Hei damer, Bryllup er ikke bare glitz og glamour. Ja du er sentrum for tiltrekning, og du kan føle verden til dine føtter den dagen, men det er noen ting som ingen forteller deg om bryllupsdagen, og du er sikker på å oppleve de fleste av dem selv.

1. Ti minutter før seremonien er den mest nervebrytende delen

Det øyeblikk når de kommer inn i brudesalongen din og forteller deg at det er tid for din oppføring i bryllupshallen! Du begynner å bli jittery fra det øyeblikket og du er redd av angst. Du kan føle at magen din synker, men dette er alle gode følelser, og de vil alle avta når du vil se din bedre halvdel smilende på den andre siden av lokalet.

2. Ansiktet ditt vil skade deg fra å smile

Du må smile hele dagen når venner og familie kommer til å møte deg og ikke glem millioner av bilder fra fotografen din! Ansiktet ditt vil bokstavelig talt skade fra alle smilende, men du vil fortsatt smile!

3. Du vil ha litt alene alene

Din bryllupsdag vil være full av kaos med folk som kjører her og der. Du vil lengre etter 10 minutters stillhet på egen hånd. Uansett hvor mye angst er der rundt deg, vil disse øyeblikkene være dine mest elskede!

4. Alle vil ikke gå som planlagt

Uansett hvor mye du tror du er forberedt, vil det være mange ting som ikke går som planlagt eller som du trodde! Vel, du vil ikke være alene i den tiden av krise fordi dine kjære venner og familiemedlemmer vil være der for å redde deg!

5. Du vil føle deg annerledes

Det spiller ingen rolle hvor lenge du har kjent din ektefelle, etter at bryllupsfunksjonene er over, vil du føle deg forskjellig følelsesmessig. Du vil også føle en uforklarlig nærhet med partneren din.

6. Du vil ikke kunne spise

Det vil være så mange mennesker til din tjeneste den dagen og spørre om dine behov, men på grunn av ren spenning og bryllupspresset, vil du ikke kunne spise mye eller noe i det hele tatt.

7. Du vil bekymre deg for dumme ting

Du vil bekymre deg for været på bryllupsdagen din. Enten det blir regnfullt eller ikke! Du vil bekymre deg om sikkerhetsnåler festet i din lehengas eller til og med skoene til brudgommen! Men husk at alle disse tingene ikke har betydning når du vil se din elskede se alle dapper og vente på deg på scenen.

8. Du vil kunne gå med strømmen mer enn du hadde forventet

Du kan være en brudezilla eller en veldig rolig brud, uansett hvor forberedt du kanskje tror du handler om bryllupsdagen din; Du vil fortsatt kunne håndtere alt grasiøst med mindre hikke her og der.

9. Du kan ikke huske hvert øyeblikk perfekt

Du vil ikke være i stand til å huske alle små detaljer som skjedde på bryllupet ditt. Noen av øyeblikkene vil bare være uklare, og du vil kun kunne se dem gjennom øynene til videografen din, og det er ingenting galt i det. Ekteskap er spesielle og noen ganger kan bli overveldende også.

Bollywood-skuespillerinner på deres bryllupsdag Vakkert tradisjonelt bryllupskjønnhet ser fra India Indian Day Time Wedding Makeup Look 5 Blunders Makeup Artist kan gjøre ved bryllupet ditt 10 Must-Have Kandidater for bryllupet ditt Tips du må vite om du vil gjøre ditt eget bryllupsmakeup 7 nye etniske utseende for den kommende bryllupsesongen 5 ting du bør alltid spørre din makeup artist før bryllupsdagen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: