke produktet som jeg visste at dette serumet har noen fantastiske ingredienser i tillegg til vitamin C som grønn te, grapefrukt, rosenhøf, etc. som definitivt vil hjelpe for å forhindre ytterligere skade på huden min. Jeg begynte å bruke dette i november og har kontinuerlig brukt det hver dag og natt. Jeg har nesten fullført flasken nå. Jeg er mer enn glad for å informere deg damer at min første dom om sannhetsserumet var feil. Min hud har definitivt forbedret i løpet av de siste to månedene.

Når jeg våkner, ser jeg en synlig lysere og klar hud, og den føles myk og smidig. Min akne arr og pigmentering blir lettere om dagen, og jeg ser også en reduksjon i størrelsen på porene mine. Jeg har fortsatt å takle akne og fet hud, men jeg forventer ikke at dette serumet forandrer et problem som er hormonalt. Alt jeg vet er at dette ikke overdriver hudproblemene mine. Jeg har ikke hatt noen irritasjon eller peeling med dette serumet. Sammen med serum bruker jeg mine vanlige produkter. Det eneste jeg har lagt til er en solkrem om morgenen som jeg vet at selv om C-vitamin forhindrer UV-skade, må vi imidlertid legge til solkrem for god og tilstrekkelig beskyttelse mot solstråler.

Resultatene er ikke bare synlige for meg, men min familie og kolleger, som også har komplimentert meg. Jeg snakket regelmessig videochat med familien min i India, og for noen dager siden spurte foreldrene mine om hvorfor jeg fortsatt har sminke på en slik sen kveldstid, og jeg var opptatt av å høre det fordi det ikke var sminke, bare min blanke hud. Jeg er glad for at jeg stakk med dette produktet og nå basker jeg i herligheten til en sunn og glødende hud.

Pros fra Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster:

 • Lyser og strammer huden.
 • Reduserer arr og pigmentering.
 • Reduserer størrelsen på porene.
 • Fin duft.
 • Føler seg mild på huden.
 • Hydrerer og nærer huden.
 • Uten parabener.

Ulemper ved Ole Henriksen Sannhet Serum Kollagen Booster:

 • Det er dyrt.
 • Du må være tålmodig og bruke det regelmessig i noen måneder for å se resultatene.
 • Pumpen på flasken må løses.

IMBB Rating:

4/5.

Selv om Sannhetsserumet er et fantastisk produkt, er prisen ublu for mengden av produktet. Med vanlig bruk går du gjennom en flaske i ca 2 måneder og personlig føler jeg meg ikke behagelig å bruke så mye penger hver annen måned. Jeg har hørt gode ting om hjemmelaget vitamin C-serum, men aldri brukt det. Jeg vil definitivt prøve å lage mitt eget serum når denne flasken er ferdig og sammenligne resultatene.

Ole Henriksen Night Invigorating Gel Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub Lush Sacred Truth Face Mask Colorbar Star Shine Lipgloss-Bare Truth Dammer Gold Radiance Precious Youth Serum Clarins Hydraquench Intensive Serum Biphase Clarins Double Serum Kaya Hyaluronic Moisturizing Serum Clarins White Plus Serum + Cleanser Chanel Precision Hydramax + Aktiv Serum Active Moisture Boost PureDerm Kollagen Makeup Remover Cleansing Håndkle St. Ives kollagen Elastin fuktighetsgivende kroppsvask Meiji Amino Collagen Skin Glow Konad Niju Age Defying Collagen Mask Pixi Lash Booster Mascara L'Oreal Youth Code Youth Booster Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: