Hudtype: Normal til tørr Hei, IMBBians!

Jeg har handlet for få vinter nødvendigheter nylig, og jeg er her for å dele min erfaring med en av disse produktene. I dag deler jeg mine synspunkter på Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing cream. Min hud blir stadig mer tørr i disse dager. Det er bare ikke på grunn av de skiftende værforholdene. Jeg antar, det trenger ekstra omsorg nå. Jeg trodde å gi denne fuktighetsgivende krem ​​et forsøk. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris:INR 75 for 50 ml Holdbarhet: 3 år

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Min erfaring med Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing Cream:

Himalaya Winter Defense Moisturizing Cream kommer i en grønn og hvit plastbokspakke. Badekarpakken leveres ikke med ytterkartong. Ingredienslisten finnes på bunnen av karet ved å peeling-off klistremerket. Det hevder å bestå av tre viktige ingredienser - Jojoba olje, hvetekim og mandelolje. Denne krem ​​kommer med hvitt indre lokk som sitter på munnen av røret. Kremet skaper således ikke røff på innsiden av lokket. Tubpakken ser stor ut, men mengden er mindre. Det vil vare i en måned eller mindre, hvis den brukes på daglig basis.

Kremet er hvit i farge og har en tykk konsistens. Duften er veldig mild og forsvinner, når krem ​​er absorbert i huden. Det minner meg om litt kald krem. Som det er ment for tørr til ekstra tørr hud, trodde jeg det ville være klebrig og vil legge en oljeaktig glans på ansiktet mitt, men det gjorde det ikke. Når du har massasje over ansikt og nakke, blir det bare absorbert lett. Det var ingen hvit støp på ansiktet mitt. Det tetter ikke porer på meg og føles så lett på huden min. Huden min følte seg myk og godt fuktet. Den myke følelsen var i god 8-10 timer. Det holdt huden min oljefri. Det kan definitivt brukes som en base for sminke for tørr hud. Når vinteren nærmer seg, viser huden min tegn på ekstrem tørrhet. Min vanlige fuktighetskrem er ikke nok i disse dager. Jeg tror jeg har funnet en perfekt løsning for denne vinteren. Jeg elsket sin duft og god oppholdskraft. Den kan også brukes som nattkrem.

Det er ment for tørr til ekstra tørr hudtype, så definitivt ikke egnet for fet hud. Det er en anstendig fuktighetsgivende krem, men det er ikke gitt SPF. Også, det hjelper ikke mye med å rydde hudflekten, men fuktgjør huden veldig bra.

Pros av Himalaya Herbals Vinterforsvar Fuktighetskrem:

Reisevennlig emballasje. Perfekt vinterkrem. Inneholder naturlige ingredienser. Gets absorbert lett. Ikke tette porene. Rik hydratiserende formel. Perfekt for tørr og ekstra tørr hud. Ingen hvit støpt. Føler lys på huden. Gjør huden myk og smidig. God oppholdsstyrke. Rimelig. Lett tilgjengelig.

Cons av Himalaya Herbals Vinterforsvar Fuktighetskrem:

Ingen SPF forutsatt. Tubemballasje er uhygienisk. Ikke egnet for fet hud. Inneholder paraben.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing Cream? Jeg er fornøyd med Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing cream. Jeg vil tilbakekjøp det og absolutt anbefale det til alle. Det er en perfekt vinterkrem som fukter huden veldig bra.

Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream Himalaya Herbals Oljefri Radiance Gel Cream Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream Himalaya Intensive Face Moisturizing Lotion Himalaya Herbals Dryness Defense Protein Shampoo VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Aveeno Daily Moisturizing Lotion Basicare Hydro Moisturizing Hansker L'Oreal Paris Hvit Perfekt TRW Nattkrem Clarins BB Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020