Jeg har nylig hentet et par "Master Lab" varianter av arkmaskere fra Tony Moly. Jeg har tidligere prøvd Master Lab Snail-masken, og jeg elsket absolutt det. La oss se hvordan denne Master Lab Intensive Brightening Vitamin C Brightening Sheet Mask gikk.

Produktbeskrivelse: Hudvennlig maskepakke med gode effekter. Hoved effekt - lysende effekt. Skin fit sheet. Vann essens. Meget absorberende. Pris: 150 INR ca.

Min erfaring med Tony Moly Master Lab Intensive Brightening Vitamin C Brightening Sheet Mask:

Etter min gode erfaring med sneglemasken fra samme utvalg, ventet jeg på å prøve vitamin C-masken. Denne masken kommer i en matt emballasje med bestemmelsen om å rive masken på bunnen. Dette var definitivt nyttig for å ta ut overskytende serum i pakken med letthet.

Ved åpning av pakken kunne jeg se at arkmasken var våt med serumet, men da masken ble sluppet, drukket ikke serumet. Den hadde en veldig kunstig sitronlignende lukt som kunne sies som ligner på et sitronsukkert. Lukten var virkelig overveldende, og det varer lenge, selv etter at masken ble brukt. Det vil være en ekte plage hvis du har en sensitiv nese.

Maskens materiale var bomull, men veldig tynt. Masken var veldig tilbøyelig til å rive hvis du skal håndtere det feil når du åpner den. Hvis masken er fullstendig gjennomvåt med serum, har det ofte en tendens til å stikke og glide, og blir vanskelig å fjerne. Det gjelder for alle arkmaskere faktisk.

Passformen til masken var perfekt. Jeg behøvde ikke gjøre for mange justeringer. Det henger godt på huden, og det var ingen drypping av serumet. Etter 20 minutter fjernet jeg masken og klappet det gjenværende serum på ansiktet mitt. Det var ikke mye serum igjen i posen. Etter at serumet ble absorbert, følte huden ikke tung eller klebrig. Serumet tørket til en matt overflate på huden. Det kan hende du må følge det med en fuktighetskrem når du bruker den om natten. Det hadde fuktet huden min godt, og huden var myk og smidig. Det ga også den synlige lysstyrken du ser med alle arkmaskene, men denne masken hevdet å gi intensiv lysstyrke, og det ga ikke så mye av en glød som sneglemasken hadde gitt meg. Selvfølgelig er det alt avhengig av ulike faktorer, men den generelle effekten av denne lysermasken var mindre enn skaderomsorgen sneglemasken fra samme merkevare.

Dette var som alle andre masker i markedet, men med bedre passform, bedre kvalitet og bedre serum. Hvis jeg hadde brukt dette før sneglmaske, ville jeg definitivt ha gitt dette en 5/5 vurdering, men når du sammenligner de to, fortjener dette litt mindre vurdering.

Fordeler med Tony Moly Master Lab Intensive Brightening Vitamin C Brightening Sheet Mask:

 • Gir god hydrering til huden.
 • Hud føles myk og glatt.
 • Gir mild glød til ansiktet.
 • Serum er ikke klissete.
 • Hud føles ikke klebrig etter bruk, føler ikke behov for å vaske av.
 • Maskens materiale var tynt, og det føltes nesten ikke som om jeg hadde en arkmaske på ansiktet mitt.
 • Passformen var perfekt, og den klarte godt i henhold til beskrivelsen.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Følet seg ikke tungt på huden.

Cons av Tony Moly Master Lab Intensive Brightening Vitamin C Brightening Sheet Mask:

 • Det var ikke mye essens igjen.
 • Ingen intensiv lysende effekt i forhold til sneglemasken.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Tony Moly Master Lab Intensive Brightening Vitamin C Brightening Sheet Mask? Ja, jeg anbefaler. Jeg har lyst til å prøve ut alle de andre varianter fra dette området.

Tony Moly Jeg er Real Pore Care Red Wine Mask Sheet Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask Tony Moly Jeg er Real Skin Purifying Seaweeds Mask Sheet Tony Moly Jeg er Real Vitality Broccoli Mask Sheet Tony Moly Master Lab Intensive Damage Care Snail Mucin Mask The Face Shop Løsningen Brightening Face Mask Innisfree Vita C Hudklinikkmaske Korres Wild Rose Vitamin C Petal Peel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: