Lush Lip Service Lip Balm Review

Av Priyam Goyal

Hei alle sammen,

Sprukne og utjevne lepper har vært den ultimate veien til hver dame venn av meg (menn også - selv om de ikke bryr seg om det). Som de fleste damer her ute, har jeg prøvd ut mange leppebalmer, men løsningen på leppeproblemer kom i en liten blikkpotte fra Lush.

ingredienser:

Frodig lipservice er laget av naturlige og økologiske ingredienser. Den inneholder fair trade shea smør, aprikoskjerneolje, glyserin, kakaosmør, bivoks, organisk ekstra virginolivenolje, mandarinolje, smak, limonene og linalool. Fraværet av parabener gjør det til min favoritt.

Pris:

Rs. 630 for 8 gm.

Produktkrav:

Lush hevder at "lip service" har vært deres opprinnelige supermykner og har vært deres bestselger i mer enn et tiår. Det er en rik blanding av oljer og butter kjærtegner og beroliger, mens mandarin og mandarin gir det en delikat zing.

Min erfaring med Lush Lip Service Lip Balm:

Lush Lip Service er den ultimate løsningen på leppeproblemer. Jeg har veldig tørre lepper, og de blir enda mer plagsomme om vinteren. Lush Lip Service fukter leppen og gjør den veldig myk og smidig. Shea smør i balsam gjør det veldig fuktighetsgivende. Det lindrer ekstremt tørre og sprukne lepper og forhindrer det i å peeling. Den lekemakten i leppebalsammen er veldig god og trenger ikke å bli stadig brukt igjen. Jeg bruker vanligvis det en halv time før du bruker leppestift. Dette gjør leppene primet og klar for sminke.

Den beste delen om leppebalmen er at den ikke har sterk eller dvelende duft og smak. Jeg hater personlig sterke luktende leppeprodukter. Denne har en veldig svak lukt av mandarin. Produktet har ingen spesiell smak, bare en tinge av mandarin. Leppebalmen er ikke tonet, noe som fungerer bra for meg. Det er en uten fryns, enkel og veldig effektiv leppebalsam.

Leppebalmen kommer i en liten, lett å bære tinnpotter med en skruehett. Fancy emballasje har aldri vært Lush's forte, og emballasjen til leppeservice er ikke veldig praktisk. Skruenhetten er litt vanskelig å håndtere, og hvis kappen ikke skiftes ordentlig, blir det vanskelig å gjenåpne skålen. Også, jeg skulle ønske denne balsam kom i en pinne form som jeg ikke liker scooping produktene ut med fingrene hver gang.

En annen flip side av leppebalmen er at den størkner veldig raskt. Du må holde det på et varmt sted for å smelte det. Det blir svært vanskelig å bruke når det har størknet. Balsam blir smeltet når den holdes i lommen, og siden jeg vanligvis bærer den rundt med meg i lommen, er det ikke mye av et problem med meg. Jeg plasserer det noen ganger også i solen i noen minutter for å få det til å smelte. Jeg vet at dette kan være litt av et problem, men resultatene fra å bruke denne leppebalmen er for gode.

Frodig leppebalsam er et multifunksjonsprodukt og kan brukes til å myke tær, kniplinger, albuer og hæler.

Fordeler med Lush Lip Service Lip Balm:

  • Fukt og lindrer veldig tørre og sprukne lepper.
  • Trenger ikke å bli brukt på nytt hele tiden.
  • Veldig mild mandarin duft.
  • Ingen sterk smak.
  • Veldig effektiv for sprukne, tørre og hakkede lepper.
  • Kan brukes til å berolige tær, albuer, negler og hæl.
  • Naturlige ingredienser.

Cons av Lush Lip Service Lip Balm:

  • Stivner i lav temperatur.
  • Ubeleilig emballasje.
  • Dyrt.

Vil jeg anbefale Lush Lip Service Lip Balm?

Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til alle som står overfor alvorlige tørre, hakkede eller sprukne lepper. Selv om det ikke er tonet og ikke kommer i forskjellige smaker, heler det virkelig leppene og gjør det mykt og smidig. Jeg er halvveis gjennom min andre pott og vil definitivt kjøpe den igjen.

Frodig Honey Trap Lip Balm Frodig Ingen av bivoksens balsam Frodig BubbleGum Lip Scrub Lush Snow Fairy Lip Tint Lag din egen frodige vanilje og sjokoladesukker Lip Scrub - DIY Mikyajy MINX Lip Service Ultra Matte leppestift Lakme 9 til 5 Lip Color - Pink Bureau Lakme Absolute Matte Lip Color-Lip Lush Nivea Soft Rose Lip Balm Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig rød Body Shop Honeymania Lip Balm Khadi Herbal Lip Balm - Lychee Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: