Hei alle sammen,

Hvordan går det med alle? Jeg kan ikke fortelle deg hvor super glad jeg er. Jeg ble plassert i MU Sigma. Jeg skal nå skifte til Bangalore om et år. Jeg er så ekstatisk. Jeg kan ikke fortelle dere. Bangalore er min drøm by. Så nå, siden plasseringene er over, kan jeg skrive igjen. La oss finne ut noen måter som kan gjøre at leppene dine vises fyldigere eller større på ett minutt eller mindre.

Skrubbe dem

Tørre, skumle lepper reflekterer mindre lys og opptrer dermed mindre og kjedelig. Skrub dem forsiktig med tannbørsten for å fjerne tørr og død hud. Dette forbedrer også blodsirkulasjonen, gir rosa og rosere lepper. Også dette trinnet er et must for matte leppestifter, da slike leppestifter har en tendens til å øke tørrheten i leppene.

Hold dem myty

Hvis du ikke er opptatt av kjemiske fyllstoffer og injeksjoner (som virkelig er opptatt av dem!), Så søk leppeprodukter som skryter mynte som en av deres aktive ingredienser. Mint er ikke bare en poutforsterker, men det øker også blodstrømmen, dermed rosier og fyldigere lepper.

Naken fyllstoff

Klargjøre et lerret for leppene dine er et must før du applicerer fine pigmenterte leppestifter. Fyll leppene dine med en naken lip-blyant for å lage et perfekt lerret. Dette fyller ut linjene og hullene og skjuler ufullkommenhetene. Dette gir også et større område for å fylle leppene med leppestiftet.

Kontur

Bruk en mørk farge for å lage en fake skygge utenfor bunnen av leppen din. Det kan gjøre bunnleppen ser større ut. Med et bronzer eller mørkere nøytralt pulver, lys nyanse under underleppen for å gi øyeblikkelig volum.

Linje utenfor leppe linjen

Et annet triks for større lepper er å strekke seg utenfor leppene med en leppeforing. Trikset for å gjøre dette er å gjøre det noensinne så subtilt at det ikke engang er tydelig. Kunstneren på MAC har prøvd dette på leppene mine ved flere anledninger, og jeg kan forsikre deg om at leppene dine vil se plumper ut.

Ikke gå for mørkere nyanser

Tingen om mørkere nyanser er at de er vanskeligere å søke og litt vanskelig å trekke av. Videre gjør de leppene dine til å bli flate i stedet for å gjøre dem mer fulle. Så hvis du vil få dem til å virke fyldigere, hold deg borte fra mørke nyanser, men gå bare for de lyse nyanser som faktisk passer deg. For eksempel, lyse farger går ikke bra med min hudtone, så det er ikke et alternativ for meg å holde seg borte fra mørke fargetoner.

notiser

De rosa, glatte leppene vi ble trukket til som tenåringer, gir de plumpere lepper. Hvis du ser på videoopplæringsprogrammer om hvordan du forfalske klumpete lepper, er det første som nevnes å dabme litt glimmer på underleppen. Dette har en tendens til å tegne lyset på den midterste delen av underleppen og skaper en fake skygge på ytre delen av underleppen og derved fakse klumpete lepper. Dette er akkurat hva glossene gjør. Så neste gang, dab litt glans på leppene dine hvis du vil ha klumpete lepper.

Fokuser på cupidens bue

Når du bruker din høyttaler, ikke glem å dab litt på cupidens bue. Dette er den lille dukkert i midten av leppene dine. Fremheve denne funksjonen er av største betydning og kan ta sminke spillet til et helt nytt nivå. Det vil også la lyset falle på det og vil gjøre leppene ser klumpete og vakre.

Istermassasje

En massasje med isbiter er ufarlig, naturlig og vil gi mer farge og volum til leppene dine. Gni hver sirkulær kant med en isterning, så musklene vil slappe av og blodet strømmer raskere. Dette vil gjøre leppene dine naturlig og røde og fyldigere.

Hvis du har egne tips, vennligst del. Jeg vil gjerne høre dem.

9 måter å style dine antrekk hvis du har tøffe kalver Lakme 9 til 5 leppestift - Saffron sladder 10 måter å gjøre forholdet ditt 10 måter å lage øyenvipper 5 ganger lengre og tykkere 11 måter å lage neglelakk lenger på negler 10 måter å fjerne Sun Tan under 30 minutter eller mindre L'Oreal Keratin Glatt 72h 1 Minute Perfekt Mask L'Oreal Elvive Total Repair 5 Instant Miracle 1 Minute Mask Tips å se pent på 5 minutter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: