Av Mirror Rendezvous

Vi er tilbake igjen med en Soft Summer Smokey Eye-opplæring, takket være IMBB. Dette er spesielt for de som liker sminke, men bare ikke klarer å perfeksjonere en definert øyefôr. Den myke, røykaktige utseendet er på vogue, og alt som trengs, er å blande din beste venn!

Smokey Eye Look er overalt, fra redaksjonelt utseende slitt av Kareena Kapoor til festen ser og også brude som den som er sportet av kjendis Kim Kardashian. Det er en teknikk der blanding er nøkkelen. Det etterligner tekstur av røyk der den er tett ved kilden og tynner ut på avstand. Det er vanligvis gjort i farger av svart, grå, brun, grønn og blå.

Her tar vi en titt på en sommer-smokey eye look. Sommeren er den tiden da alle fargene er levende mot den lyse blå himmelen. Så omfavn disse farger! En oransje øyenskygge (sommertone) med en brun liner (myk smokey følelse) og en blå Kajal (pop i farge) for dette utseendet.

Opplæringen:

Trinn 1

Prep og bløt øyelokkene med øyekrem, øyeprimer og sett det med en matt skygge nærmest hudtonen din. Her bruker vi en stor blandebørste for å oppnå en myk finish. (Hvis du foretrekker en sterkere look, bruk hvit base på lokket og brun base nær lash linjen)

Steg 2

Påfør en matt oransje øyenskygge fra lash linjen for å krølles. Husk å blande med vindusviskerbevegelser med mindre produkt når du kommer nærmere kransen. Ta en glitterkremskygge og bruk i det indre hjørnet av øyet og like under pannebenet.

Trinn 3

Ta en krembasert brun liner og legg så nær lashlinjen som mulig, og tyk linjen når du når de ytre hjørnene. (Ikke bekymre deg for at det er for rett)

Trinn 4

Nå med en spiss pensel som har brune øyenskygge blanding blande blanding!

Trinn 5

Nå kommer den morsomme popen av farge, ta den blå kajalen som du har, men sjenert å bruke, det er sommer og slippe løs din morsomme side! Linj vannlinjen med den og bland med en blå skygge like under. Dette lyser ikke bare på Kajal, men det sikrer også at den blir stående.

Trinn 6

Krølvisker og bruk sjenerøse strøk av mascara både på øvre visker og nedre visker

Trinn 7

Fyll i øyenbrynene dine, og du er god til å gå. Husk å ha en lett hånd, blend til slutten og eksperimentere med morsomme farger.

Produkter som brukes:

1. Sephora makeup academy kit 2. Øye lash curler 3. Maybelline Falsies Mascara

Om Makeup Artist:

Den største tingen om sminke er den illusjonen den kan skape. Kunsten å blande illusjonen og den naturlige skjønnheten er Sonas styrke. Når det kommer til brude, legger hun stor vekt på komplett utseende, sminke, frisyre og dressing som helhet. Dermed gir bruden sin fullstendige drømmesyn. For hver dag til din store dag sminke og frisyre behov, kontakt "Mirrorrendezvous" med MUA Sona. For mer informasjon se hennes hjemmeside på mirrorrendezvous.doodlekit.com og liker hennes side på Facebook - www.facebook.com/mirrorrendezvous

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: