Essence Lip Liner - Femme Fatale Review

Hei kjære damer! Hvordan har alle det?

Dagens gjennomgang er på en leppeforing fra Essence. Jeg er hekta på dette merket. Det er perfekt for college-jenter som meg fordi det leverer kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Det brenner ikke et hull i lommeboken, og det er også grusomt. La oss gå videre med anmeldelsen og se hvordan det virket.

Pris:

INR 129.

Holdbarhet:

3 år.

Produktbeskrivelse:

Lippefargens farge sikrer klare konturer og vakre, formede lepper. En praktisk effekt: lipliner er flekkfast og spesielt langvarig.

ingredienser:

Hydrogenert kokosnøttolje, hydrogenerte palmekjerneglyserider, glimmer, cera-mikrokrystallin (mikrokrystallinsk voks), hydrogenerte palmglyserider, myristylmyristat, rhus succedanea fruktvoks, behenylalkohol, hydrogenerte kokosglyserider, cetylpalmitat, carnauba (copernicia cerifera) voks, hydrogenert ricinus olje, sorbitanpalmitat, stearalkoniumhectorit, propylenkarbonat, tokoferol, lecitin, ascorbylpalmitat, glycerylstearat, glyceryloleat, sitronsyre, kan inneholde: ci 15850 (rød 6 lake / rød 7 lake), ci 77491, ci 77492, ci 77499 (jernoksyder), ci 77742 (manganfiolett), ci 77891 (titandioxid).

emballasje:

Det er en trepennelappliner som trenger sliping. Fargen på kroppen er den samme som skyggen av leppeforingen. Pennen har en grå plasthett som blir sikret ganske bra.

Min erfaring med Essence Lip Liner - Femme Fatale:

Femme Fatale er et fransk ord og bokstavelig oversettelse er dødelig kvinne. Kvinner som er forførende og attraktiv, men likevel smart, litt ond og mystisk, er femme fatale og denne fargen er sann femme fatale farge. Det er en levende og lyse rød og svært forskjellig fra Red Bush fra dette merket. Den har blå undertoner som gjør at tennene mine vises hvitere (ekstra bonus). Det er en dristig leppefarge, så definitivt ikke for uformelle og avslappede dager. Den har en kremaktig tekstur. Spissen bryter lett på grunn av det, men det glir jevnt på leppene uten å rive seg.

Hvis du har chapped / flaky lepper, foreslår jeg at du skrubber leppene dine før du bruker denne liner. Pigmenteringen er himmelsk. Den har matt finish. Oppholdsstyrken er god. Det vil ikke overleve et tungt måltid, men uten å spise eller drikke, forblir det for godt 5 timer.

Pros av Essence Lip Liner - Femme Fatale:

  • Fungerer bra som en base for røde og mørke leppestifter.
  • Rimelig.
  • God pigmentering.
  • Å holde strøm er god (hvis den brukes som base).
  • Gjør tennene hvitere.
  • Vesken vennlig.

Ulemper med Essence Lip Liner - Femme Fatale:

Produktspild på grunn av skarphet, jeg er fonder av inntrekkbare blyanter.

Endelig dom:

Jeg anbefaler dette produktet, og jeg vil sikkert tilbakekjøp dette. Det dobler som leppefôr og leppestift.

IMBB Rating:

4.5/5

Essence Lip Liner Cute Pink Essence Lip Liner Red Blush Essence Lip Liner Satin Mauve Essence Lip Liner # 11 I The Nude-Review, Swatch, LOTD Essens Lip Liner Honey Bun Colorbar Lip Liner Miami Pink NYX Slim Lip Liner Pencil - Citrine NARS Lip Liner Pencil - Jungle Red Shiseido The Makeup Lip Liner Pencil - Rød Rosa Kryolan Theatre Lip Liner blyant i rosa Bourjois Levres Contour Lip Liner - Prune Caresse Bvlgari Pour Femme EDP La Femme Blushes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 27 2020