Hei venner,

Håper du alle hadde og har fortsatt moro denne festlige sesongen! Jeg nyter mye og håper alt er bra på slutten også. I dag snakker vi om hvordan du fjerner sminke for akne utsatt hud. Å ta vare på din akne utsatt hud er veldig vanskelig som det er en hudtype som opplever tung akne. Akne utsatt hud kan være for tørr eller for fet, som tette porene og føre til breakouts lett. Det kan føre til mørke flekker eller flekker på huden. Applikasjon og fjerning av sminke kan være en vanskelig oppgave da du må håndtere akne nøye. Så, her er hvordan du fjerner sminke for akne utsatt hud.

1. Ikke skrubbe:

Du bør aldri skrubbe ansiktet ditt mens du prøver å fjerne sminke fra akne utsatt hud. Vanligvis har vi en tendens til å skrubbe huden vår hardt når vi ønsker å fjerne alt fra ansiktet. Skrubbing bidrar til å fjerne smuss og støv fra ansiktet, men det er absolutt ikke egnet for akne-utsatt hud. I stedet for å skrubbe, ta en rens og masser forsiktig med fingertuppene. Hvis ikke rengjøringsmiddel, kan du bare ta lunkent vann og massere huden din. Dette vil bidra til å fjerne sminke enkelt.

2. Prøv å rense med vann:

Du bør prøve å rense huden din med vann for å fjerne det øvre laget av sminke. Som sebum er tilstede på overflaten av huden, produserer det olje som kan tette porene og utløse akne. For å forhindre tung akne på huden, bør du vaske ansiktet med lunkent vann. Unngå å bruke såper som såper kan tørke på huden, og de suger også fuktigheten fra ansiktet.

3. Bruk en rengjøringsmiddel med salisylsyre:

Salisylsyre er en av de viktigste kjemikaliene som kan bidra til å avkjøle porene og også fjerne sminken fra ansiktet jevnt. Ved hjelp av cleanser med salicylsyre oppmuntres fjerning av døde hudceller og bidrar også til å krympe porestørrelsen og reduserer dermed risikoen for kvise eller akne på huden. Når du bruker et rengjøringsmiddel med salisylsyre, kan huden øke inn i de første par minuttene, og da vil den komme tilbake til sin opprinnelige form. Ved hjelp av et rengjøringsmiddel med salisylsyre hjelper ikke bare å fjerne sminke fra ansiktet, men det forhindrer også utseendet av akne på huden. Bruk Super Facialist av Una Brennan Salicylic Acid Anti Blemish Rensende Cleansing Vask på huden.

4. Bruk et rengjøringsmiddel med benzoylperoksid:

Benzoylperoksid er like effektivt som salicylsyre på akne utsatt hud. Du bør bruke et rengjøringsmiddel med benzoylperoksid, da det inneholder aknebekjempelse og dype rensegenskaper. Akkurat som salicylsyre, kan benzoylperoksid være gunstig i å helbrede akne og fjerne sminke fra huden. Du bør ikke bruke benzoylperoksid i høye doser, da det kan irritere huden. Bruk Chanel Le Blanc Intense Brightening Foam Cleanser for å rense huden.

5. Opt For Tea Tree Oil:

Å bruke en liten mengde tea tree olje er et annet effektivt middel som kan bidra til å fjerne sminke fra akne utsatt hud. Du bør ta 3-5 skjeer med tea tree olje og bruke på huden med en bomullsboll. Sveip forsiktig for å fjerne sminke effektivt og gjenta prosessen igjen. Tea tree olje inneholder antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som kan bidra til å helbrede acne, forhindre breakouts og også holde det rent.

Slik stopper du en kvise fra å bli større 8 måter å fjerne kvise merker naturlig for fet hud Hjemmelaget kanelbehandling for kviser Rose vann, sitron og honningpakke for kviser Hvordan bli kvitt kviser over natten DIY Holy Basil Pimple Clearing Face Pack 10 Noter for jenter med akne og kvise-utsatt hud 8 måter å behandle en pimple rundt munnen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: