Hei mine sukkerplommer! Jeg håper dere alle gjør det bra. Et par dager tilbake ble jeg sortert ut sminke min og jeg så mange produkter jeg hadde brukt bare en gang. Jeg mener, enten de ikke passet meg, eller de reagerte på min superfølsomme kombinasjonshud. Noen av disse produktene var stiftelser, leppestifter, øyenbrynspigmenter og en primer. Jeg laget en beregning av pengene jeg kastet bort på disse produktene, og jeg fikk hjertesmerter. Du vet, det er så vondt å se at dyre fundamentflasken sitter i din forfengelighet, og du kan ikke bruke den fordi det ganske enkelt ikke trente for deg. I dag vil jeg dele noen tips (kommer direkte fra mine personlige erfaringer) i denne artikkelen, slik at du ikke trenger å angre etter at du splurge på sminkeprodukter. Vennligst fortsett å lese for å få vite om dem.

1. Kjøp aldri et nytt fundament online

Jenter, vær ikke gal med den lukrative 12% rabatt på nettet. Innkjøp det luksuriøse fundamentet vil fortsatt skade lommen. Vær tålmodig og ta hendene på et nytt fundament du vil prøve ved å gå til en butikk. Skyggekortene som tilbys på nettet, er ubrukelige mesteparten av tiden. Også, du ville ikke vite hvordan det kommer til å sitte på huden din. Føler tekstur og undertoner, alle kan bare utforskes når du går og prøver det selv på huden din. Men hvis du allerede har brukt det grunnlaget, og du er sikker på skyggen, kan du kjøpe den på nettet ved hjelp av rabattkuponger og tilbud.

2. Kjøp basen sminkeprodukter i bredt dagslys

Den kunstige belysningen av kjøpesentrene og butikkene kan være veldig vanskelig å stole på om kvelden. Hvis du vil ha en nøyaktig kamp av fundament og concealer, stol på naturlig dagslys. Ikke vær sjenert og be om så mange nyanser å sverte som mulig. SA kan prøve å bosette deg med feil skygge, de gjør det hele tiden. Så, mine skjønnheter, det er din plikt, og du må være veldig vokal til SA og be om fargeprøver, prøver, bomull og remover igjen og igjen.

3. Gå bare ansikt

Ja! Du må! Hvis du ikke vil angre på å kjøpe et feilbasert produkt, gå uten sminke. Se selv hvordan det ser ut på din blanke hud fordi det er slik du skal bruke den. Du ville ikke bruke den på toppen av et fundament. Pass på at du har fulgt din morgenpleie rutine og du er fuktig godt.

4. Bewitching Brow produkter

De fleste merkene lanserer svært begrensede nyanser i kategorien pennprodukter. De er enten svartaktig gråaktig eller brunaktig. Hvis du er heldig, vil du finne en kamp i disse to nyanser, men du trenger virkelig å forstå at ekstremt mørkere eller lettere pannepigmenter kan ødelegge ditt overblikk. Fargen på pannene dine bør være minst en nyanse lysere hvis du har mørkt hår. Mens lyshårede mennesker kan gå opp til to nyanser mørkere enn deres hårfarge. Ellers vil du ende opp med å ha ukoordinert øyenbryn på det vakre ansiktet.

5. Kjenn toner av leppestifter

Noen gang lurt på hvordan noen leppefarger gjør at du ser fantastisk ut og hvorfor andre vasker deg ut? Fordi disse små djevlene har undertoner som dine grunnlegger og skjulere. Lipfarger har varme, nøytrale og kule undertoner. Hvis du vet hvilken tone grunnlaget ditt har, gå for den samme mens du velger en leppestift.

6. Ikke sjekke ingredienslisten

Kontroller etiketten og kontroller at du ikke slutter med et produkt med ingredienser som kan irritere huden din. Høye mengder silisium, parabener, petroleum og kunstige fargestoffer er svært svært skadelige for huden din.

7. Sjekk omtaler på IMBB

Jeg sverger ved IMBB vurderinger. De er fantastiske! Ingen andre kan forklare bedre om et produkt bedre enn IMBB-forfattere. Kontroller en anmeldelse og vet om fordelene og fordelene av et produkt før du kjøper. De personlige opplevelsene av forfattere er svært nyttige når du kjøper de riktige sminkeproduktene for hud og skygge. Fargene på IMBB er veldig ærlige.

Giorgio Armani # 7 Shadow Eye Tint 11 tips for ikke-så lange bruder Enkle skjønnhetstips for jenter som bor i herberger 9 Skjønnhetstips fra "Jenners" som gjør at du ser ingenting mindre enn en kjæreste! 9 feil ingen kvinne bør gjøre etter å bli gift Makeup produkter jeg beklager å kjøpe Tips om Shopping for High End Makeup - Lipsticks Best Makeup Shopping Tips For Sensitive Skin Makeup Skjønnhet og mote shopping fra vår tur i Europa Bildekilde: 6

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: