Hårtype: Tykk, bølgete, frizzy

Hei alle sammen,

Jeg prøver å bytte til produkter som ikke er for tunge på kjemikalier. Da jeg kom over L'oréal Paris Botanicals Fresh-serien, måtte jeg plukke opp sjampoen for å se om det virker på mitt tykke, uhåndterlige hår.

Pris og antall: 9 euro for 400 ml. Produktbeskrivelse: L'Oréal Paris Botanisk Frisk Pleie Camelina Glatt Ritual Sjampo er egnet for krusete hår, vanskelig å glatte, ukuelig. Camelin olje-basert utjevning forberedelse med disiplinære egenskaper, kokosnøtt og soyaoljer å intensere næring og disiplin ukuelige låser. Silikonfri, parabenfri, fargestofffri.

Min erfaring med L'Oreal Botanicals Camelina Glatt Ritual Shampoo:

Sjampoen kommer i en brun plastflaske med en svart pumpe. Flasken er ikke helt ugjennomsiktig, slik at du kan se mengden av produktet inni. Pumpen har en låsemekanisme, så ingen uønsket spill. Selv om flasken selv er litt voluminøs og ikke reisevennlig, elsker jeg fremdeles emballasjen.

Sjampoen er hvit i farge med en konsistens som er litt rennende. Den har en veldig behagelig duft. Jeg trenger to pumper av produktet for å fullstendig vaske ut olje som jeg kanskje har brukt. Sjampoen lammer godt.

Post håret vaske, håret og hodebunnen føles ren. Sjampoen tørker ikke ut mitt allerede tørre hår, men det hydrerer ikke håret mitt heller. Jeg trenger fortsatt en dyp fuktighetsgivende balsam og hårserum for å takle frizz og temme håret mitt. Det legger til skinne og veier ikke håret mitt. Jeg kan ikke si om det legger til noen hopp i mitt allerede voluminøse hår! Det gjør hodebunnen litt oljeaktig neste dag, så det kan ikke passe kvinner med fet hodebunn. Jeg har også lagt merke til at sjampoen en eller annen måte har en tendens til å rette mitt bølgete hår litt.

Pros av L'Oreal Botanicals Camelina Glatt Ritual Sjampo:

 • Glatter håret.
 • Fri fra parabener, fargestoffer og silikoner.
 • Renser håret godt
 • Legger til glans til håret.
 • Veier ikke håret ned.
 • Låsemekanisme på pumpen.
 • Ikke irriterer hodebunnen.

Ulemper med L'Oreal Botanicals Camelina Glatt Ritual Shampoo:

 • Dyrt.
 • Tamper ikke frizz.
 • Inneholder SLS.
 • Fungerer ikke på tørt hår.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Botanicals Camelina Glatt Ritual Shampoo? Denne sjampoen kan virke bra for normalt hår, men kvinner med tykt, tørt hår kan definitivt finne et bedre alternativ til denne prisen. Jeg ville ikke tilbakekjøpe denne sjampoen.

L'Oreal Botanicals Korianderstyrke Cure Shampoo L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Safflower Rich Infusion Shampoo L'Oréal Botanicals Korianderstyrke Cure Conditioning Balm L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Koriander Strength Source Strength Potion Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo Garnier Ultra Doux Den fantastiske sjampoen Tresemme Keratin Glatt Sjampo og Conditioner Ouai Glatt sjampo Urte Essenser Touchably Glatt Sjampo Moroccanoil Smoothing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: