Jeg er på etterspørsel, med så mange produktvurderinger i avventning. Det er produkter jeg har vært skuffet over og sluttet å bruke, og har helt glemt dem. Så, jeg prøver å øke hastighetsprosessen. Dagens gjennomgang handler om et produkt jeg har brukt religiøst i nesten to måneder nå. Det er et veldig rimelig produkt fra Boots UK. Les videre for fullstendig gjennomgang av Boots Time Delay Youth Opprettholde Luminosity Serum.

Pris: £ 5,00 for 50 ml. Produktbeskrivelse: For de første tegnene på fine linjer. Vårt lysende serum glatter på huden din for å gi deg en jevnere hudfarge, forynge huden din og gi porer mindre synlig. Hud ser ut og føles sunt, friskt og lysende. Spesielt formulert med linsekstrakt, som bidrar til å redusere produksjonen av talg, gjenoppretter den den aktive hudcellefornyelsesprosessen, begrenser poreutvidelsen og minimerer utseendet på porer, huden din er igjen og ser jevnere ut. Verbena ekstrakt opprettholder hudcellemetabolismen, forsterker barrierefunksjonen i huden som bidrar til å øke hydrering for fuktighet hele dagen. Vår lyse og silkeblanke formel er fullpakket med myke, lysende rosa perlepartikler for å forbedre skinnets utseende, din hudfarge vil se strålende ut og til og med tonet.

Min erfaring med Boots Time Delay Youth opprettholder lysstyrke Serum:

Jeg elsker den vakre emballasjen. Det er ikke bare ganske, men veldig funksjonelt. Den kommer i perlemor hvit flaske med rosa band. Den har en pumpe dispenser som fungerer uanstrengt. Pumpen frigjør størrelsen på riktig ert størrelse. Flasken kommer vedlagt i en pappkasse. Alle produktdetaljer er pent nevnt. 50 ml flasken er solid og veldig reisevennlig.

Tekstur er kremaktig og i motsetning til noen av de andre serumene jeg har brukt tidligere. Det er ikke en tykk krem, og kan lett klemmes ut gjennom pumpen. Den har en mild behagelig duft, som ligner på noen dammer som jeg har brukt i mine tenåringer.

Den sprer seg lett og blir absorbert i sekunder. Virkelig, min hud føles veldig myk og smidig. Jeg er enig i at dette ikke er veldig nærende, men det er ment som et serum og ikke en krem ​​eller fuktighetskrem. For min normale oljeholdige hud virker det veldig bra. Bare riktig mengde næring uten å gjøre huden min fettete.

Det glatter huden min og gjør den veldig hydrert og næret. Jeg har fet hud, som blir tørr med nypen i luften. Jeg liker lettvekt som ikke får meg til å bli svett. Dette serumet brøt meg ikke ut og gir en glød. Jeg bruker dette før sminke, slik at basen min går jevnere på fuktig hud. Det hjelper med porer også, gjør dem mindre merkbare.

Om natten bruker jeg det alene, eller bruk en ekstra krem ​​hvis nødvendig. Jeg våkner opp til frisk hud, uten olje. Det har sikkert økt hudens glød. Jeg har ikke rynkeproblemer, men jeg føler at jeg ler linjene som var litt viser show (spesielt med sminke på) har redusert litt. For prisen, anbefaler jeg helt produkt.

Pros av Boots Time Delay Youth opprettholde lysstyrke serum:

  • Funksjonell og pen emballasje.
  • Rimelig.
  • Lett fuktighet.
  • Gjør huden myk, smidig og glødende.
  • Kan brukes før sminke eller nattkrem.
  • Ikke-fettete, ikke-komedogene.
  • Godt vedlikeholdsprodukt.

Ulemper med Boots Time Delay Youth opprettholder lysstyrke Serum:

  • Vil ikke reparere eksisterende rynker.
  • Ikke veldig fuktighetsgivende.
  • Trenger å være lagdelt opp.

Ville jeg tilbakekjøre Boots Time Delay Youth opprettholde lysstyrke serum? Ja. IMBB Rating: 4.5/5

Støvler Essentials Eye Makeup Remover Pads Støvler Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick Boots Tea Tree og Witch Hazel Charcoal Face Mask Støvler Essentials Agurk fuktighetsgivende krem Frisk svart tealder-forsinkelseskrem Glamglow Youthcleanse Daily Exfoliating Cleanser 15 måter å opprettholde pH-nivå på huden din L'oreal Paris Dermo-Expertise Youth Code Luminize Super Serum Drunk Elephant C-Firma Day Serum Sonia Kashuk Glow Chic Luminosity Bronzer / Blush Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020