Hudtype: Kombinasjon, fet og akne utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei peeps,

I dag vurderer jeg Essence The Velvets Eye Shadow i skyggen 05 Taupe Secret. Les videre for mer informasjon om denne øyeskyggen.

Produktbeskrivelse: Som fløyel! Den nye fløyelsskyggen har en myk, spesielt smidig tekstur i farger som hvit, beige eller grå for å legge fokus på øynene. med en trendy, rutet preg på overflaten. Pris: 149 PHP eller 200 INR ca.

Min erfaring med essens Velvets Eyeshadow 05 Taupe Secret:

Med utgangspunkt i emballasje av produktet kommer øyeskyggen i den vanlige Essence eyeshadow emballasjen. Det er en gjennomsiktig plastpanne med en etikett på basen som indikerer skyggenavnet, nummeret og andre detaljer om produktet. Det klare dekselet lukker sikkert og gir en hørbar klikklyd som gjør den egnet til å bære rundt. Det gjennomsiktige dekselet bidrar til å lete skyggen i sminkebrettet. Merkets tagline er trykt på det i enkle, svarte skrifttyper. Det kommer ikke med noen applikator, men dette er egentlig ikke en con for meg, da de små svampapplikatorene som kommer med slike skygger, er ganske ubrukelige. Samlet sett er emballasjen ganske fin, og jeg har ingen klager om det.

"Taupe Secret" er en fin, kult tonet taupe nyanse. Den har en svak mauvish nyanse til den. Selv om skyggen er pen, men det er ikke mye merkbar på min middels hudtone, men denne skyggen ville være bra for folk med rettferdig hudfarge.

Denne øyeskyggen er blottet for noen form for glimmer eller glitter, den er helt matt. Dette gjør det til et godt valg for daglig bruk. Fargen er subtil og ser nydelig ut på øynene. Pigmenteringen av denne øyeskyggen er gjennomsnittlig, to til tre swipes er gode nok til å bygge opp fargen på øynene.

Tekstur av denne øyenskyggen er myk og slags fløyelsaktig glatt som navnet antyder. Det føles ikke kalkaktig eller pulveraktig under påføring. Det har en liten nedfallsproblem, men det er lett å tørke av. Kvaliteten på produktet er anstendig for et apotek med et anstendig prislapp. Det smelter uanstrengt på øyelokkene og har ikke en tendens til å øke. Denne øyeskyggen ser jevn ut og ser ikke ut ujevn.

Øyenskyggen er ikke vanntett og smelter lett bort når den kommer i kontakt med vann. Øyenskyggenes levetid er også lav, rundt 3-4 timer på øyelokkene med en øye primer under. Derfor har denne øyenskyggen anstendig kvalitet, men skyggen er ikke ment for min hudtone. Også oppholdskraften har skuffet meg.

Pros av Essence The Velvets Eyeshadow 05 Taupe Secret:

 • Hyggelig emballasje.
 • Ganske nyanse.
 • Matt finish.
 • Super myk og jevn tekstur.
 • Glider uanstrengt.
 • Lett å blande.
 • Perfekt til daglig bruk.
 • Anstendig pigmentert.
 • Ikke krøller seg.

Ulempene i essensen Velvets Eyeshadow 05 Taupe Secret:

 • Ikke vanntett.
 • Ikke veldig langvarig.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence The Velvets Eyeshadow 05 Taupe Secret? Ja til begge deler.

Essens Velvets Eyeshadow Nesten Peachy Essens Velvets Eye Shadow 04 Du er The Greytest Essens Min Must Haves Øyenskygge 03 Frøken Foxy Roxy Essence 16 Gå Glam Shimmer Effect Mono Eyeshadow Essence Metallic Effect Mono Eye Shadow i 26 Disco Queen Essence Quattro Over Taupe Eyeshadow MAC Satin Taupe Eyeshadow Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge - Taupe L'Oreal Paris Bronzed Taupe Infallible 24 HR Eyeshadow KIKO Infinity Eyeshadow # 238 Mat Light Taupe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: