Kroppshandelen 100% Naturlig Lip Roll På - Mint Review

Produktbeskrivelse:

Produktet sier 100% naturlig lip roll på, mint smaken fuktighetskrem laget av 100% naturlige ingredienser. Med samfunnet rettferdig handel soyaolje og økologisk olivenolje. Det har ikke mye beskrivelse fordi produktet er ganske selvforklarende, det er en myntrull på leppefukter som også kan brukes som en gjennomsiktig glans.

Pris:

Rs. 310

emballasje:

Leveres i en rund plastbeholderflaske med en rulle på toppen av applikasjonen, har en gjennomsiktig topp.

Tekstur:

Tekstur er tynnere enn en glans, det er i utgangspunktet en olje, så den har tekstur av olje; Det er tynt og ikke veldig klebrig. Det er en gjennomsiktig, fargeløs rulle på.

Parfyme:

Har en søt mynte duft. Jeg personlig elsker mint smaken, så jeg elsker lukten av rulle på, det er ikke for sterk, men akkurat. Det lukter som øvre Canada Body Balm, kanskje fordi begge har 100% naturlige ingredienser.

Andre smaker tilgjengelig:

Berry, Kokos, Rose, Orange.

Jeg tar på Kroppsbutikken 100% Naturlig Lip Roll på - Mynt:

Så, jeg er en stor fan av myty leppe produkter. Jeg visste ikke hva jeg ville gjøre når min EOS søte mynte leppebalsam kom over siden den ikke er tilgjengelig i India. Jeg kom over dette produktet da jeg kjøpte for kroppsvask fra The Body Shop, og jeg så dette produktet og tenkte på å prøve det siden jeg elsker mint smaken og jeg vet ikke noe annet merke tilgjengelig med mint smaksatt leppefukter i India . Også, det står 100% naturlige ingredienser og har olivenolje som er fantastisk for tørre lepper, så jeg gikk videre og kjøpte to av dem, en for min håndveske og en for min kommode.

En av de viktigste årsakene til at jeg foretrekker mynteleppprodukter er at jeg elsker tinglyfølelsen og kjøleeffekten på leppene mine, det er også meningen å plumpe leppene dine. Mynt er en vanlig ingrediens i de fleste lip-plumpingprodukter. Ved å søke, likte jeg produktet, det var anstendig for prisen, da det ikke var veldig dyrt.

Det gir deg ikke den voksagtige eller klissete følelsen, bare et tynt lag med olje som jeg følte gjennomvåt raskt ettersom jeg har mesteparten av tiden tørket og tørt. Den har en svak, søt minty smak som mint tic tac: p Lukten er ikke sterk, det er litt skuffende, men det er bare rett for et kast, kanskje ikke mange mennesker foretrekker den overveldende minty lukten. Jeg leser at mange føler at denne leppen ruller på, er ikke veldig fuktighetsgivende. Jeg vet ikke fordi jeg følte meg så fuktig leppene mine, det kan ikke vare lenge, men vanlig, de fleste av leppebalmene er ikke unntatt EOer som dessverre ikke har vi det her. Jeg bruker igjen når jeg føler at leppene mine flager. Jeg liker virkelig det faktum at det er 100% naturlig, spesielt siden det har økologisk olivenolje. En ting jeg ikke likte, er at den ikke gir deg en super tinglig følelse, det er bare en veldig mild følelse av tingle 🙁, men metallrullen og mynten gir en kjøleeffekt når den påføres. Så, hvis du liker smaken og ikke liker balm som jeg føler er klebrig når du blir påført, kan du gå til dette produktet.

Pros fra Body Shop 100% Natural Lip Roll On - Mint:

 • Ikke dyrt.
 • Slank, rull på emballasje.
 • Mint smaken og duften.
 • Ikke klebrig.
 • Økologisk olivenolje, utmerket for tørr hud og lepper.
 • 100% naturlige ingredienser.
 • Lett tilgjengelig.
 • Kan brukes som glans.
 • Forfriskende.

Ulemper av Kroppsbutikken 100% Naturlig Lip Roll På - Mynt:

 • Ikke hold leppene fuktig for lenge.
 • Gir ikke mye av en tingle sensasjon.

IMBB Rating:

4/5

Kroppshandelen 100% Naturlig Lip Roll-On Rose Kroppsbutikken 100% naturlig leppe rull på i berry Kroppshandelen Lip Roll på Coconut The Body Shop Earth Lovers Vannmelon og Eucalyptus Shower Gel Slik får du større lepper naturlig Lipice Sheer Farge Naturlig Lip Conditioner Review, Swatch, FOTD Tarte Natural Lip Stain med LipSurgence i Moody Burt's Bees Super Skinnende Natural Lip Gloss Sweet Pink Våt n Wild Natural Blend Lip Shimmer - Maple Garnier øye rulle på penn L'oreal True Match Roll On Foundation Dove Pro-Age Deodorant Roll On L'Occitane Angelica Eye Roll On Kroppsbutikken Natrulift Firming Eye Roll On 5 Hjemmelagde Mint Face Packs Queen Helene Mint Julep Masque Mint Brown Eye Makeup Tutorial Khadi Face Freshner Mynte og Agurk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: