Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om noen naturlige og effektive hjemmemedisiner for krusete hår. Frizzy hår er et svært vanlig problem som de fleste av oss møter nå og da. Uansett hvilken hårtype du er, er myk, silkeaktig, rett eller tett krøllete eller saftig bølgete - det er bare naturlig at det blir dager hvor håret ditt vil bli ekstremt frizzy. Friset hår er et tegn på tørt og dehydrert hår. Nå kan dette skyldes miljøforhold, som for eksempel svært lave fuktighetsnivåer i luften, overdreven luftforurensning, høy fuktighet, høye temperaturer osv. På den annen side kan det være et resultat av dine kosttilskudd og livsstilsinnstillinger.

Fordi krusete hår er så vanlig og irriterende forekomst, er det nyttig å ta en titt på noen helt naturlige og effektive tips og hjemmemedisiner som kan hjelpe deg med å gjenopprette dine myke og silkeaktige tresses.

1. Den gode gamle kokosnøttoljen:Kokosolje er det ultimate svaret på enhver skjønnhet, hudpleie og hårpleie. Hvis du har frizzy hair eller flyaways, kan du være trygg på at en liten bit kokosolje kommer til å fungere mye av sin magi! Du kan enten massere håret og hodebunnen i varm kokosnøttolje og skyll den av etter en time, eller du kan bruke noen dråper kaldpresset, jomfru, organisk kokosnøttolje gjennom enden av håret ditt etter at du har vasket det. Dette vil bidra til å gjenopprette den tapte fuktigheten i håret og vil hjelpe til med å tømme det og ta tilbake mykheten og skinne til tressene dine.

2. Banan og honning hår maske: Banan og honning er begge ekstremt fuktighetsgivende ingredienser, og sammen arbeider de underverk for tørt og krusete hår. Du kan moske opp en banan slik at den danner en fin masse. I en bolle, legg litt honning til banan. Du kan også legge til noen dråper kokosnøttolje, olivenolje eller mandelolje til denne blandingen. Påfør dette på håret som en maske og skyll den av med sjampo og balsam etter 30-40 minutter.

3. Øl skyll: Øl er kjent for sine magiske effekter på krusete hår i lang tid nå. Åpne en ølkanne og hell den ut i en stor bolle. La den stå åpen i noen timer til øl går flatt. Shampoo håret ditt i dusjen som vanlig, og bruk denne flate øyen etterpå i stedet for å bruke en balsam. Tillat det å suge i håret ditt i et par minutter og skyll det av med kaldt vann. Du vil oppdage at håret ditt føles utrolig mykt, silkeaktig og skinnende etterpå.

4. Egg og kokosmelkmaske: Sprekk åpne et egg i en bolle. Tilsett litt kokosmelk til rå egg. Påfør dette på håret ditt som en maske. La det sitte i 45 minutter før det vaskes med sjampo og balsam.

5. Sov på puter i sateng eller silke: Dekk de bomullsdynene hvis du lider av tørt og krøllete hår. Sove på en myk og silkeaktig putevar vil gjenopprette glattheten og skinne i håret ditt og forhindre at det blir fritt og uhåndterbart.

6. Unngå å bruke varmt vann for å vaske håret: Dette er en feil som de fleste av oss pleier å gjøre ganske ofte. Mens det er veldig fristende å stå under en varm dusj, spesielt i vintermånedene, er dette den viktigste skyldige for tørt og krusete hår. Bruk alltid kaldt eller lunkent vann for å vaske håret. Pass på at din siste skylle før du går ut av dusjen er med kaldt vann. Dette vil bidra til å gjenopprette glans og mykhet til håret ditt.

Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies Best Hair Serums For Frizzy Hair

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020