Hudtype: Kombinasjon

Hei folkens,

I dette innlegget vurderer jeg en annen arkmaske fra merkevaren It's Skin. I det siste har jeg holdt min hudpleie rutine enkel med hyppige arkmasker og grunnleggende CTM. For å vite mer om dette produktet og hvordan det gikk for meg, fortsett å lese.

Pris: 100 INR for 20 ml. Produktbeskrivelse: Pute-papirmagasinet inneholder næring fra ferske og naturlige ingredienser, og gir sin egen næring til huden, så vel som å løse hudproblemer. Fresh Mask Aloe gir ny fuktighet og beroligende effekt til sensitiv hud. Slik bruker du: Etter å ha vasket ansiktet, bruk toner for å forberede neste trinn av hudpleie. Åpne posen, ta ut masken og legg det jevnt på ansiktet, unntatt huden rundt øynene og munnen. Fjern arket etter 15-20 minutter, og forsiktig klapp for bedre absorpsjon.

ingredienser:

Min erfaring med det er hud aloe fuktighet og beroligende maske ark:

Denne arkmasken kommer i en liten veske med en pen aloe leaf design over den. Nesten alt på arkmasken er skrevet på koreansk. Den har en engelsk etikett på baksiden med informasjon som ingredienser, bruksveiledning, pris osv. Innsiden er foret med aluminium som bevarer essensen av arkmasken. Den lille størrelsen på posen gjør den ideell for reiser. I tillegg til den engelske etiketten har den også illustrasjoner på baksiden om aloe og materialet på arkmassen. Hver variant har en karakteristisk farge på posen; for aloe ble et pastellgrønt bånd trykt på bunnen av posen.

Den faktiske arkmasken føles som en vanlig; Det er ikke mye forskjellig fra andre arkmaskere av forskjellige merker innenfor samme rekkevidde. Størrelsen på masken er verken for stor eller for liten, og passer til de fleste ansiktstyper.

Dessuten går det ikke bort. Posen har mye ekstra essens som kan brukes på andre deler av kroppen. Essensen har en liten duft til den som går bort etter en tid. Jeg føler at alle skal ha en aloe-arkmaske som det er en all-rounder ingrediens. Det fukter ikke bare huden, men gir også mye fuktighet. Den passer til alle hudtyper og vil fungere som en flott pick-up for huden før noen hendelser som ekteskap og fester.

Kommer til bruk av denne arkmasken, brukte jeg denne rett før en dagsfest. Unødvendig å si, jeg trengte ikke mye sminke da huden min glødde fra innsiden. Denne masken plumped opp i ansiktet mitt og tok seg av puffiness. Effektene av denne arkmasken varer i rundt to dager, hvoretter jeg fortsatte med min omfattende hudpleierutine. Det hydrerte huden min godt og fikk det til å virke mindre utmattet. Totalt var jeg veldig fornøyd med denne masken.

Fordeler med det er hud aloe fuktighet og beroligende maske ark:

• Passer godt på huden • Konkurrerer godt med andre merker innen samme område • Gir flere varianter enn andre koreanske merker tilgjengelig i India • Får ikke huden min oljeaktig • Gir rikelig fuktighet og fuktighet i huden

Ulemper med det er hud aloe fuktighet og beroligende maske ark:

• Inneholder tilsatt duft

IMBB Rating: 4,5 / 5, som jeg ikke liker det faktum at det har tilsatt duft. Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale det er hud aloe fuktighet og beroligende maske ark? Ja til begge deler. Jeg tror dette er en god, grunnleggende arkmaske som burde være i alles stash. Det passer til min kombinasjon hud godt i dette fuktige og varme været.

Det er Skin Collagen Nutrition Cream Det er Hud Hyaluronsyre Fukt Serum Det er Skin Strawberry Macaron Lip Balm Naturrepublikken beroligende og fuktig Aloe Vera 92% beroligende gel Purederm Skin Soothing Moisture Mask Aloe Lubriderm Daily Moisture Lotion Shea + Calming Lavendel Jasmine Skin Food Everyday Lentil Facial Mask Sheet SNP Animal Tiger Wrinkle Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Skin Purifying Seaweeds Mask Sheet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: