Hei venner,

I dag snakker vi om øyenvippe perming. Du har kanskje hørt om hår perming, men har du noen gang hørt om øyenvippe perming? Eyelash perming innebærer bruk av hår perming teknologi som bidrar til å krølle dine vipper i en oppadgående retning. Det er også referert som en permanent relaxer som kan fremme naturlig utseende krøllete lashes. Dette er ideelt for de som ønsker krøllete lashes uten anstrengelser. Så, her er alt du bør vite om øyenvippe perming.

Hva er øyenvippe perming?

Øyebrytende perming er en midlertidig løsning for noen som er veldig opptatt med sin daglige plan og også ser etter lite vedlikehold. Prosessen med øyenvippe perming kan eliminere behovet for curling lashes for neste 6 måneder. Eyelash perming har fått mye oppmerksomhet i de siste dagene, da det er en midlertidig løsning for å krølle dine vipper i oppadgående retning, og dermed gi deg naturlige krøller.

Hvordan er det gjort?

Vanligvis brukes en perm løsning på øyevipper og blir igjen i 5-10 minutter. Denne prosessen gjentas med hvert hår på lashene. Avhengig av lengden på øyenvippen, plasseres en silikonpute på lashene som hjelper håret på øyenvippen for å ta den nye formen. Bruke silikonpute kan bidra til å gi skikkelig krøller til øyevipper, avhengig av lengden.

Vel, det er ikke alt. Det er en annen måte å gjøre øyenvippe perming også. Et instrument som ser ut som varmt metallkrøller er vant til å gjøre perming. Instrumentet holdes på basen av lashene og deretter klemmer øyevippene og krøller det i oppadgående retning. Resten av håret behandles på samme måte som instrumentet. Når øyevippene har blitt permemert, blir de igjen i 15 minutter å sette. Senere påføres en nøytralisator på lashene og forlates i 10-15 minutter, slik at effekten varer i lengre tid.

Hvor lenge varer det?

Vanligvis er øyenvippe perming gjort under veiledning av ekspert eller kosmetologer. Resultatene varer i 4-5 måneder, og for noen kan resultatene også gå opp til 6 måneder.

Hva med etterbehandling?

Når du har gjort øyenvippet perming, bør du avstå fra å bruke vann til øyevipper. Unngå å gni viskene dine eller berøre øyet. Ja, du har ikke lov til å bruke noen form for øyesminke i løpet av den tiden, da det også kan irritere hud og øyne. Også, tilbringe tid under direkte solstråler kan svekke perm-lotionen.

Hva er fordelene med øyenvippe perming?

• Det gir deg nydelige og fyldigere øyevipper. • Det varer i 3-6 måneder, avhengig av flere faktorer. • Selv om du har korte vipper, kan det gi deg fyldigere øye.

Hva er ulempene med øyenvippe perming?

• Selv om øyenvippe perming kan gi deg fulle og vakre pisker, kan det noen ganger føre til allergier. • Det er fare for at lotion går inn i øynene. • En av de største bekymringene er at den gir en sterk lukt. • Under visse forhold kan det også føre til øyenvippefall.

Hvem kan gjøre denne prosessen?

Prosessen er ikke ferdig hjemme, men kan utføres på lisensierte salonger og klinikker. Det er gjort under veiledning av sertifisert person eller ekspert. En person som utfører øyenvippe perming trenger å ha en gyldig kosmetikk lisens.

Alt om Ketogenic Diet Alt om permanent hårretting (kjemisk) Alt om Peel-Off Makeup Alt om Strobing + Steg-for-steg-veiledning Alt om retinolprodukter og hvorfor du kan bankere på dem Alt om Lip Collagen Masker Fordeler og ulemper med øyenvippeforlengelser 7 øyenvippe regler hver kvinne må sverge på 9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: