Av Priyanka Dixit

Hei lesere, Håper du alle venter på monsun sesongen og tar godt vare på deg selv i dette været. I dag skal jeg skrive om skjønnhetsfordelene ved akupunktur. Mange anser dette for å være en smertefull behandling, men det kan gi deg mange skjønnhetsfordeler. Her er de!

Hva er akupunktur:

Akupunktur er et system av komplementær medisin der fine nåler settes inn i huden på bestemte punkter. Disse punktene anses å være energinivåene, som brukes til behandling av ulike fysiske eller mentale forhold. Men sørg for at du går til en sertifisert estetiker for å få de beste resultatene. Her er skjønnhetsfordelene ved slike nåler:

1. Vekttap

Mange mennesker i dag kjemper med vektøkning og andre helseproblemer. En serie akupunktur kan regulere en utmerket vannmetabolisme for hele kroppen som bidrar til å undertrykke appetitten. Gjennom dette får du stor kontroll over din sult og matbehov.

2. Smidig hud

Ekstrem hud og færre rynker - Akupunktur er en flott teknikk som viser seg å være gunstig for bedre fysisk utseende. Det virker ved å skape en positiv mikrotrauma i huden som stimulerer fibroblaster og øker kollagenproduksjonen. Dette bidrar til å få god hudfarge, reduserer de fine linjene og rynkene, gir et ungdommelig utseende og en feilfri hud.

3. Farvel, hodepine

Noen mennesker er for stressede i disse dager at de ikke kan finne bedre løsninger for sine problemer. Dårlig holdning, tung øyeposer og lange sitteplasser gir deg problemer som nakke- eller øvre muskelsmerter. For å lindre dette problemet kan akupunktur være en suveren løsning. Du plasserer nålen der spenningen er for å balansere qi og høy blodstrøm til området som er "beroligende punkt". Dette lindrer smerten og fjerner alle tegn på stress, noe som gir huden din den naturlige glansen tilbake. Så hvis du får hodepine uten grunn, kan akupunktur kurere det ved å ta vare på syn og andre hodepine-fremkallende problemer som migrene.

4. Pimple forebygging

Akupunktur er ikke vår go-to metode for å rydde opp akne, men aktuelle behandlinger behandler bare det ytre utseendet i stedet for hva som foregår internt. Akupunktur adresserer roten til ens akneproblemer, for eksempel fordøyelsesforstyrrelser eller et sakte bevegelige lymfatiske system.

5. Stressadministrasjon

Akupunktur hjelper energien til å strømme gjennom kroppen vår gjennom et nettverk av meridianer. Tenk på meridianer som blodårer som forbinder akupunkturpunkter til hverandre. For å redusere stress, er nåler vanligst plassert i hender og føtter. En god akupunktur-økt føles som en god massasje økt og kan gi store endringer i dine mentale forhold.

6. Rengjør fra innsiden

Noen hudproblemer er så kraftige som eksem, akne, rynker, sagging hud, mørke flekker osv. Slike problemer behandles under kosmetikkakupunktur. Så hvis du vil ha en langsiktig løsning på hudproblemer og sykdommer, og hvis din hudlege ikke kan kurere dem, kan du prøve en akupunktur økt. Du kan se umiddelbare resultater i noen tilfeller!

7. Cures hår problemer

Kvaliteten på håret ditt er avhengig av mengden qi, blod og nyre energi i kroppen. Nyrene dine styrer næringen av håret. Akupunktur forbedrer qi og blodstrøm i kroppen. Styrker nyrene og fremmer en sunn hårvekst er det noen få akupunktursessioner lett kan gjøre.

Aloxxi Essential 7 Olje Tørr Olje Skinne Mist 7 triks å klippe Boho-Chic Look 14 rare skjønnhetsg Gadgets fra Japan Klar hud er bare en maske unna! Lyder det utrolig? Prøv denne hjemmelagede masken og se for dere selv! Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Skjønnhetsfordeler ved vodka 5 Fantastiske skjønnhetsfordeler ved fiskeolje Skjønnhetsfordeler med majones Slik gjenoppliver du skadede hårsekk med hjemreparasjoner Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020