MAC RiRi Woo leppestift gjennomgang

Jeg har vært borte en stund mens vi skiftet huset (det var så vondt) * gråte * Jeg har fortsatt bokser som ligger rundt. Jeg var i dvalemodus på grunn av været, så vel som haugen på arbeidet jeg har, men likevel får jeg tid til å lese alle de utrolige vurderingene på IMBB. Jeg er relativt ny i sminkeverdenen, men jeg er veldig glad i hud og kroppspleie skjønt. De fantastiske jentene på IMBB har gitt meg mye tillit til å utforske sminkeområdet. Jeg har aldri eid noe fra MAC ennå, var stille leser vurderinger fra alle dere, jeg ønsket å eie noe fra MAC, da det er et slikt kult sminkemerke. MAC lanserte nylig MAC RiRi Hearts MAC Holiday 2013 Collection. Jeg prøvde å få tak i RiRi Woo leppestift tidligere også, men jeg var ikke så heldig. Jeg fortsatte å ringe nærmeste butikk for denne lanseringen og kanskje jeg har pakaa-oo-ed dem så mye de tok nummeret mitt og ringte meg opp på dagen for lanseringen. Jeg rushed til butikken innen en time til tross for å ha en dårlig virus. Jeg har sagt til meg selv at hvis jeg ikke får RiRi Woo denne gangen, vil jeg få sin tvillingsøster Ruby Woo. Jeg så desperat ønsket dette som jeg ikke kan forklare jeg ventet evig for min perfekte røde og ja dette er det !!!

Produktbeskrivelse:

RiRi Hearts MAC Holiday-Rihanna nyeste kreative samarbeid med MAC er en serie med flotte utseende for lepper, øyne og ansikt i nyanser av metallisk majestet og selvsikker farge. Denne samlingen med begrenset utgave er innkapslet i eksklusiv hvite perleemballasje med RiRi's ikoniske rosengulddetaljering.

Pris:

INR 1100 for 3 gm / 0,1 US oz

emballasje:

Dette kommer i en hvit pappeske med rose gull geometrisk R og RiRi signatur. Ingredienslisten er skrevet i rosa gull metallisk og det er veldig tøft å fotografere. Lipstick-bunnen er perlehvitt, og den øverste punktdelen er rosengulmetall samt hatten, det er en samlerutgave. RiRi-signaturen på lokket samt kulen gir et veldig stilig utseende til hele emballasjen.

Min erfaring med MAC RiRi Woo leppestift:

Jeg ville aldri eier noe fra MAC, og da jeg ble kjent med Retro Matte-leppestifter, prøvde jeg å finne ut mer om dem, og under dette søket snublet jeg på denne nye RiRi-samlingen fra MAC. Jeg har noen matte leppestifter fra Lakme 9 til 5 samling, og de var ganske gode, men jeg ville ha rødt og på grunn av mine tidligere erfaringer. Ikke alle merkene kan skape den perfekte røde leppestiftet (ingen forseelse er ment). Da jeg så proppene på nettet, visste jeg at dette er rødt da jeg ikke er dusk, hveteaktig eller ekstremt rettferdig - jeg vil betrakte meg selv som nøytral hud tonet. Jeg dro til MAC-butikken et par ganger for å fargelegge fargen på Ruby Woo, men hver gang så det annerledes ut på meg, og da kom jeg til å vite om RiRi Woo, som rammet oksen.

Jeg ville ikke kalle meg en dørhard Rihanna-fan, da jeg er mer overfylt av fargen og følelsen av denne samlingen som helhet. Dette gjelder som en drøm og slenger ikke eller trekker leppene under påføring som Ruby Woo er blitt anklaget for, det føles glatt på mine lepper og forbedrer ikke linjene i mine lepper og en sveiping er nok for full dekning som det er intenst pigmentert og du vil trenge en sminkefjerner for å tørke den av helt. I bildene ser det litt tørr ut, men stol på meg det er ikke, men du kan bære en leppebalm under hvis du vil.

Jeg skjønte mens du redigerer bildene at hvis du har mindre feil, blir applikasjonen forstørret på grunn av den lyse og pigmenterte skyggen, så du må ikke være mer perfekt når du bruker denne leppestiften. Det ble på leppene mine i mer enn 7 timer med en lett matbit. Det er en kjølig tonet rødmatte som alle kan ha på seg uten å plage mye. Vel, hvis du allerede eier Ruby Woo, kan du hoppe over dette som de er nesten like, men den begrensede utgaveemballasjen er til å dø for.

Jeg håper jeg gjorde rettferdighet til leppestoppene som du kan se jeg har ikke perfekte lepper som Neha * woot *, dette er grunnen til at jeg viker bort fra leppeproduktvurderinger * gråt * Jeg hadde det vanskelig å fotografere skyggen som det var kom ut brun hele tiden og til slutt hadde jeg min Eureka øyeblikk da jeg oppdaget at denne nyansen ser brun tonet på en hvit bakgrunn mens den ser den sanne røde ut at den er på en mørk bakgrunn. Jeg setter pris på tålmodigheten til IMBB-teamet for denne anmeldelsen, og til og med setter jeg pris på min egen tålmodighet, da jeg måtte ta 300 + bilder for å få den sanne, unnvikende fargen

* Jeg hadde ikke Ruby Woo å vise sammenligningen.

Pros av MAC RiRi Woo leppestift:

  • Intensiv pigmentering.
  • Vakker emballasje.
  • Lang slitasje, 7+ timer.
  • Bløder ikke.

Ulemper med MAC RiRi Woo leppestift:

  • Kan være tørking for noen.
  • Noen kan finne det dyrt.

IMBB Rating:

5/5

Anbefaler jeg MAC RiRi Woo leppestift?

Ja, du vil bli forelsket i det. Dette er en rød som nesten alle kan ha på seg uten mye tvil.

Takk så mye på forhånd for dine kommentarer.

Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches MAC Ruby Woo leppestift MAC Retro leppestift MAC Lipstick Cyber, Up Amp, Odyssey; Chanel Fetiche MAC Rød leppestift MAC Så Chaud leppestift MAC Luster Lipstick Touch 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: