Håret ditt snakker volumer om personligheten din, så å ha en frisyre som du kan bære med selvsikkerhet er en utfordring og nødvendighet. Men lokket av sider med blanke magasiner, fristet av tilbud på ikke-så gode salonger og å være ofre for uerfarne frisør, får vi ofte hårklipp som ikke passer oss. Resultatet: spørsmål og dødsfall! Så før du kan overvinne den dårlige frisyren, følg disse tipsene for å få fred med det du har. Også et ord med forsiktighet: Velg aldri en salong for de lave prisene den tilbyr. Finn en frisør som vet hva som fungerer for ansiktet ditt, yrke og alder.

1. Kjøp profesjonelle produkter:

Ikke eksperimenter mye på håret ditt, siden en dårlig hårkutt fremhever eventuelle feil du måtte ha. Tørrhet eller dullhet vil virke uttalt, så ta ekspertråd og finn produkter fra faglige områder som ville fungere underverk på hårtype.

2. Besøk din salong regelmessig:

Hyppige besøk på salongen vil ikke gjøre håret ditt vokse lenger, men ja, månedlige kontroller av frisøren din kan avsløre eventuelle endringer du kan gjøre i håret ditt. Også, en velvære øye er alltid velkommen til å vise TLC til dine tresses.

3. Finn en frisyre:

Etter hvert som håret ditt vokser ut, til det er klart for ditt neste trekk, prøv å binde det. En venn av meg hadde hakkete lag som ikke så bra på henne, og hun flettet det til hun vokste ut lagene. Trikset er å binde opp håret ditt slik at hårklippet ikke skiller seg ut.

4. Hårforlengelser til din redning:

Spille med forskjellige lengder og teksturer vil sørge for at du ikke trenger å kjøre tilbake til stylisten din for en annen frisyre. Eksperimenter med høydepunkter og utvidelser, du kan egentlig ikke ha bedre tid til å prøve nye utseende!

5. omfavner dine dårlige hårdager:

Ja, og det også med nåde. Det er bundet til å være dager, når man ser på speilet, virker det for skremmende en oppgave, men husk at det bare er håret ditt. Til slutt vil de gjenvinne sin naturlige lengde og form.

6. Kosttilskudd påskynder prosessen:

Vårt hår vokser i sitt eget søte tempo, men ytterligere næringsstoffer fremskynder ofte lengden av strengene. Biotin kosttilskudd er bevist å fremme hårvekst raskt, så daglige kosttilskudd kan holde nøkkelen til å vokse ut en dårlig hårklipp. Ta også inn vitaminer og mineraler i kostholdet ditt for bedre hårhelse.

7 Skilt du trenger en hårklipp ASAP! 10 ting som ingen forteller deg om hårklipp 9 spørsmål for å spørre frisøren før du har et hårklipp Beste frisyrer for runde ansikter Hår stil - 8 fantastiske grunner til å få et kort hår klippe Beste hårklipp for Square Face Velaterapia - Crazy brasiliansk teknikk for å takle splittede ender uten hårklipp! Layered frisyrer for rett hår Bildekilde - 1,2,3

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: