Hei alle! I dag skal jeg vise dere alle, hvordan å lage ansiktstønner ut av lakris. Jeg er besatt over denne ingrediensen mye i disse dager, fordi det er veldig gunstig for hudens helse og jeg handler alt om det livet. Jeg elsker å eksperimentere med disse DIYene, og det er så gøy å skape produkter som fungerer. Uansett, la oss komme i gang med DIY allerede!

ingredienser:

1. Lakrispulver. 2. Sitronsaft. 3. Rose vann. 4. Nødvendig olje etter eget valg (valgfritt)

Metode:

1. Sikt lakrispulveret for å sikre at det ikke er klumper i pulveret.

2. Legg deretter væskene en etter en. Pass på at du blander det helt fint slik at pulveret er godt innarbeidet, og det er ikke nye klumper som dannes.

3. Til slutt legg til 2-3 dråper essensiell olje og bland det godt. 4. La det hvile i noen tid. Du ser at overdreven pulver vil slå seg ned på bunnen av fartøyet.

5. Stram det igjen, denne gangen med en fin klut, slik at du bare får væske denne gangen og ingen av lakrispulveret.

6. Overfør denne flytende toneren til en sprayflaske og bruk den som vanlig toner.

Merk:

1. Du kan bruke noen essensiell olje eller ingen av det. Det er din ta. Du kan til og med legge til 2 eller flere essensielle oljer til toneren. Bare husk mengden. Ikke legg til mer enn en dråpe hver hvis du planlegger å bruke mer enn 2 oljer. 2. Hold toneren i kjøleskap slik at den forblir frisk. Du vil føle deg bra når du bruker toneren etter en lang dag på jobb eller skole hvis toneren har kjølt litt.

Fordeler:

1. Lakkris er kjent for hudens lette egenskaper. Så bruk denne ansiktspakken når du vil fjerne brunfarge fra ansiktet ditt umiddelbart og naturlig. Det bidrar til å berolige huden din etter en lang og anstrengende dag. Det vil bidra til å fukte huden din og også hydrere den. Det fungerer som en naturlig solkrem og vil beskytte huden mot solskader. Siden det også er lastet med antioksidanter, vil det beskytte huden mot å reagere på frie radikaler. Det vil bidra til å fade bort flekker og blemishes med vanlig bruk. Siden det er kult i naturen, vil det hjelpe med irritasjon og betennelse på huden din. Det hjelper også med hudsykdommer også.

2. Å være en utmerket kilde til vitamin C, kan sitron gjøre underverk for huden din ved å behandle flekker, mørke flekker, akne, etc. Vanlig bruk av sitron lyser huden. Det fjerner døde celler. Reduserer arr. Sitron er en flott toner. Sitron er vanligvis kjent for å rense kroppen vår, men den kan også brukes på ansikt og kropp. Det vil bryte ned smuss, sminke og andre ubehagelige ting fra huden din og gi deg en ren base. Det bidrar også til å bekjempe akne og fjerne hudormer. Sitron bidrar også til å forbedre hudens hud og det reduserer brunfarge også.

3. Rosewater er en naturlig toner. Det hjelper slappe av huden og opprettholder også sin pH-verdi. Det bekjemper akne og reduserer forekomsten av arr og blemishes. Det hydrater huden og det har også noen anti-aging egenskaper også. Også, rosewater vil hjelpe roe ned betennelse og irritasjon på huden din og hjelpe med rødhet. Det er et flott rengjøringsmiddel for huden din og lukter veldig fint. Det vil legge fuktighet i ansiktet og hjelpe ansiktet ditt å se yngre ut når det brukes jevnlig. Det er en astringent av naturen og vil bidra til å rengjøre porene. Det er anti-bakteriell i naturen.

DIY - Hjemmelaget Facial Toner for vakker hud Letteste hjemmelaget ansikts toner for sommere Hjemmelaget Facial for Crystal Glowing Skin 13 enkle måter å bli naturlig vakker Topp 15 Hjemmelagde Face Toner Oppskrifter Hjemmelaget Herbal Tonic for sunn og vakker hud DIY Brightening Rose og Kaolin Clay Face og Body Pack

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: