Hei alle sammen!

En perfekt base sminke for ansiktet ditt og en attraktiv øye sminke er alt du trenger for å drepe. Og for å oppnå den perfekte øye makeup ser det er viktig å prime øyelokkene dine. Øyeprimer spiller en viktig rolle i å øke øyeskyggen. Det gjør også øyenskyggen varer lenger, forhindrer øyeskyggen i å krølles og mye mer. Så i dag, tar jeg med deg anmeldelsen av en meget rimelig øye primer, som er et must-ha for skjønnheter som elsker å skape forskjellige øye sminke utseende og vil ha deres øyesminke å se perfekt ut. La oss komme i gang med anmeldelsen.

Pris: AED 11 Produktbeskrivelse: Beste tid! Dette nye 2-in1-settet sikrer feilfri øyne hver gang. Utrolig i seg selv, kan den også brukes som en base for å gjøre din favorittøyskygge vare lenger.

Min erfaring med Essence 2 i 1 Øyenskygge og Primer 02 Naken Rose:

Jeg ønsket å kjøpe MAC Painterly Paint Pot, men da jeg kom over Essence Primer, endret jeg meg og så på prislappen. Dette merket tilbyr en slik god kvalitet sminke til en rimelig pris. Jeg elsker Essence for sine øyemake-produkter, spesielt mascara, kajal, eyeliner (jeg skal gjennomgå dem snart), gel neglelakk og mye mer.

Jeg er så glad jeg fikk denne, da dette gikk utrolig bra for meg. Jeg kan glemme å kjøpe Mac-maleren for en stund fordi jeg har noe lignende nå, som jeg kjøpte til en svært lav pris. Dette kommer i en fin glassgryte med en hvit hette på den. Du har skyggen og de andre detaljene merket på baksiden av potten.

Alt dette mens jeg brukte L.A jente concealer på øyelokkene mine. Denne kommer i en pottemballasje og for tiden - for en forandring - elsker jeg denne pottemballasjen. En børste eller annen applikator har ikke blitt levert sammen med emballasjen. Jeg finner det alltid lett å sette dette på øyelokkene med hjelp av fingertuppene. Imidlertid bruker jeg en flat concealer børste hvis jeg gjør et øye sminke utseende.

Du har to nyanser i dette spekteret: 01 Nude Beige og 02 Nude Rose. Salgsmannen i butikken foreslo meg å gå med skygge 2 da hun trodde dette ville utfylle min rettferdige hudtone. Begge farger så fantastiske, men jeg var spekulativ om dette produktet, så fikk jeg bare en. Skygge 1 er beige; Det er en sand som farge mens skygge 2 er en rosa farget primer.

Imidlertid liker jeg ikke å bruke dette bare som en øyeskygge da øyelokkene mine er litt misfarget og denne skyggen ser kalkig ut på øyelokkene mine. Som en øyeskygge kan dette ikke være egnet for indiske hudfarger. Men som en primer gjør det underverk. Formelen er pent kremaktig og buttery og jeg er glad det ikke er klebrig. Jeg er også glad fordi den ikke setter seg i krøllen, gjør ikke lokkene oljete.

Det glir lett på dekslene mine med fingertuppene. Det er blandbart og jeg finner det lett å blande med fingertuppene eller en svamp. Det er veldig pigmentert og gjør at huden din ser ut selv etter søknaden. Hvis det påføres øyelokkene før påføring av øyeskygge, endres ikke fargen på øyeskyggen. Faktisk forbedrer det fargen på øyeskyggen og gjør øyeskyggen din mer levende.

Noen ganger har jeg en tøff tid på å jobbe med øyenskygge som er mindre pigmenterte og har en lav oppeffekt. Og denne Essence Primer fikser alt som magi. Det forsterker skyggen av øyeskyggen og gjør det lenge. Selv om det er en 2 i 1 formel som fungerer som en øyenskygge og primer begge, bruker jeg dette bare for priming formål.

Pros av Essence 2 i 1 Øyenskygge og Primer 02 Naken Rose:

• Kremet tekstur. • Glider lett. • Lett å blande. • Ikke-klebrig formel. • Setter ikke seg i krøllen. • Meget pigmentert. • Forbedrer øyeskyggen. • Endrer ikke fargen på øyeskyggen. • Utvikler hudtonen. • Gjør øyeskyggen sist lenge. • Jeg elsker også emballasjen også. • Pris.

Cons of Essence 2 i 1 Øyenskygge og Primer 02 Naken Rose:

• Har ikke en applikator. • Ser litt kalkaktig ut som en øyeskygge.

IMBB Rating: 4.9/5 Ville jeg tilbakekjøp Essence 2 i 1 Øyenskygge og Primer 02 Naken Rose? Ja! Jeg vil gjerne kjøpe tilbake dette når jeg er ferdig med dette produktet. Faktisk, nå ser jeg den første nyansen "01 Nude Beige" også. Vil jeg anbefale Essence 2 i 1 Øyenskygge og Primer 02 Naken Rose? Ja! Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe denne. Jeg tror du burde få det snart, før det går tomt på lager. Denne er en absolutt stjele for prisen.

Essence # 53 Pop Eye Eyeshadow Essens 03 Irresistible Choco Cupcake 3D Øyenskygge Essence 15 Most Wanted Quattro Eyeshadow Essence Eyeshadow Palette - Alt om nakenhet Essens 78 Vanilje Milkshake Shimmer Effekt Mono Øyeskygge L'Oreal Color Riche La Palette Naken - Naken 02 KIKO # 02 Pearly Vintage Rose Ubegrenset Stylo Langvarig Lipstick Diana of London 01 Nude Rose Super Matte leppestift Burberry Lip Shaping Pencil Brick Red 05, Dusty Rose 02 Bourjois Cream Blush # 02 Sunn Glød

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: