Hudtype: Kombinasjon, fet og akne-utsatt Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner Hei peeps,

I dag vurderer jeg Essence The Velvets Eye Shadow i skyggen 04 You're The Greytest. Fortsett å lese for mer informasjon.

Produktbeskrivelse: Shimmer øyenskygge med fint perlepulver, glitrende eleganse, moderne nyanse, myk tekstur. Huden er glatt, langvarig silke, og fuktiggjør huden. Gjør huden din jevn og smidig. Den har pigmenterte farger for å absorbere overflødig olje og lage øyenskygge.

Pris: 149 PHP eller 200 INR ca.

Min erfaring med Essence Velvets Eye Shadow 04 Du er The Greytest:

emballasje: Øyenskyggen kommer i vanlig øyeskyggeemballasje. Det er en gjennomsiktig plastpanne med en etikett på basen som indikerer skyggenavnet, nummeret og andre detaljer om produktet. Det klare dekselet lukker sikkert og gir en hørbar klikklyd som gjør den egnet til å bære rundt. Det gjennomsiktige dekselet bidrar til å lete skyggen i sminkebrettet. Merkets tagline er trykt på det i enkle, svarte skrifttyper. Det kommer ikke med noen applikator, men dette er egentlig ikke en con for meg, da de små svampapplikatorene er ganske ubrukelige. Samlet sett er emballasjen ganske fin, og jeg har ingen klager om det.

Skygge: Skyggen "Du er greytest" er en myk, grå grå skygge. Øyeskyggen er blottet for noen form for glimmer eller glitter og det er helt matt. Fargen er subtil og ser ikke så dramatisk ut. Pigmenteringen av denne øyenskyggen er gjennomsnittlig. Det er vanskelig å bygge opp fargen på riktig måte, siden fargen blander seg med hudfarge og gir et stygg ash utseende. Det krever flere swipes å vise fargen riktig, men likevel farges fargen bort ved blanding.

Tekstur: Tekstur av denne øyenskyggen er myk og slags fløyelsaktig glatt som navnet antyder. Det føles ikke kalkaktig eller pulveraktig mens du søker. Det har litt nedfallsproblemer. Kvaliteten på produktet er anstendig for et apotek med et anstendig prislapp. Det smelter uanstrengt på øyelokkene og har ikke en tendens til å øke. Øyenskyggen er ikke vanntett og kan lett løsne når den kommer i kontakt med vann.

Livslengden på øyeskyggen er også lav og er rundt 3 timer på øyelokkene med en øye primer under. Derfor har denne skyggen skuffet meg.

Pros av Essence Velvets Eye Shadow 04 Du er The Greytest:

God emballasje. Myk grå nyanse. Non-skimrende. Ser matt ut. Super myk og jevn tekstur. Glider uanstrengt. Lett å blande. Perfekt til daglig bruk. Gjennomsnittlig pigmentert.

Nødeleggelser Velvets Eye Shadow 04 Du er The Greytest:

Ikke vanntett. Ikke langvarig. Vanskelig å bygge opp fargen. Pigmentering kunne ha vært bedre. Ser en måte også ashy og farge ikke vises riktig ved blanding.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence The Velvets Eye Shadow 04 Du er Greytest? Nei til begge deler.

Essens Velvets Eyeshadow Nesten Peachy Essence # 53 Pop Eye Eyeshadow Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Clear og Matt Oil Free Makeup Essence 16 Gå Glam Shimmer Effect Mono Eyeshadow Essence Eyeshadow Palette - Alt om nakenhet Essence 01 Copy Right Hold hele dagen langvarig creme øyenskygge Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara Makeup Revolution Du er ikke den beste, du er ikke den siste Ultra Velour Lip Cream Rimmel London Du er all min eneste leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: