VLCC Pedicure Manicure Hånd og fotpleie kit gjennomgang

Hei skjønnheter,

Først og fremst vil jeg takke alle dere flotte mennesker for å gi meg så hjertelig velkommen på IMBB. Dine hyggelige ord har oppfordret meg til å skrive mer. Min andre gjennomgang handler om et hånd- og fotpleieutstyr fra VLCC.

Pris:

Rs. 475 / -

Jeg snakket om dette settet, kjøpte det, jeg brukte det, da ble jeg kjedelig til å gjøre det selv; så jeg forsømte det. Jeg ble ferdig på en salong, jeg kom hjem misfornøyd og begynte å bruke den igjen. Jeg begynte å bli kjedelig igjen, men etter en katastrofal manikyrøkt på en lokal skjønnhetssalong, kom jeg til å gråte tilbake til kit igjen. Disse erfaringene har ført meg til å tro, "hvis du må få ting gjort riktig, må du bare gjøre det selv!" Nok. Nå, med den faktiske anmeldelsen. 😛

Kittet leveres med en rengjøringsmiddel, en skrubbe, en krem, en pakke (alle 50 g) og en kutiksyreolje (10 ml). Innpakningen av alle produktene er den samme og du må lese navnet for å identifisere det. Instruksjonene skrives ut på esken selv. Den komplette listen over ingredienser mangler; bare de viktigste ingrediensene er nevnt som ser imponerende ut.

Trinn 1: Pediglow hånd og fotrens:

Jeg begynner med å klemme litt rensemiddel inn i et lite badekar med varmt vann. Rengjøringen er orangish i farge og har konsistensen til en sjampo. Duften er ganske forfriskende. Det skummer ikke mye, og jeg ender med å bruke mer produkt. Mine hender og føtter føles forfriskende rent etter bløting.

Trinn 2: Myrra Cuticle Oil

De har nevnt trinn 2 som masserer kutikseloljen inn i kutiklene. De hevder at det er en kombinasjon av så mange oljer (men jeg tviler på at 😛) Jeg følger ikke dette trinnet fordi jeg ikke får poenget med å bruke olje og deretter skrubbing som er trinn 3. Uansett, jeg som flasken den kommer inn og den praktiske applikatoren. Jeg har begynt å bruke oljen selvstendig om natten, men det er ennå ikke å gi noen positive resultater. *venter*

Trinn 3: Pediglow hånd- og fotskrubb

Det er en vanlig valnøtt skrubbe, ikke noe ekstraordinært. Duften er lik rengjøringen, mild og forfriskende. Granulene er fine og fungerer effektivt når du fjerner død hud (eller i det minste får jeg følelsen av at den gjør det)

Trinn 4: Kakaosmør hånd og fotkrem

Dette er min favoritt produkt av partiet. Det er blek sitron gul i farge med akkurat den rette konsistensen. Den buttery myke tekstur gjør massasje dine egne hender og føtter morsomt.

* glad dans *

Trinn 5: Orange Anti-Tan Pack

Det er en tykk krem ​​som må påføres jevnt som en pakke. Det hevder å fjerne tan. Så langt har jeg ikke lagt merke til noen endring, og jeg forventer ikke engang at det skal gjøre noe spesielt.

Endelig ord:

Totalt sett er det et anstendig produkt, ikke noe ekstraordinært. Du kan ikke forvente mirakuløse resultater over natten. Det er ditt vedlikeholdssett som du kan bruke hver nå og da sammen med dine vanlige turer til salongen. Og ja, det vil vare lenge. Det er ingen nøyaktig måte å fortelle mengden igjen, men etter min vurdering skal settet være tilstrekkelig 10-12 manikyr-pedikyr-økter. Nå, for under 500 dollar, er det ikke dårlig i det hele tatt, er det?

Så, hva venter du på? Gå skjem deg bort selv! 😛 * negler *

VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream VLCC Snigdha Skin Whitening Face Mask VLCC Skin Stramming Night Cream VLCC Strawberry og Waterlily Peel-Off Mask VlCC Pediglow Pedicure Kit Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Manikyr og pedikyr hjemme No7 Perfect Pedicure Set Kiss Fransk Manicure Kit 10 trinn for en flott hjemme manikyr Bad og kroppsverk True Blue Spa 60 Second Manicure Hand Scrub Sally Hansen Fransk Manicure Pen Pure White Tips Mine 6 håndpleieprodukter til vinter Enliven daglig pleie Vitamin A og E Hånd og kropp Lotion Sally Hansen Salong Håndpleie Kropps butikken Wild Rose Caring Hand Wash Jovees Foot Care 2 i 1 Himalaya Foot Care Cream og TBS No More Rough Stuff Pimpsten Beste fotkrem tilgjengelig i India Bridal Makeup Kit med Lakme Products Brudekjoler med Lotus Herbals-produkter 10 beste ansiktssett tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: